pazu Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Трябва ми 1 гб рам . Дали ще е 1 "плочка" или 2x512 kit - няма значение . По-евтината оферта печели . Спешното е това че от събота , до неделя до обяд съм в Пловдив и след това се връщам в Бургас . Та офертата трябва да я направите или до тази вечер тук , или до неделя сутринта на 0886 221 846 - Жоро . ПП.Понеже знам че има сляпи .. освен в заглавието ще спомена и тук .Трябва ми DDR400 .. ППП. Понеже знам че и любопитни има ... на това ще я слагам ... http://www.motherboardpro.com/DFI-NFII-ULT...oard-p-311.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Предлагам 2x512MB DDR400 A-DATA dual channel kit - 35лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 Очаквам още оферти . Крайното изискване е да е една плочка 1 гб. Нямам претенции за марката . От утре може да ме търсите на телефона по-горе, защото едва ли ще имам достъп до интернет . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 Купена е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.