Jump to content
BulForum.com

[merged] Informacia za GigaBit Net

vasko66

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

От 2 дена съм с гигабит и ако може някой да ми каже от кои саитове свалям с оптимална скорост(и с колко)

Аз съм с тарифа за 36 лева!

бтв-от Вареза свалям с 400 кб/с.Това е доста добре:)

От 2 дена съм с гигабит и ако може някой да ми каже от кои саитове свалям с оптимална скорост(и с колко)

Аз съм с тарифа за 36 лева!

бтв-от Вареза свалям с 400 кб/с.Това  е доста добре:)

може да гледаш филми онлайн от mbox.tv

може да гледаш филми онлайн от mbox.tv

Да тва за мбокс-а го знам:)

Ама се пак 10кя

бтв-сри,че пуснах нов топик ама забраих за search-a :music

Хмм ся гледах офертата на гигабит и забелязах,4е трябва да свалям със 700 от локала(варез?) ама е само 400. :blink:

Guest Compote(c)*

И аз минах на гигабит и свалям с 400 от варез.ру а един мой съсед който е на 28лв(сваля с 3мб/с)аз съм на 36 лв....Някакъв отговор?

Guest Compote(c)*
tova sa ceni za smirnenski i ki4uka

36 lv - int 30K / bg 64K / local 1000K

28 lv - int 12K / bg 32K / local 500K

18 lv - int 8K  / bg 12K / local 300K

moje da e za vsi4ki rajoni. ne znam.

zvani na ggb i pitaj.

Аз защо свалям със скороста на 18 лв?

Az sam ot 2 meseca na gigabit,jiveq v kar6iaka i sam mn dovolen,lokalniq v na4aloto mi be6e 400kbps,a po edno vreme nqkade za mesec be6e m/u 1,5 i 2 mbps,no sega pak go namaliha,pla6tam 18 lv i neta ne mi e spiral za tiq 2 meseca vaob6te(pone az ne sam zabelqzal)

Ъ-ъ-ъ...a tezi neshta na wareza ot kade mislish che idvat?Radvai se che ne vsichki sa sus 7-9kb/s che ti da si se radvash na wareza...ne go priemai lichno no prosto mnogo mrazq takiva iskazvaniq...

Не му говорете на liquid за ggbit - болна тема му е ;)

Ъ-ъ-ъ...a tezi neshta na wareza ot kade mislish che idvat?Radvai se che ne vsichki sa sus 7-9kb/s che ti da si se radvash na wareza...ne go priemai lichno no prosto mnogo mrazq takiva iskazvaniq...

Mnogo qsno, 4e znam otkade se ka4vat tezi ne6ta na warez-a.Prosto iskam da kaja, 4e ne mi puka mnoo mnoo kolko mi e international., 6toto rqdko mi se nalaga da tursq ne6to v 4ujdi sitove.

Ne se pritesnqvai ne go priemam li4no :D :punk

Az sam na gigabite gore-dolu ot okolo 2 meseca i moga da vi kaja 4e sam mnogo dovolen!vrazkata e stabilna i dosta barza(stava vapros samo za warez.ru de).ama sled kato download-vam samo ot warez.ru,za6to mi e barz van6en???var6a kupi6ta rabota v ".com" i taka na tatak,a qko download ot warez.ru!gigabite e dosta uda4en variant za na6iq(na pove4eto balgari)na4in na jivot!tai 4e moeto mnenie(za sega)e 4e si e dobre interneta.e ima dosta skobi4ki de,ama za 18lv tolkova!!!qkoto e 4e e non-stop.kvo me interesuva dali 6te svalqm dadena mp3-ka ot ".com" za 15-20sec(kakto e ot warez.ru) ili za 15-20min!to PC-to i bez tova si sedi pusnato!a ina4e warez-a e bakan s data!po4ti vsi4ko ima.a kvoto go nqma 6te go upload-vame bre! :punk

• 2 weeks later...

Въпрос към абонатите на ггбит-някой да знае що са орязали достъпа до mp3-bg.com?Преди теглих с 380К, а ся все едно, че тегля от ftlbg.com primerno-14-15K...

А и да питам има ли някой др сайт, от който може да се тегли със скоростта на локалния?

Въпрос към абонатите на ггбит-някой да знае що са орязали достъпа до mp3-bg.com?Преди теглих с 380К, а ся все едно, че тегля от ftlbg.com primerno-14-15K...

А и да питам има ли някой др сайт, от който може да се тегли със скоростта на локалния?

Ами за mp3-bg.com не мога нищо да ти кажа.

А друг сайт има(поне така се говори)ама не става много ясно точно.Ето прочети тук за кво точно става въпрос.Надявам се да съм ти помогнал.

Ами за mp3-bg.com не мога нищо да ти кажа.

А друг сайт има(поне така се говори)ама не става много ясно точно.Ето прочети тук за кво точно става въпрос.Надявам се да съм ти помогнал.

На мен не ми го отваря!Но повече ме интересува mp3-bg.com.Мерси все пак :)

Айдееее отиде ми достъпа и до ftlbg.com :woot Отивам да се напия от мъка! :beerchug

EDIT:Оправи се!Чудесен повод да пия още едно :beerchug

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...