Dominik Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Продавам следната дънна платка ASUS M3N-H/HDMI,ползвана малко в гаранция до 18.01.2012.Продава се поради ъпгрейд.Цената е 87 82 75 70лв. -сокет AM2+/AM2, поддържа AMD Phenom FX / Phenom X4 / Phenom X2 / Athlon X2 / Athlon64 FX / Athlon64 X2 / Athlon64 / Sempron процесори -чипсет NVIDIA ,вградено видео GeForce 8300 -поддържа рам DDR2 1066/800/667/533, до 8GB -аудио Realtek ALC1200 8-channel High Definition с S/PDIF -6 x SerialATA II . -1394,HDMI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 13, 2009 Author Share Posted October 13, 2009 Нова цена 82 лв. Тел:0898929308 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonelycondor Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Гледам параметрите на тази платка и ми се виждат доста добри. Много ми харесва, че има вградено аудио и видео - мисля да си спестя купуването на графична карта засега. Пигах в МОСТ Компютърс за тази платка и ми казаха, че е много добра за работа с ДДР2 памети и че ако сложа и 64-битов АМД Атлон /Феном процесор ще постигна много добри резултати. Виждам, че си свалил и цената - сега е много приемлива, а пишеш, че има и гаранция до 2012 г. - значи нареждам се на опашката да я купя. Само че ще се забавя няколко дни, докато реша въпроса с процесора - това което ми казаха от МОСТ Компютърс за видеото, аудиото и процесора много ми хареса, а и пропуснах че работи в двуканален режим и трябва да помисля и за 2х2 Гб РАМ /кит/ и да я подкарам яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonelycondor Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Имам два въпроса към собственика на платката: 1.Платката продадена ли е или не /или пък уговорена твърдо с купувач/? 2.Пишеш, че платката има гаранция до 2012 г. Въпроса ми е към коя фирма е гаранцията /това е важно за мен, защото срока до изтичане на гаранцията е доста дълъг/ - познавам доста компютърни фирми в Пловдив и ако гаранцията е към някоя малка фирма, която няма сервиз, при евентуален проблем с платката ще имам много проблеми с фирмата. Питам, защото имам интерес към платката /не го правя да свалям цената - за мен 5-6 лв. не са толкова важни, колкото да взема нещо хубаво и стабилно - е и на разумна ценяа все пак/, но още не съм готов с парите. Събирам сума за платка, процесор и 2х2 Гб 1066 ДДР2 РАМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 19, 2009 Author Share Posted October 19, 2009 Дъното все още се продава към момента,беше запазено,но човекът не се обади.Окомплектовката е пълна-кутия,книжки,кабели. Гаранцията е към Мост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 Нова цена 75 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lz2ksl Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Продава ли се още дъното?Имам интерес от Пловдив съм.Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Нова цена 70 пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojosa Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 имам интерес ако е удобно да ми пратиш телефон или координати за връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTiFvY Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 ako kolegata ne go vzeme mi pi6i na li4na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Дъното е продадено.Дал съм една седмица мъни бек на купувача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.