radovi4 Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Чантичката е нова, внос от Англия, цена : 20 лева ( БЕЗ КОМЕНТАР ) ... СНИМКА За връзка, в темата, на ЛС, Гсм : 0895022355, и скайп : radovi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 само да те попитам случайно това емблемата на Галатасарай ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 15, 2009 Author Share Posted October 15, 2009 Мхм .... точно затова не ми харесва.... иначе е доста хубава отвътре има доста джобчета, а бе комфорт .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Мхм .... точно затова не ми харесва.... иначе е доста хубава отвътре има доста джобчета, а бе комфорт ....Абе аз нямам етнически комплекси.Ако я дадеш за 10 лева я взимам още утре?Очаквам отговор на ЛС или тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruDoNe Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 кфи размери е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 Абе аз нямам етнически комплекси.Ако я дадеш за 10 лева я взимам още утре?Очаквам отговор на ЛС или тук. охх чак сърцето ме заболя недей така ... не мога ... съжелявам ;( размерите не ги знам точно но може би колкото една тетрадка .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 охх чак сърцето ме заболя недей така ... не мога ... съжелявам ;( размерите не ги знам точно но може би колкото една тетрадка ....Охх съжалявам ....и аз не мога Ако успееш все пак пиши ЛС!! Офертата ми е сериозна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BruDoNe Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 малък формат ? или голям щото има разлика.... ако е голям формат ще може да ми се побере нетбука.. и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 Една малка тетрадка ... малък формат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 НОВА ЦЕНА : 18 лева .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radovi4 Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 Чантата си замина доста отдавна затроверете темата... БЛАГОДАРЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.