Jump to content
BulForum.com

[merged] Informacia za GigaBit Net

vasko66

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply
Може би това е отговора на въпроса

Не е от тва!Точно като при датата става.В началото тръгва с нормалните 50К и после изведнъж пада на 10К и после на 0.2К

@LOKOMOTIVcho ima6 PM

Хора, явно на всички ни се е осрал нет-а. То и от уарез.ру по едно време свалях с 80-90К :angry: За мп3-бг ...и на мен нещо не ми е както трябва и от начало си помислих, че е от самия сайт, щото липсваха някои неща. Ама сега гледам са ги оправили, пък аз още тегля с 30-40 К :( . Както и да е дано нещата се оправят в скоро време, ама явно при Гигабит-ците е проблема

Хора, явно на всички ни се е осрал нет-а. То и от уарез.ру по едно време свалях с 80-90К :angry:  За мп3-бг ...и на мен нещо не ми е както трябва и от начало си помислих, че е от самия сайт, щото липсваха някои неща. Ама сега гледам са ги оправили, пък аз още тегля с 30-40 К :( . Както и да е дано нещата се оправят в скоро време, ама явно при Гигабит-ците е проблема

Mi ninam.Moje i pri GGbit da e :confused Q ako ima nqkoi s evrokomski da kaje dali tegli ot mp3-bg i 6a razberem.Ako te mogat da teglqt normalno na4i pri GGBit e problema, ako ne e v samiq site.

Bahti yjasa, parvo yriazaha vashniata, posle bg peeringa, tova go prejiviah, nasraha warez.ru i filmite nakasvat ot tam i ne moge da se gledat online, posle pysnaha mbox, varvia kakvoto varvia i se skapa, posle precakaha data.bg, sega otriazaha mp3 bg. E neznam kakvo shte ostane nakraia, tova si e jiva moshengia

абе някой замислял ли се е че проблема може да си е в самите сайтове а не в доставчика и мен ме е яд за датата щото там има най много неща ама там проблемите са си перманентни-като бях на лангейм положението беше същото че и по лошо

Като им гледам тарифите на ггбит - значи е нормално да не теглите с НАД 40к.. (40/32/12 (в зависимост от таксата)) все пак mp3-bg.com е част от пиъринга, а не е локален сайт. Значи всичко си е в реда на нещата щом вдигате скоростта, за която плащате.

На мен нещо ми е много разбит трафика напоследък!!! :angry1

Тръгне 450KB/s свали на 380 после на 100,50,30,0 и пак 100... :angry:

ЩО ТАКА!!!!!!

Преди беше супер!Дънише на 400 и не марда!!А ся...

Като им гледам тарифите на ггбит - значи е нормално да не теглите с НАД 40к.. (40/32/12 (в зависимост от таксата)) все пак mp3-bg.com е част от пиъринга, а не е локален сайт. Значи всичко си е в реда на нещата щом вдигате скоростта, за която плащате.

Da, no na nas 2 meseca mp3-bg ni be6e kato local.Teglih s 570-580.No tva ne e problema.Stava duma, 4e be6e stanalo kato s datata-otvarq mnogo burzo i vsi4ko e nared do momenta, v koito ne re6i6 da tegli6 ne6to.Trugva normalno i sled 15-20sec pada do 1K.No sq se opravi.I dano da si ostane taka.Az li4no do sq ne sum imal mnogo problemi s GGBit.Samo nqkolko puti (za koito sum pisal po-gore v temata) no vinagi be6e ne6to momentno i posle vsi4ko se opravq6e (s izklu4enie na data.bg ;) ), no tva e edna dr tema.

Датата е ясна, тя ту работи, ту не... :)

mp3-bg.com - аха, има са хората на ггбит бонус известно време, който вероятно е бил заради новогодишните празници. И сега сайта си е както в офертата. Знам, като се свикне с тоя бонус и после е криво.

Датата е ясна, тя ту работи, ту не... :)

Datata pri nas ne raboti ot dosta vreme :) To4no s taq cel mislq, 4e ni pusnaha burz dostup do mp3-to.Nali 6opite iskat pari za da durpame ot tam.Ili pone taka pi6e v tehniq forum.Ne sme samo nie na toq hal.I ADSL-a na BTK e porqzan dokolkto razbrah.I kato pitame tehnite moderatori 6to sa tiq mizerii te se pravqt na ludi :wir Po-gere v temata sum dal 2 linka, hvurli im edno oko i 6te razbere6 za kakvo ti govorq ;)

Гледах аз, ама в тия теми верно няма нищо смислено от модераторите на датата. Да им се чуди човек защо въобще отговарят ... :)

Искам първо да заявя,че не искам да обидя никои,,но ми направи много лошо впечетление отношението към клиента/и то бъдещт,забележете/в Gigabit.Какво се случи:един мои приател реши да си прекара Интернет,и реши да избере тях.След като си подаде заявката му беше отговорено'че същата ще му бъде изпълнена до 2седмици.До тук всичко е нормално.Но след като мина този срок,и никои не доиде,решихме да отидем до офиса.Какво беше учудването ни когато от там ни казаха,че не знаят точно кога ще изпълниат поръчката,и да чакаме напред във времето.Незнаино кога!!!Защото в момента изграждали трасета и цитирам"ниамаме възможност да обръщаме внимание на всеки клиент,колкото и да ни се иска"!!!!!!!!!А човека е отишал при тях да си остави парите!Така,че ако някои знае друг Интернет доставчик в Кичук Париж ще му бъда много благодарен ако ми даде някакав номер за връзка.И се извинявам на модераторите,че поставих мнението си не кадето трябва.

Най-доброто като качество мисля, че си остава ЕК. Като скорости визио са най-добри майче. Зависи какво иска твоя приятел :D

Най-доброто като качество мисля, че си остава ЕК. Като скорости визио са най-добри майче. Зависи какво иска твоя приятел :D

Ами основно да е качествен,но и цената все пак има някакво значение.Кави са тарифите на Visio?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...