Jump to content
BulForum.com

[merged] Informacia za GigaBit Net

vasko66

Recommended Posts

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

EK = N:1.Kef ti localen , kef ti bg peer , kef ti mejdunaroden(sled 12 maleee) , kef ti support....a we si4ko si im e dobro za parite si.

Nikoga ne bih minal na gigabit s takuf inter -5k.Predstavete si samo da se naloji da si updeitnesh antivirusa.....gg.

@zaldala...pi4/pi4ke/pi4ko...prestani da bulvash prostotiq na konveir i da suzdavash naprejenie v topica.

P.S kato nqma nujda ot komentar...nedei si pravi truda voabste da zitirash i postvash.

Само да попитам всички...някое ISP което да ви дава 50-100 кб/с (та било то и нощем) интернешънъл да ми кажете?Повечето ми познати в София се радват на 10 външен и като чуят за кво става дума тука им изтичат лигите..

Само да попитам всички...някое ISP което да ви дава 50-100 кб/с (та било то и нощем) интернешънъл да ми кажете?Повечето ми познати в София се радват на 10 външен и като чуят за кво става дума тука им изтичат лигите..

Ми явно аз съм карък щтото над 25 дори през ноща не скача :( . А от Бг през деня е 17, докато един приятел, който също като мен е на Д+ през деня държи Бг-90 и интернационална над 30.

Не се оплаквам-за толкова пари толкова просто монетата явно има две лица и аз съм уцелил губещата.

Хммм... Какво да ти кажа. Гледам ти постовете и си викам "Боже, Божеее... Колко мъка има по тоя свят, боже!"...  По едно време постваше, използвайки женски род... Напоследък говориш за себе си в мъжки род. Раздвоение на личността някакво?! Или пък де да знам... Тя медицината много напредна в наши дни. Но не това е важно, макар че е показателно. Като те гледам, няма доставчик май през когото да не си минало (среден род, че да не сбъркам) - и няма угодия, а? Лошо. Не ми се занимава с подобни субекти като тебе. Хич. Но виждам, че си позволяваш да ме цитираш. А това вече не ми е приятно. С огромно нежелание, но все пак ще ти дам един съвет, хора сме, трябва да си помагаме - вземи се застреляй, вместо да се мъчиш. Сериозно. Нищо не ти харесва, нищо не те устройва, всичко ти е криво, всеки ти е длъжен, винаги те лъжат и мамят. На всичкото отгоре и параноя те гони май - всеки несъгласен с теб и манията ти е враг - в случая - на заплата в Еврокома. Направо като от учебник по психиатрия изваден пример. Потърси помощ докато не е станало късно. Повече нямам какво да ти кажа.

Вики, виж какво моето момченце,в женски род поства съпругата ми,защото недомислените правила на този форум не позволяват 2 регистрации от едно IP.Напълно съм сигурен ,че не се познаваме,така че "като те гледам" си го избий от главата. А колкото до психиатрията виждам,че си напред с мат'ряла!Само ми е чудно как са те изтървали от там?!Опс,за малко да забравя ,тези бутончета REPLY май се натискат ако искаш да цитираш някой,нали? От всичката простотия и грандомания,която бълваш,този твой пост единствено става за нещо,т.е. за цитиране. И тъй като съм сигурен че няма да се гръмна ,а и на теб няма кой да ти коригира писанията ,ако я караш в тоя дух,най-много да отнесеш шамарите.Също така забрави подобни обръщения като "субект", лошо говори за някой ,за който се предполага,че се грижи за добрия тон в този форум.

ПС. Ако не искаш да те цитират не поствай.

/offtopic

Без Коментар

кавал

Без Коментар

/offtopic

ХЕЛЕРЧЕ напълно отговаряш на ника си.IQ-то ти е колкото на хелер!

B)

zeladala, понеже тук се води дискусията, която вероятно ще бъде малко почистена след време ще постна нещо. Който както иска да го приема като сравнения на твърдения с реалности (които може би говорят не само за този случай - аз лично нямам наблюдения). Цитат от правилата:

24.  Регистрирането на повече от един ъкаунт за определен участник е абсолютно забранено! Подобен род действия се приемат за умишлена злоупореба и се наказват, по преценка на администраторите, с 60% предупреждение или направо със забрана (ban). Ако желаете да смените потребителското си име, помолете произволен администратор да направи това за Вас.
Правилата са много добре измислени, защото никъде не е указано, че е лимитацията важи за IP. Това както съвсем ясно е описано важи за участници (индивиди). Не е нужно да се плюе винаги и за всяко нещо. Кофти е, че сам даваш очевадем пример за стремежите си, къде с почва, къде без.

