koko_8915 Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Здр тарся кола до 500лв нямам предпочитания кам дадена марка важното е да е в движение и да има сички необходими документи. Чакам предложения: тук във темата на лс skype:koko_8915 Gsm:0896 31 45 77 Жоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даника Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Имам лада самара перфектна обслужвана е винаги с най доброто в перфектно състояние с всички докоменти и всичко платено до края на годината Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 батка, имам познат който продава Шкода Фаворит 89-та, 1,3 с АГУ / брц/ , ако имаш интерес де ти дам телефона и директно с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmipsolini Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Здравей Значи мога да ти предложа Opel Vectra 1.8NZ 90 konq 90 год. с газ Cd JVS не висок клас но прилично модела мога да го виде при интерес колата има забележки по тапицерията вътре тавана е малко паднал може да се оправи цена незнам но няма да е скъпо маслото е за смяна 1 маншон за смяна и е перфектна преди 700 кл съм сменил 2-те карета носачи ... спирачна течност накладки . Гуми предни mishlen perfekni зимни задни за смяна .. npu4ecka24 mi e skype pri interes 600 lv i e tvoq Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 я пуснете по един тел. за връзка и на мен - и аз търся подобна кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.