Jump to content
BulForum.com

Продавам дънна платка

Recommended Posts

Продавам следната дънна платка ASUS M3N-H/HDMI,ползвана малко в гаранция до 18.01.2012.Продава се поради ъпгрейд.Цената е 87 82 75 70лв.

-сокет AM2+/AM2, поддържа AMD Phenom FX / Phenom X4 / Phenom X2 / Athlon X2 / Athlon64 FX / Athlon64 X2 / Athlon64 / Sempron процесори

-чипсет NVIDIA ,вградено видео GeForce 8300

-поддържа рам DDR2 1066/800/667/533, до 8GB

-аудио Realtek ALC1200 8-channel High Definition с S/PDIF

-6 x SerialATA II .

-1394,HDMI

M3N-H_HDMI_Big.jpg

Гледам параметрите на тази платка и ми се виждат доста добри. Много ми харесва, че има вградено аудио и видео - мисля да си спестя купуването на графична карта засега. Пигах в МОСТ Компютърс за тази платка и ми казаха, че е много добра за работа с ДДР2 памети и че ако сложа и 64-битов АМД Атлон /Феном процесор ще постигна много добри резултати.

Виждам, че си свалил и цената - сега е много приемлива, а пишеш, че има и гаранция до 2012 г. - значи нареждам се на опашката да я купя. Само че ще се забавя няколко дни, докато реша въпроса с процесора - това което ми казаха от МОСТ Компютърс за видеото, аудиото и процесора много ми хареса, а и пропуснах че работи в двуканален режим и трябва да помисля и за 2х2 Гб РАМ /кит/ и да я подкарам яко.

Имам два въпроса към собственика на платката:

1.Платката продадена ли е или не /или пък уговорена твърдо с купувач/?

2.Пишеш, че платката има гаранция до 2012 г. Въпроса ми е към коя фирма е гаранцията /това е важно за мен, защото срока до изтичане на гаранцията е доста дълъг/ - познавам доста компютърни фирми в Пловдив и ако гаранцията е към някоя малка фирма, която няма сервиз, при евентуален проблем с платката ще имам много проблеми с фирмата.

Питам, защото имам интерес към платката /не го правя да свалям цената - за мен 5-6 лв. не са толкова важни, колкото да взема нещо хубаво и стабилно - е и на разумна ценяа все пак/, но още не съм готов с парите. Събирам сума за платка, процесор и 2х2 Гб 1066 ДДР2 РАМ.

Дъното все още се продава към момента,беше запазено,но човекът не се обади.Окомплектовката е пълна-кутия,книжки,кабели.

Гаранцията е към Мост

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...