Безпредметно е да отговаряш на този пост, защото не е нужно, а и няма какво да се каже повече.

EDIT: Ако толкова не ти харесва всичко защо поне не направиш опит да го промениш към по-добро? Види се, че намираш кусури пък и се предполага, че имаш и решение in mind. В такива случаи що се отнася до форума можеш да ми пращаш на ПМ предложения за промяна на правила и др. неща, които смяташ, че са грешни или биха помогнали с нещо. Това важи както за теб, така и за всички останали. Естествено има изискване определена любезност и признаци на някакво "уважение".

Nikoga ne bih minal na gigabit s takuf inter -5k.Predstavete si samo da se naloji da si updeitnesh antivirusa.....gg.

mda naqsno si s neshtata...as si update antivirusa za 2-4 minuti i ako ne zora mnogo vunshnia po tova vreme si durpam sus stabilni 7kB/s ...a i za cenite evrokom vuobshte ama HI4 ne sa dobre...dobre 4e naskoro vkaraha nqkfi oferti,uveli4eniq i promicii 4e da si "zaslujava" malko pove4e :)..a puk kabelnata im e tolkova zlee...nqma nakade :)(spomenavam kabelnata shtoto tq si idva s neta :) ne moje bez neq :( )

@zeladala ...imash buton4e edit..v na4aloto i as go propuskah 1-2 puti ma se nau4ih da go polzvam osobeno kogato staria mi post vse oshte si e posleden ;)

:unsure:

mda naqsno si s neshtata...as si update antivirusa za 2-4 minuti i ako ne zora mnogo vunshnia po tova vreme si durpam sus stabilni 7kB/s ...a i za cenite evrokom vuobshte ama HI4 ne sa dobre...dobre 4e naskoro vkaraha nqkfi oferti,uveli4eniq i promicii 4e da si "zaslujava" malko pove4e :)..a puk kabelnata im e tolkova zlee...nqma nakade :)(spomenavam kabelnata shtoto tq si idva s neta :) ne moje bez neq :( )

@zeladala ...imash buton4e edit..v na4aloto i as go propuskah 1-2 puti ma se nau4ih da go polzvam osobeno kogato staria mi post vse oshte si e posleden  ;)

:unsure:

Ахам ,знам ама стават недоразумения!После идва 20%........... B)

poneje vijdam che kolkoto i pyti da se zapochne obsyjdane na Gigabitnet se stiga vinagi do spor za towa kolko sa dabri ili loshi Evrokom (vypreki che sa 2 razlichni firmi ;) eto skoro shte otkria nowa tema. A shto se otnasia do vaprosnia gigabitnet wremeto shte pokaje , za sega ne sa blestiashti otziwite.

Na4i sq az sam kam Gigabit Net v trakia i pla6tam 18lv.Svalqm international:6-8k bg:6-12k i warez.ru:max300k 4etoh v drugia topic 4e svalqli s 30k i nagore ot bg sites aide nqkoi ot trakia ako ima gigabit da mi kaji s kolko svalq ot bg saitovete. Moje i drugite-ki4uka i t.n.

Az syshti swaliam tochno s tolkowa s kolkoro i ti, niama nishto obshto s towa koeto pishe na broshurkata, MOLIA VI SE obajdaite se na suporta za towa, ponikoga skorostiote padat pod 2k , a te kazwat che nikoi ne se bil obajdal samo az , hm interesna rabota, az imam pone 5 choweka poznati koito syshto ne sa dowolni.

Vinago moje da se bori chowek da poluchi towa za koeto si plashta, ako si traesh moje i da si plashtash abonamenta bez da poluchawash nishto. Eto vij towa: http://warezru.veno.biz/invision/index.php...pic=14237&st=40

to pri vsichki isp-ta za dostavka na internet na drebno si plashtash za da

minesh tanko za negarantirana skorsot da ama pri niakoii dostavchici v

plovdiv "negarantiranata" skorsot e dosta po garantirana primerno ot tazi

za koiato vie se oplakvate tuk...

• 2 weeks later...

