Jump to content
BulForum.com

[merged] Informacia za GigaBit Net

vasko66

Recommended Posts

Zna4i prodavam GF4 MX 440 AGP 8X 64mb DDR i kupuvam Ati Radion-4e

Davaite ofertite :)

mnogo v divia e i BG i inter-a v momenta na gigabit v trakiq pone...neshto po4vam se zamislqm za visio i langame ako produljavataka..postoqnno namalqt skorostite!ako produlji taka, boli me warez, boli me forum..pone inter-a she mi e nared si4ko..odeve se opitvam eni driveri da svalq i edvam digna 2,5kB/s ...dano go opravqt do 1 mesec 4e tva e napravo podigravka..sus dialup na analogov telefon digah pove4e...

Tova e dokazatelstvoto 4e gigabit ne si zaslujava.O6te v na4aloto na temite za gigabit i Ek postoqnno povtarqx."Stoite si na EK.net,gigabit ne si zaslujava,ne e dobra altarnativa" ;) .Mnogo hora bqha zaslepeni ot visokiq local (300 K).na gigabit nito BG-to nito internationala sa dobri.

EK rulzzzzzzzzzz ;) ;) ;) :)

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply
EK rulzzzzzzzzzz ;)  ;)  ;)  :)

EK=gigabit ako oshte ne si go osetil :) ..demek..EK pak preebava klientelata sus skorostite ama ..what else is new?! :) EK policy...tva bi trqbvalo da e podsudimo v normalnite durjavi..edni skorosti i havi na ofertata totalno razli4ni v realnost..4ista luja si e ama karai..da jivee bulgaria :) :blink:

Ami podsadimo si e i w balgariq . skoro izleze i toq zakon za nevqrna ili zablujdava6ta reklama

ama nie sme si ovtse za6toto nikoy po otdelno nqma da se zahvane da gi sadi

i da se hvane edna jalba e ni6to 6te si platqt globata nalojena ot sada i obez6tetenieto kam usera i tolkova

a hubavite ne6ta se pravqt ina4e i izglejdaD taka "grupov sadeben izk" kam opredelenata organizatsiq ili firma , taka e i po lesno ot finansova gledna to4ka za6toto da re4em 100 usera naemat edin advokat da gi predstavlqva , ama kakto kazah po gore nie sme vse o6te ovtse

pak i v dogovorite ima dve mnogo udobni dumi4ki " negarantiran , spodelen"

da obqsnqvam li po natatak .........

apak ne sam i siguren daje dali e vazmojen transver direktno mejdu userite v mrejata na EK nevaznojno e daje da se vidi tsqlata mreja

taka 4e "lokalniq" trafik may ostava samo do edno edinstveno mqsto , warez.ru

m/u drugoto serverite na vaprosniq warez.ru se namirat na edno dosta interesno mqsto ;-)

haha tiq pak po4naha s umstveno izostanalite si prikazki

s kaf predlog 6a gi sudite? da ne sa vi garantirani skorostite 4e 6a sadite nqkoi

vii pa za 18 kinta zehte da se punite kat takoa ahaha

toq narod nqq sa oprai ma ne moi si4ki da sa umni kat men (tajno mi e ama go priemam takav e jivota prosto pi4ove)

haha tiq pak po4naha s umstveno izostanalite si prikazki

s kaf predlog 6a gi sudite? da ne sa vi garantirani skorostite 4e 6a sadite nqkoi

vii pa za 18 kinta zehte da se punite kat takoa ahaha

toq narod nqq sa oprai ma ne moi si4ki da sa umni kat men (tajno mi e ama go priemam takav e jivota prosto pi4ove)

С това което написа май се обижддаш сам.

18 лв. не са малка сума.На тебе може и да ти е лесно като ги дават мама и тати.

Когато се обадих първия път преди да си пусна Гигабит попитах:

Какви са скоростите?

На вапроса ми отговориха че са същите които ги пише на брушурата.Е да в началото беше так.Ама след месец всичко взе да се влушава.Вече нищо не е както го пише в тая брушура.Ако някои ми каже Виж си договора,мога само да кажа че това не ме интерисува.Като ми писне,а това е максимум месец си дърпам кабела и минавам към Лангейм или Визио..... :angry1 :angry1 :angry1

Фламе мери си приказките като обиждаш някой.

