kaleko Aleko Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Заменям вериги за сняг Чисто нови са но не ми отговарят на новия размер. Ако някой е сменил колата през лятото и е минал на по-малък размер, а има вериги за по-голям размер гуми можем да ги разменим. Ако са същата марка предполагам че следващия размер ще ми свърши работа. Моите са KN50, а ми трябват KN60 Снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IcoDD Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 А за продажба не си ли мислил? Ще додадеш малко пари и ще си купиш по-големи. Така някой да има по големи и да му трябват по-малки, е доста невероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afsjr Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 А за продажба не си ли мислил? Ще додадеш малко пари и ще си купиш по-големи. Така някой да има по големи и да му трябват по-малки, е доста невероятно. Човека е прав А и смятам, че ще имаш по-голям успех в автомобилен форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 дай цена, може да ги купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 За бартер да стават на 175/70 R14 Тези са много близо до моят размер но трудно ги закопчавам и то само на гуми ги пробвах (без да са напомпени на джанти). Тук: http://911.bg/a2/veriga-za-sniag-kn-50-5-3141810.html а и на други места ги гледам на цена 35лв. Току що проверявах в Метро Пловдив - още не бяха изкарали, така че за сега това е най-актуалната цена която намирам. Ако някой иска за покупка едни 30 биха ме устроили пък аз ще си взема размера който ми трябва. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 17, 2009 Author Share Posted October 17, 2009 24лв. ако някой иска да ги купи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Замених ги за размера който ми трябваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.