miro123 Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 a kakwa e mese4nata taksa i kakwi sa skorostite Link to comment Share on other sites More sharing options...
yan Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 a kakwa e mese4nata taksa i kakwi sa skorostite <{POST_SNAPBACK}> tova sa ceni za smirnenski i ki4uka 36 lv - int 30K / bg 64K / local 1000K 28 lv - int 12K / bg 32K / local 500K 18 lv - int 8K / bg 12K / local 300K moje da e za vsi4ki rajoni. ne znam. zvani na ggb i pitaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Mi da zemat da izkupat i neshto v centura ta i az da namaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 tova sa ceni za smirnenski i ki4uka 36 lv - int 30K / bg 64K / local 1000K 28 lv - int 12K / bg 32K / local 500K 18 lv - int 8K / bg 12K / local 300K moje da e za vsi4ki rajoni. ne znam. zvani na ggb i pitaj. <{POST_SNAPBACK}> Pri polojenie che nachalnata zaribqvka beshe 16kb/s inter za 18lv...sq iskat 28lv za 12! "Balgarska rabota"...a i oshte neshto..pone az ne sum digal 8kb za poveche ot 10 sekundi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 tova sa ceni za smirnenski i ki4uka 36 lv - int 30K / bg 64K / local 1000K 28 lv - int 12K / bg 32K / local 500K 18 lv - int 8K / bg 12K / local 300K moje da e za vsi4ki rajoni. ne znam. zvani na ggb i pitaj. <{POST_SNAPBACK}> a teq skorosti na 36lv gore dolu digat li se ili sa dosta promenlivi ,a i imali instalaziona taksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 a teq skorosti na 36lv gore dolu digat li se ili sa dosta promenlivi ,a i imali instalaziona taksa <{POST_SNAPBACK}> Do kolkoto znam ako si veche abonat na gigabit nqma instalacionna taksa.Prosto otivash da si plashtash net-a, plashtash za po-visoka tarifa i te ti davat drugo IP..taka mi kaza edin priqtel che stavali neshtata. No kato se ima v predvid, che purvonachalno plashtash 18lv za onezi skorosti..mnogo me samnqva tezi da sa koi znae kolko stabilni.... EDIT: znam che v trakiq ima tarifa ot 28lv no za tazi ot 36 ne sum pital..sega za pruv put chuvam za neq. e az ne sum bil abonat i za twa pitam dali ima instalaziona taksa 36lv inst. taksa..pone predi mesec. ne mislq che ima promeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 e az ne sum bil abonat i za twa pitam dali ima instalaziona taksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 36 инсталационна такса 18 , 28 ,36 такса по желание тракия тел.607387 кичука 607388 смирненски642971,607385,646490 изгрев 688891 ggbit.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
yan Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 a teq skorosti na 36lv gore dolu digat li se ili sa dosta promenlivi ,a i imali instalaziona taksa <{POST_SNAPBACK}> pri men sa postoyanni. imam 3 pc-ta v smirnenski i 1 v ki4uka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 36 инсталационна такса18 и 28 такса по желание тракия тел.607388 кичука 607388 смирненски642971 изгрев 688891 <{POST_SNAPBACK}> 10x mersi mnogo za informaziqta ima gi i 3-te tarifi v smirneski sega se obadih Link to comment Share on other sites More sharing options...
