zlobil Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Такааа , преди 2-3 дни взех едно таблетче - НОКИА н810 но понеже бързах и аз незнам защо не го проучих особено добре и не бях наясно че е с линукс , нещо което не ме кефи. Таблетчето го размених за айфон и го взех от един познат , има даже остатъчна гаранция. Почти неразличим от нов. Разменям го за някаква нокийка със симбиан понеже линукса ми идва леко сложен макар че машинката си е хубава. Предпочитам нещо от "Е" сериите на нокия , блекбери и т.н. Възможно е замяна за някое HP , Compaq или нещо от тоя сорт , по-лесничко за боравене. Естествено ако стоката която предлагате е по-скъпа съм готов да си доплатя разликата. Общо взето това е , таблетчето е пълен комплект както си излиза от магазина , купуван е от Глобал-КО. Абе общо взето ако изобщо има някъв интерес предлагайте пък ще видим , ако никой не го иска таблетчето просто ще си го ползвам. PS : И още едно мааалко допълнение , понеже н810ката наистина ми идва доста сложна и искам бързо да я дам на някой който може да я ползва както си му е реда съм готов при бартер цената да я снижа доста , примерно за някое блекбери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivaylo5225 Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Такааа , преди 2-3 дни взех едно таблетче - НОКИА н810 но понеже бързах и аз незнам защо не го проучих особено добре и не бях наясно че е с линукс , нещо което не ме кефи. Таблетчето го размених за айфон и го взех от един познат , има даже остатъчна гаранция. Почти неразличим от нов. Разменям го за някаква нокийка със симбиан понеже линукса ми идва леко сложен макар че машинката си е хубава. Предпочитам нещо от "Е" сериите на нокия , блекбери и т.н. Възможно е замяна за някое HP , Compaq или нещо от тоя сорт , по-лесничко за боравене. Естествено ако стоката която предлагате е по-скъпа съм готов да си доплатя разликата. Общо взето това е , таблетчето е пълен комплект както си излиза от магазина , купуван е от Глобал-КО. Абе общо взето ако изобщо има някъв интерес предлагайте пък ще видим , ако никой не го иска таблетчето просто ще си го ползвам. PS : И още едно мааалко допълнение , понеже н810ката наистина ми идва доста сложна и искам бързо да я дам на някой който може да я ползва както си му е реда съм готов при бартер цената да я снижа доста , примерно за някое блекбери. dai skype da se razberem imam golqm interes(moq go ima v podpisa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 Интерес към какво ? Аз искам да го заменя за телефон или покет с друга операционна система , не искам да го продавам поне за сега. Едно момче ми писа за блекбери и до довечера е запазен за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivaylo5225 Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 samsung u900 soul + nqkfo dopla6tane ako iska6 pi6i na li4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
NACles Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 аз имам една N73 music edition ако те интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivaylo5225 Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 какво стана искаш ли бартер ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 24, 2009 Author Share Posted October 24, 2009 Таблета е бартеросан още миналата седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.