Jump to content
BulForum.com

Заменям вериги за сняг

Recommended Posts

Заменям вериги за сняг :santa:

Чисто нови са но не ми отговарят на новия размер.

Ако някой е сменил колата през лятото и е минал на по-малък размер, а има вериги за по-голям размер гуми можем да ги разменим. :)

Ако са същата марка предполагам че следващия размер ще ми свърши работа.

Моите са KN50, а ми трябват KN60

Снимки:

015433035-thumb.jpg 015433048-thumb.jpg 015433060-thumb.jpg 015433072-thumb.jpg 015433090-thumb.jpg

А за продажба не си ли мислил? Ще додадеш малко пари и ще си купиш по-големи. Така някой да има по големи и да му трябват по-малки, е доста невероятно.

А за продажба не си ли мислил? Ще додадеш малко пари и ще си купиш по-големи. Така някой да има по големи и да му трябват по-малки, е доста невероятно.

Човека е прав ;) А и смятам, че ще имаш по-голям успех в автомобилен форум :rolleyes:

За бартер да стават на 175/70 R14

Тези са много близо до моят размер но трудно ги закопчавам и то само на гуми ги пробвах (без да са напомпени на джанти).

Тук: http://911.bg/a2/veriga-za-sniag-kn-50-5-3141810.html а и на други места ги гледам на цена 35лв.

Току що проверявах в Метро Пловдив - още не бяха изкарали, така че за сега това е най-актуалната цена която намирам.

Ако някой иска за покупка едни 30 биха ме устроили пък аз ще си взема размера който ми трябва.

Поздрави.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...