truelove Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Ако някой се интересува сериозно от скоростите на Гигабит в Тракия мога да го осведомя ,че са пълна трагедия.Често явление е да ти спира нет-а , това е едно на ръка.Тарифите са 18 и 28 лв.,пълна подигравка за това,което предлагат-негарантиран интернет(ако може да се нарече нет изобщо).На 18 лв съм : международен- 2-6 КБ пиъринг- 2-6 КБ локален - 400 КБ При последното плащане в "офиса" ми казаха ,че скоростите започват от 0,т.е. няма някакъв минимум.Не на последно място и факта,че в края на месеца скоростите падат повече ,отговорът е "изчерпан трафик". Нека всеки сам прецени дали да се вкючи в този ад или не( само за 36лв. инстал + такса). А другата алтернатива : ЕКнет + задължителна кабелна ,замислете се -планува се покачване цените на кабелната . Може би трябва да се раждаме юристи и такива договори с думи като "споделен ", "негарантиран" да не подписваме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Нищо лошо Подписвай се под гарантиран. Справка някъде нагоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Ако някой се интересува сериозно от скоростите на Гигабит в Тракия мога да го осведомя ,че са пълна трагедия.Често явление е да ти спира нет-а , това е едно на ръка.Тарифите са 18 и 28 лв.,пълна подигравка за това,което предлагат-негарантиран интернет(ако може да се нарече нет изобщо).На 18 лв съм : международен- 2-6 КБ пиъринг- 2-6 КБ локален - 400 КБ При последното плащане в "офиса" ми казаха ,че скоростите започват от 0,т.е. няма някакъв минимум.Не на последно място и факта,че в края на месеца скоростите падат повече ,отговорът е "изчерпан трафик". Нека всеки сам прецени дали да се вкючи в този ад или не( само за 36лв. инстал + такса). А другата алтернатива : ЕКнет + задължителна кабелна ,замислете се -планува се покачване цените на кабелната . Може би трябва да се раждаме юристи и такива договори с думи като "споделен ", "негарантиран" да не подписваме! Интересно ми е, че ип-то ти е от чужбина... има ли обяснение? Нормално е това да подлага на съмнение до известна степен мнението ти (което не коментирам). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Не искам да плюя по конкуренцията, но нали целта е да бъдем информирани чрез реални случки. Значи...често познатите ми ме ползват като момче за всичко по компютрите им...я хардуерен, я софтуерен проблем...помагам колкото мога. Тази вечер ми се обади поредният - така и така, вика....нямам звук. Питам го какво е правил напоследък....."Амиии....преди няколко дена си пуснах нет на Гигабит и оттогава изчезна". Дошли някакви момчета.....3 дена яли, пили и се веселили ...пардон, се опитвали да му пуснат нета...имало всякакви изказвания от рода "...амиии...много ти е стар компютъра, затова не става"(btw, той май беше със селерон или дурон на около 1 Ghz). На третия ден дошъл спецът от Гига с лаптопа и се установило, че до там изобщо не идва сигнал. Както и да е...пуснали му връзка, ама освен аудиото и други неща му омотали....даже още от биоса...сега му зареждало първо флопито...после CD-то....и накрая диска....абе все неща от този род. Утре ще ходя да му оправям бакиите. То и тук май стана като приказката: "Да не ти дойдат майстори в къщата". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ей какъв голям шум се дигна около тоя ггбит не е истина просто,всеки плуеше по Ек с разни шитни ,а сега си го ползваите със здраве,кво мога да кажа поече,така си ми е супер добре по на месец си ми дигат трафик4ето ,пък и да неми го дигат си ми е супер готско стартирах с 4к ся е 4x4k накарайтеме да се смена към ггбит Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 И truelove и liquid са прави.Едно време(преди 3 месеца) хубав нет,сега просто е подигравка.Миналата седмица отказах 2-ма приятели да се включат към ггбит единия е много доволен,защото досега не му е спирал нета,а е постоянно в диабло.А уж Гаровия нет бил на*ран.А другия е на визио и вчера за първи път му е спрял за 1 мин.На мене за тази седмица ми спря един път за цяла нощ(05.Х.04),и всеки ден след това към 17:00 за по 2-3 минути.За скорости просто не ми се говори,защото от гигабит и на малкия пръст не могат да им се качат.Просто не виждам как с тоя интернет "щяли да обият конкуренцията".Така че сабирам 2 месеца пари и преминавам към друг доставчик.Е ако не си оправят скоростите тия момчета от гигабит май няма да съм само аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ......и какво стана сега? Както пеят Хиподил "...големи надежди от ниско ниво....", май работата не е толкова яка, както се надъхваха всички преди това??? Поне локалния както трябва ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Засега е нормален.Верно останахме само с големите надежди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 От няколко дни немога да свалям от вареза и немога да разбера в мен ли си е проблема, в гигабит ли, къде....помогнете ми, моля ви!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 21, 2004 Share Posted October 21, 2004 http://ggbit.net/ipb/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maimun Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 A nqkoi znae li dali ve4e sa dostignali do Kar6aka?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 A nqkoi znae li dali ve4e sa dostignali do Kar6aka?? <{POST_SNAPBACK}> ne sa dostignali. Ili pone az ne znam da sa opuvali kabeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Някой може ли да ми каже IP-то на www.mbox.tv (виждащо се от потребителите на Гигабит) и IP-то на samba сървъра на Гигабит. Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted November 11, 2004 Share Posted November 11, 2004 Някой може ли да ми каже IP-то на www.mbox.tv (виждащо се от потребителите на Гигабит) и IP-то на samba сървъра на Гигабит. Мерси предварително. <{POST_SNAPBACK}> ami ako kaje6 kak np... pi6i mi na PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.