Jump to content
BulForum.com

Продавам безжична клавиатура и безжични слушалки

Recommended Posts

1. Безжична клавиатура - NetStation SWK-8695WT

snc10001.th.jpg snc10002.th.jpg snc10008x.th.jpg

• IR трансмисия
  • Ползва PS/2 порт
  • Вградена мишка + mouse1,mouse2 бутони (при мен не засича топчето, може би заради другата мишка, иначе клавиатурата тръгва на секундата, без никакви драйвъри)
  • Ефективен обсег за работа - 5 метра (права посока с отклонение в ъгъла до 30 °)
  • Още спесификации тук - http://js4u.co.kr/start/list/wireless/SWK-8695.htm

ЦЕНА - 15лв. 12лв. 10лв. (работи с батерии 2xAA)

2. Безжични слушалки - PHILIPS SBC-HC060

sbchc060.th.jpg snc10012.th.jpg snc10014s.th.jpg rangen.jpg

• IR трансмисия
  • До 8 метра обсег (в права посока)
  • Мърливо състояние, но работят

ЦЕНА - 15лв. 12лв. (има батерии към слушалките)

______

tel - 0895471680

skype - pvd_lazy_boy

Слушалките не вървят както трябва . Със звука се чува и някакво бръждене . Мисля, че е заради това, че не съм сложил оригиналния адаптер на трансмитера и стойностите му идват по-силни. Иначе му трябва 12V ,200mA , но нямам точно такъв.

Последна цена за Безжични слушалки - PHILIPS - 5лв.

Сори за офф-а но преди това не беше казал нищо за слушалките тоест искаше на някой да ги пробуташ с дефект ли :sayjin :sayjin :sayjin

Аз да пробутвам ?! Все ми е тая за тея слушалки, бих ги хвърлил ако не ми се занимаваше...

Плюс това не сме 100% анонимни във форума, че да прецаквам хората и да ми се размине. Досега, който ми се е оплакал от някакъв проблем винаги измислям решение в полза на купувача.

Просто преди си работеха наред, вчера ги пуснах ей така от любопитство и установих проблем ( или `дефект` , както ти се изрази , макар че според мен е нужен точния адаптер ).

Ти ако имаше реален интерес ( в което се съмнявам ) , първо би ги пробвал преди да ги вземеш, нали ?

• 2 weeks later...

Нова цена:

Безжична клавиатура - 12лв.

(при мен не засича топчето, може би заради другата мишка, иначе клавиатурата тръгва на секундата, без никакви драйвъри)

• 3 weeks later...

За протокола да отбележа,че първи писах на REDLINE за клавиатурата на лични и сме се разбрали- взимам я категорично! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...