"Ares Posted Today, 18:21 PM

Aз пък и не съм чувал някой да е осигурявал ,въобще някъде за 18 лв. нещо такова "

liquid Posted Sep 18 2004, 20:59 PM

" 2,5kB/s ...dano go opravqt do 1 mesec 4e tva e napravo podigravka..sus dialup na analogov telefon digah pove4e... "

hmmm za 18 lv 2,5 kb na gigata v momenta vanshen .... to niama i da chuesh

vuobshte niakude takava skorost za 18 lv .... dial up lepi 5,2 KB ;)

@gecata kakwo ima da si mera prikaskite !? razbiram wa da sa oplakwate 6toto qvno si ima i pri4ina ma da bulnuvate 4e 6tqli ste da sudite nqkoi za ne6to deto ne moe da go sudite e sme6no ne samo sme6no ami i prekaleno izturkano

naprao staa kato lafa za monopola

az samo tfa kazvam 4e tiq prikaski sa sme6ni

ina4e nz parite 6toto i za 5 pati pove4e nqma da namerite garantiran net /pa ai nz skorostite/

Да ви кажа : в момента имам и Гигабитски нет и Еврокомски (на достъпна + ) .Този месец ми прекараха гигабитския (не че не идват от едно и също място де ;) ) и изобщо не съм доволен от него. В Кючука съм,дето тия скорости са уж по-гарантирани ,ама да им имам гаранцийте :lol: Представям си само ако това моето е гарантирано ,какво ли е във Тракия и Изгрев тогава ,дето там са по-слаби :woot :woot :woot .Мислех да се откажа от кабелния модем,но вервайте ми ,както казва Царя , не си заслужава.На Евроком съм на Д+,обаче с това споделяне на незаетия трафик никога не съм падал под 20КБ/сек външен (на няколко пъти съм стигал и 260КБ/сек към Microsoft ) ,а бг пийринга винаги (или почти ми е бил супер ) ,кофти е само локалния - твърдо 90КБ ,ма сега като се замисля - ша го прежаля .То на тоя гигабитски нет - една поща немога да си отворя като хората - трябва да включа машината дето е на Евроком за целта .Тия 25 лв само за една локална скорост - това е престъпление просто.Стойте си на Евроком и не правете грешката да минавате на друг доставчик.Бил съм и на Визио , и на Лан Гейм - Еврокома си е Евроком,останалите просто немогат да се съревновават с него.Тука някой беше писал,че сървърите на warez.ru били на много интересно място :) Незнам къде са ,и ми е се тая ,но знам едно : от опита дето го натрупах последните 2 години : за Пловдив най-добрия доставчик си остава Евроком.Разбира се в София има доста по-добри предложения като цена и скорост,но за съжаление не сме там ,а в нашия град - това е истината .Да не си помисли някой че съм някакъв на заплата в Еврокома сега :) Не,аз съм си нормален домашен потребител дето е опитал сичко де що е доставчик в Пловдив и мисля че ви давам един добър съвет.Естествено друг е въпроса ако някой иска малко по-евтин и много по-некачествен нет .

Естествено друг е въпроса ако някой иска  малко по-евтин и много по-некачествен нет .

абе виждал съм го тоя вашия велик еврокомски интернет и като чета такива неща взех да се чудя дали не ви пускат нещо по кабела да ви промиват мозъците ли кво ли :blink: а за цените днес попаднах на една статия в стандарт за това че кабеларките ще вдигат цените щото правели много разходи да си слагат кабелите под земята пък и скоро не били дигали цените та от другия месец цените с по 5 лева нагоре.и какво си мислите че ще минете между капките ли неее не мисля то за какво ви дигнаха скоростите на-последък-нали знаеш безплатен обяд няма :P

"Ares Posted Today, 18:21 PM

Aз пък и не съм чувал някой да е осигурявал ,въобще някъде за 18 лв. нещо такова  "

liquid Posted Sep 18 2004, 20:59 PM

" 2,5kB/s ...dano go opravqt do 1 mesec 4e tva e napravo podigravka..sus dialup na analogov telefon digah pove4e...  "

hmmm za 18 lv 2,5 kb na gigata v momenta vanshen .... to niama i da chuesh

vuobshte niakude takava skorost za 18 lv .... dial up lepi 5,2 KB  ;)

Тук драги ми сладурко не ти говорех затова дали може да е по-силна и по-слаба връзката , а за гарантираността и като за 18 лв. ;) Иначе за другото си прав :)

