DUKE_MATRIXX Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Цена 480лв. Телефона е на 1 година, ползван е от жена. Запазен е (няма една драскотина). Продава се с кутия, зарядно, слушалки и 2 диска с операционна система и програми(кабела от зарядното се измъква и става на USB). Гаранция от България 2 години (гаранцията му е още 1 година). Телефона не е мръднал от както се ползва и момичето е супер доволно от него.(просто и подариха HTC Hero). Телфона е купуван за 1100лв. Ето и снимки: http://img18.imageshack.us/img18/254/imag0007vf.jpg http://img63.imageshack.us/img63/1872/imag0008.jpg За заинтересованите: За връзка на : 0885/858337 Може и на лични Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 На колко раговори е ??? Коментари по цената, все пак чисто нов е 530лв.??? Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Чисто нов няма за 530лв. всичко което го виждаш, в разни онлайн аукциони и сайтове е ползвано.(в това съм сигурен, защото наскоро се опитах да си купя телефон и се оказа от чисто нов че беше ползван 2 месеца). Линка, който си ми дал, телефоните не са чисто нови и имат по няколко бройки. Знам го защото съм пазарувал от сайта.(сайтовете са прекупвачи) Коментари по цената може на лично съобщение или на телефона, който съм посочил. Ако наистина си заинтересован ще се разберем(просто ми кажи според теб колко даваш) Зет ми също ми показа в сайт, който показват ужким че са нови, само че се оказа друго ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Сори за оффтопика - в мобиле-то, където колегата ти е дал линк за сравнение на цените, не са аукциони, а оферти от онлайн или нормални (влизаш, разглеждаш, купуваш) магазини. И са си нови, просто са внесени от незнайно къде и разкодирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Сори за оффтопика - в мобиле-то, където колегата ти е дал линк за сравнение на цените, не са аукциони, а оферти от онлайн или нормални (влизаш, разглеждаш, купуваш) магазини.И са си нови, просто са внесени от незнайно къде и разкодирани. Ама нали това обеснявам, ново е като ти го отворят в магазина пред теб и найлона вътре е цял плюс лепенката за отваряне на стоките. Говорим за нови стоки от магазина в момента, които някой го вкара от някаде говорим за втора ръка(прекупвачи), и никой не може да ти гарантира, че телефона не ползван дори и 1 час да е. Това че е внесен незнайно от къде и незнайно от кой, не ме топли особенно много, да не говорим, че ако трябва и разкодирване нещата стават сериозни. Аз давам гаранция за този телефон и знам какво е положението с него, ако не и бяха подарили на момичето нов нямаше да го сменя въобще. А и точно тези магазини са си аукционни магазини, макар били те и интернет "а оферти от онлайн или нормални (влизаш, разглеждаш, купуваш) магазини." Всичко което по някакъв начин наподобява "E-bay" си е аукционна търговия(дори и да няма наддаване). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 точно пък в мобилебългария телефоните са си нови и с гаранция с лепенки и другите глупости които говориш не се вкарвай в световни конспирации купувал съм от тях до сега сигурно 5-6 телефона и винаги са си били нови , тук изобщо не говорим за прекупвачи и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alamo Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Сори за оффтопика - в мобиле-то, където колегата ти е дал линк за сравнение на цените, не са аукциони, а оферти от онлайн или нормални (влизаш, разглеждаш, купуваш) магазини.И са си нови, просто са внесени от незнайно къде и разкодирани. Пич, не се вкарвай в некви филми. Миналата година купих такъв за 650лв, чисто нов, не отварян, не разговаряно с телефона, даже не пробван, с гаранция при това от Пловдив. Слушай кво ти говорят хората. Обяви си цена. Какво значи ТИ даваш гаранция???? Кой си Ти? Колко човека те познават? Ти магазин ли си? Касова бележка даваш ли? Ако нещо се прецака, закона как ще ме защити? Обяви си цена. Не излизай с номера "взел съм го за..." излиза, че правиш сондаж за цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Чисто нови са си телефоните. http://www.rp-mobil.com/articledetails.php?ProductID=761 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Чисто нови са си телефоните. http://www.rp-mobil.com/articledetails.php?ProductID=761 И аз това казвам че са нови и да си корегира цената ако иска да го продаде. За мен е без значение вече, спазарих една нова Е71-ца, така че се отказвам. Поздрави и успех на продавача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2009 Share Posted October 19, 2009 А и точно тези магазини са си аукционни магазини, макар били те и интернет "а оферти от онлайн или нормални (влизаш, разглеждаш, купуваш) магазини." Всичко което по някакъв начин наподобява "E-bay" си е аукционна търговия(дори и да няма наддаване). Само че съм купувал от там и са били неотворени кутии с лепенките и всичко както си трябва. A ти продаваш нещо ползвано поне 1 година - най-малкото батерията е амортизирана. А ако няма и драскотина, защо си пуснал подобни снимки с формат на пощенска марка снимани на тъмно. Пусни нещо 5 мегапиксела примерно където се вижда добре телефона, това което си дал като снимки си е направо подигравка Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Хахахахах браво браво, по въпроса кой съм - давам, фактура, 1 годишна гаранция на телефона, 1 годишна застраховка(които са валидни и ЗАКОНЪТ е спазен т.е. ако нещо му се случи има оторизиран сервиз и т.н.). По въпроса за лепенките и кутиите ми какво да ви кажа просто отивам и взимам кутия и лепенки за гаранция на продукта веднага ...., но това е друга тема така, че няма да влизам в спор с никой, абсолютно никой. Всеки може да си купува от където иска, аз самия ползвам интернет магазини. По въпроса за прекупуването, като купя стока от германия например и я продам тука без да съм я отварял ...... <---- ТОВА автоматично ме прави прекупвач. За сондажа на пазар ми не сондирам пазара просто навсякаде цените са над мойта ... Снимките са от 5 мегапикселова камера, но имиджшака ги е форматирал. Ааааааа да за малко да забравя, свалям цената на телефона който продавам на : 440 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shrimp Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 давам 4x90лв, ако си навит аз съм на 0898 826764 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted October 21, 2009 Author Share Posted October 21, 2009 Нова цена на телефона 400лв. Шримп много малко. 360 много малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted October 24, 2009 Author Share Posted October 24, 2009 Продаден!! Моля затворете темата. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.