Ael Posted February 26, 2003 Share Posted February 26, 2003 Kvo stava s toia film neshto neshte da mi tragne Parvo razmera mu e nqkav stranen 706MB S MPC i WMP go otvarqm ma nishto 4eren ekran samo zvuk se 4uva. GSpot mi kazva 4e na file-to nishto mu nqma i 4e vsi4ki kodeci koito izpolzva sa instalnati. Nqkoi da ima predstava kvo stava tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savage Posted March 1, 2003 Share Posted March 1, 2003 tozi reply malko zakusnqva ama ne sum si sqdal ot edna sedmica pred komputura.... s tozi codec vurvi idealno (pone pri men) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted March 1, 2003 Author Share Posted March 1, 2003 Az razbrah kvo mi lipsva i go slojih i mi tragna FF DShow MPEG4 Decoder bil kliu4a za barakata Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted March 1, 2003 Share Posted March 1, 2003 ac3 e audio format ffdshow e filter koito dekodira na praktika vsichki mpeg4 varianti, vklyuchitelno XviD, kakyvto e filma, no filma si se dekodira normalno i ot samiq XviD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.