4e si4ki revem taka si e nqma kvo da si krivim du6ite

moe mnenie si e 4e ima za kakvo da revem

apak dokazana istina e 4e klienta vinagi e prav i trqa da reve za da mu bade dadeno vqrno e sa6to 4e koyto pla6ta toy pora4va muzikata

problema e 4e nie vse o6te sme neosaznati klienti i ne sme se nau4ili da si tarsim pravata

apak ima na4ini VE4E ot opit znam 4e ima

i ne priemayte dumite mi prekaleno li4no tova si e prosto edmno mnenie

4e si4ki revem taka si e nqma kvo da si krivim du6ite

moe mnenie si e 4e ima za kakvo da revem

apak dokazana istina e 4e klienta  vinagi e prav i trqa da reve za da mu bade dadeno  vqrno e sa6to 4e koyto pla6ta toy pora4va muzikata

problema e 4e nie vse o6te sme neosaznati klienti i ne sme se nau4ili da si tarsim pravata

apak ima na4ini VE4E ot opit znam 4e ima

i ne priemayte dumite mi prekaleno li4no tova si e prosto edmno mnenie

E tuka veche si prav :)

LaN...отново и за пореден път постваш невярно инфо....! Гигабит е поне няколко класи над Лангейм !!!! ( В ки4ука съм) тва че ти имаш проблеми с "отварянето на пощата" си не означава че при всички е така!

lukather : остави го тоя L1v3rus : тоя пич според мойто скромно мнение не е в час.Едва ли има някой който да е бил на друг доставчик ,да е минал на Гигабит и да се кефи в момента. 25 лв за една локална скорост (и то даже не кой знае каква ,ако се има предвид локала на другите [не говоря за ЕК абонатите] ) е просто смешно ,но какво да се прави - такава е шибаната ситуация в тая държава. Аз на Д+ като изключим локала винаги съм бил с пъти над това с което предлага като скорости сега Гигабит.Просто е излишно да се говори,а разликата в цената между ЕК и Гигабит е само 5 лв.Майната и на локалната ,режа ланката и си оставам на модема. Това че нета на Гигабит спира от време на време : на мен поне по 2 пъти на ден ми прекъсва ,защо - незнам,но като знам политиката на ланките : едва ли и да се оплача ще направят нещо.Затова : кардинално решение : Д+ на ЕК и това е . Определено е по-добрият избор.Тоя Ливерус да си дърпа там с мижавите 4-6 КБ международен (то даже не винаги ги и има ) и 12 Кб бг .

EDIT : ето това е скоростта на Гигабит : вижте .

И после тоя Ливерус да ми вика че нета е супер.Тая темичка сами виждате за колко време съм я дърпал - без да се броят 4-те прекъсвания на нета за това време. Включете съм Гигабит - просто нета им е супер ! :pirate

А това вече е нета на Евроком и то на Д+ : вижте.Сами виждате че разликата е 15 пъти по-висока скорост ,и после ми разправяйте пак за Гигабит.

EDIT : ето това е скоростта на Гигабит : вижте .

ееее ти си супер аз преди малко теглих 800 КВ за 9 минути :angry1

не мога да мина на евроком(имам си причини)а останалите идиоти ще ми искат такса за инсталация-е няма нужда още не съм ги прежалил тия 120 лв кадето ги дадох за лангейм така че засега мисля да досаждам редовно на сашо николов пък да видим какво ще стане :devil

а винаги ми е било чудно как така на абонатите на ЕК им е толкова бавна скороста към локалния им.или е някаква гавра или тази толкова прехвалена технология не е способна на толкова високи скорости :wacko:

ееее ти си супер аз преди малко теглих 800 КВ за 9 минути :angry1

не мога да мина на евроком(имам си причини)а останалите идиоти ще ми искат такса за инсталация-е няма нужда още не съм ги прежалил тия 120 лв кадето ги дадох за лангейм така че засега мисля да досаждам редовно на сашо николов пък да видим какво ще стане :devil

а винаги ми е било чудно как така на абонатите на ЕК им е толкова бавна скороста към локалния им.или е някаква гавра или тази толкова прехвалена технология не е способна на толкова високи скорости  :wacko:

Като гледам така ,май -май не си разбрал ,за какво става дума ,човекът ти показва външния трафик ,а ти не възприемаш ,смяташ ,че интернета ти означава -warez.ru :) :D Ако е така лесна е твойта ;)

Значи преди малко говорих с тях ( с Гигабит) и освен думите ' Нищо немога да ви кажа точно сега ' , получих измъчения отговор , че нямат изградена мрежа в район централен. :)

Като гледам така ,май -май не си разбрал ,за какво става дума ,човекът ти показва външния трафик ,а ти не възприемаш ,смяташ ,че интернета ти означава -warez.ru  :)  :D Ако е така лесна е твойта ;)

единственото което не разбрах е ти какво не си разбрал че го написа това :wacko:

без лоши чувства :D

• 2 weeks later...

a nqkoi da znae nesto za smirneski,edin priqtel beshe na visio i sega sa izkupili mrejata i sa na evrocom :)

P.S:aide nqkoi po prosweten da kage za kwo stwa duma i dali sha ima gigabit v smirneski :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...