Мааалее e.... топика. Направих си труда да прочета всичко .... голяма грешка .... заболя ме главата да не говоря че 60% от глупостите не просто не си струва да се четат, ами ако има уважаващи себе си модератори трябва да се изтрият. Това не рекламен топик нито място за оплюване на конкуренцията, има прост въпрос и прост отговор! Да започнем от начало:

Първо гигабит нет започнаха в Тракия с рекламни брошури (лично пазя една от тях) които в последствие се оказаха неверни! Истина е че в Тракия скороста е по-ниска но и услугата е по-евтина! Истина е че е по добре да си на гигабит отколкото на Евроком за локален трафик! Истина е че ако ти трябва международен трафик не ти трябва Евроком ама изобщо! Най добре са ADSL услугите на БТК които макар да са по-скъпи много по-добре запълват международният трафик, т.е. Почти винаги си на максимума, да не говорим че модемите им са върха, че за инсталация взимат мизерни пари и че модемите са безплатни, че изпозват една и съща линия за интернет и телефон модема се свързва на по-висока честота и НЕ ПРЕЧИ на телефонните разговори! Повярвайте ми на работа използваме тази услуга след сребърната на Евроком, разликата е от земята до небето а ние използваме он-лайн големи бази данни и правим поръчки през https които на Евроком се влачеха! Потдръжка ли? За хората на които им трябва използваме ADSL от тестовия период сиреч близо година, имало е 3 прекъсвания на инернета за всяко ми се обаждат да се извинят и след като го оправят отново... без коментар. Добра услуга за парите които се плащат! Сега за сагата Lan Game Vs. Gigabit.net. Живея на квартира в Кичука от доста време, в началото на тази година реших да се вържа към Lan Game през NTWC така се казваше “локалният кабелен оператор” - Сашо. Вързах се, платих си инсталационната такса като поп и станах “щастлив” абонат нямах договор но получих едностранно подписана “книжка” с моите задължения, уви за права не се споменаваше... Сега спорната точка – скоростта 12/50/700 около тези за 35 лева на месец! Дали тази скорост е била постоянна ами.... категорично НЕ, ами то и интернета ми не беше постоянен, поне един ден в седмицата нямах нет нищо че си плащах таксите редовно и не съм раздавал локален нет, нито съм имал вируси нито пък съм си сменял лан картата!?! Най обичах като нямам нет Събота и Неделя, аз през седмицата съм на работа и по цял ден за к'во ми е тоя нет? Това разбира се идваше от факта че има само една входна точка и че като гръмне някъде хъб който се намира между мен и въпросната входна точка, аз нямам нет. Това разбира се се случва често заради прекрасно висящата между блоковете мрежа на “локалният кабелен оператор” която ставаше жертва на пролетни бури, падащи клони и всякакви ш....и злополуки! Warezzz.com Vs. Warez.ru всеки си има положителни и отрицателни черти не ми се впуска в подробности, локално и безплатно какви кусури да му търсиш??? Както и да е стигаме до развръзката, бях извън града и се връщам една неделя, какво учудване нямам нет.... Кеф изчаках, понеделник пак?!? Обадих се на телефона на Сашо, дига ми Гаров, вика Ония п...л подари мрежата си на Евроком и вече не работи с нас, ако искаш чакаш един месец, плащаш нова такса и си вързан пак към мен на 35 лева със същата скорост. Да де викам ама аз вече съм си платил инсталационната такса ? :angry1 ? Да бе вика той ама не на мен а на Ония п...л така че с две думи духаш! Да де ама не аз намерих Сашо и той ми казва скорост 12/30/500 около тази такса 25 лева няма инсталационна такса щото вече съм ти взел и няма да чакаш един месец..... Do the math. Направих си сметката и вече имам договор с ПРАВА и задължения. Скоростта реално е следната 8-12 международен 30 твърдо BG piering, 450 до 570 Warez.ru, и плащам 10 лева по-малко от преди. Интернета ми не прекъсва често, даже изобщо щото има поне 10 входни точки за Кичука и сега вероятноста да изгори 1 от 30 хъба вместо 1 от 300 е доста по-малка, съпорта е разтегливо понятие ама за толкоз пари..... толкова, поне имам договор чрез който мога да изисквам нещо! На мен ми изнася, ако искам нещо по-добро ще си сменя доставчика и ще си ПЛАТЯ ПОВЕЧЕ за да имам основание да искам. Това е!

P.S. Само едно интересно допълнение за гейм сървърите на Евроком преди от Lan Game играех с по малък лаг в сървърите на Евроком отколкото сега причината не знам но трудно се играе!?!

mnogo v divia e i BG i inter-a v momenta na gigabit v trakiq pone...neshto po4vam se zamislqm za visio i langame ako produljavataka..postoqnno namalqt skorostite!ako produlji taka, boli me warez, boli me forum..pone inter-a she mi e nared si4ko..odeve se opitvam eni driveri da svalq i edvam digna 2,5kB/s ...dano go opravqt do 1 mesec 4e tva e napravo podigravka..sus dialup na analogov telefon digah pove4e...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...