stanchobb Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Продавам изключително удобна и иновативна грил-скара за приготовление на диетични и същевременно вкусни хрупкави зеленчуци и цвъртяшти крехки месца,сандвичи, както и ред други вкусотийки ...директно на масата пред гостите Ви. :woot Скарата е позиционирана на две нива и има възможност да се обособят2 големи и 8 по-малки различни плата с храна за 8 човека. Изключително стилна и симпатична като дизайн. Това е точният модел: Grill (XJ-3K076BO) Цена: 60 лева - ГРИЛ - РЕКЛЕТИ - МОЩНОСТ 1200W - 8 ТИГАНЧЕТА ЗА РЕКЛЕТИ - ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИЗМИВАНЕ В СЪДОМИАЛНА МАШИНА Размери: 47.5 x 34 x 12.5 cm Снимка: http://www.made-in-china.com/image/2f0j00Y...XJ-3K076BO-.jpg По отношение на цената, ето лик с инфо за подобен модел: http://www.domo-bg.com/product_detail.php?...uct_id=09045838 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Нова цена: 55 лв.!!! Идеален подарък за 8-ми март за вашата настояща или бъдеща половинка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted June 13, 2010 Author Share Posted June 13, 2010 ПОСЛЕДЕНА цена: САМО 50 лв. !!! Няма ли ценители кулинари наоколо?!? Здравословно, Атрактиво, Вкусно, Лесно !!! Добавям бонус пакетче "ЧИЛИ" пикантна подправка за неззбравими ястия Подобна скара с марката "Тефал" в Техномаркет се предлага за 110 лв. http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09045838 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 ОКОНЧАТЕЛНА цена: 45 лв. Парите ми трябват спешно Това кухненско бижу наистина си заслужава човек да си го ползва, няма да съжалявате за покупката! Няма ли кулинари във форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baby37 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 имам интерес, продава ли се вс еоще, къде се намира? скайп: bulgle мейл: baby37@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 МНООГОО СПЕШНООО !!! ЦЕНА САМО 40 ЛВ. п.с. Намира се в центъра. Моля за пращане с куриер не ми пишете! Обявата важи за Пловдив само! Скарата е НОВА(НЕ е употребявана)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 Окончателна цена: само 35 лева Иска ли я някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolai Stoilov Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Иска ли я някой? Да, аз, но искам 2-3 дни мънибек, за да я пробвам. Освен това е добре да си включиш телефона за да ти се обадя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erin Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 давам 25 лв. и я взимам щото ме е жал да я гледам така бездомна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolai Stoilov Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 давам 25 лв. и я взимам щото ме е жал да я гледам така бездомна Късно е вече ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.