AssassiN Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 coffee...toast...beautiful woman... Curunir, I stand corrected... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Correction - toast, в единствено число Иначе, единствения резултат от поста ти е, че ми се прияде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Горещо кафе и студен айрян за предизвикване на контракции :happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 coffee...toasts...beautiful woman... И аз така. И моята жена не беше лоша. Но се събуди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Това някакъв намек, че се шпакловаш с жени, който има за цел да ти вдигне главоломно рейтинга на форума ли е? Или просто си опитала да кажеш нещо друго, но не се е получило разбираемо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Това някакъв намек, че се шпакловаш с жени, който има за цел да ти вдигне главоломно рейтинга на форума ли е? Или просто си опитала да кажеш нещо друго, но не се е получило разбираемо? Има малко женско коте, бре! Бахти и бъзиктара, дето стана и ти.... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Иначе тази сутрин станах върл фен на кроасаните с масло ( от OMV) и чаят "Калахари" (хънибуш с лимонена трева) и после търчане, търчане, та до ей сега.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Това някакъв намек, че се шпакловаш с жени, който има за цел да ти вдигне главоломно рейтинга на форума ли е? Или просто си опитала да кажеш нещо друго, но не се е получило разбираемо? Правилно си ме разбрал. Мисля,че това е най-ефективният подход Съквартирантката ми. Когато тя спи,най-добре се разбираме. Това с шпакловките не знам как ти дойде на ум. А това за рейтинга във форума..... жалко,че съм ти създала такова впечатление. ред: gado , женското коте се оказа мъжко. Казва се Лео Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 траверси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 траверси... Ужасен си. Просто тогава беше по-малък,не разбирам от котки.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Ужасен си.Получавам ерекция, когато жена ми го каже. А ако ми каже "отвратителен си" има опасност да свърша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Получавам ерекция, когато жена ми го каже. А ако ми каже "отвратителен си" има опасност да свърша! Много неприятно ми става,когато чуя човек да говори така. Не ти правя забележка,просто споделям,както ти.. ред: " жена " .. суууууууууууупер. ред2: в такъв случай,аз също бих могла да задраскам една дума от поста си,но няма да го направя. ред3: ....ако спра "да ти се връзвам",ще си помислиш че съм ти сърдита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Предлагам да сключим сделка - ти ще продължиш да ми се връзваш, а аз ще продължа да се забавлявам. М? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Наистина (честно), що не си признаете и не се вземете? Или поне излъчвайте сериала и със снимки и звук - по-забавно ще е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Наистина (честно), що не си признаете и не се вземете? Или поне излъчвайте сериала и със снимки и звук - по-забавно ще е. Не бих си взела мъж,който се забавлява по този начин. Нищо лошо не искам да кажа. Моят мъж си ми харесва просто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Виш че супер здраво я базика Направо такъв сеир от бая време е нямало Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 айде който има нещо да мери - да го мери другаде. направете една тема "комплексари vs. предмети, изпразнени от съдържание" и си пишете в нея. ние не пишем в тоалетната ви, моля и вие да не серете в темите ни. смърдите. модераторите, дето тооолкова държат на добрия тон... и те да вземат да приложат на дело приказките си, а? да им припомня какво се заканваха, ако са забравили. до момента демонстрират единствено двойния си аршин. не че друго се е очаквало де, не че съм им повярвал, че ще направят нещо на хората, с които си контактуват и извън форума... смех. тук-там из форума все още има смислени теми, въпреки усилията на изпразнените от съдържание да огреят навсякъде. нека да не им помагаме в наторяването, какво ще кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 айде който има нещо да мери - да го мери другаде. направете една тема "комплексари vs. предмети, изпразнени от съдържание" и си пишете в нея. ние не пишем в тоалетната ви, моля и вие да не серете в темите ни. смърдите. модераторите, дето тооолкова държат на добрия тон... и те да вземат да приложат на дело приказките си, а? да им припомня какво се заканваха, ако са забравили. до момента демонстрират единствено двойния си аршин. не че друго се е очаквало де, не че съм им повярвал, че ще направят нещо на хората, с които си контактуват и извън форума... смех. тук-там из форума все още има смислени теми, въпреки усилията на изпразнените от съдържание да огреят навсякъде. нека да не им помагаме в наторяването, какво ще кажете? Добре,че поне ти спазваш добрият тон тук.. Сигурно много сме те ядосали,ако съдя по това колко грубо се изразяваш. Извинявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Кафенце, две принцески с шунка и кашкавал, сега влизам за душ и марш на работа! Лек ден на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 E това не го мога - да се изкъпя сутрин. От ученик още сутрешната ми програма винаги е била настроена така, че да мога да спя максимално дълго. А и ако сутрин влезна в банята... може да изхабя един бойлер... А тази сутрин не можах да стана, пет пъти го "кихах" телефона, докато накрая разстройството надделя и се наложи да стана... И без гимнастика, обяда го забравих в хладилника... И на ра'лта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Сутрешния душ много ми вдига тонуса на мен. Газ към офиса сега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Зле ! Много тътрене, двете кафета изобщо не помогноха, имам сумати работа за вършене, а за капак май грипът ме застигна и мене най - накрая.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Сутрешния душ много ми вдига тонуса на мен. Газ към офиса сега! Аз без него буквално не мога да си отворя очите... Душ, кафе + една голяма чаша фреш от портокал и лимон, цигара, сега тряя да хапна нещо и изчезвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Само с една сочна. 4-ти ден така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Lqgane v 2-3, stavane v 7:30 s ujasni muki i pone 5 snooz-a na alarmata. Do 8:20 - kupane, miene lice i zubi, gel. Mnogo voda da vdigne kruvnoto malko. V ofisa 1 naturalen sok + 1 golqmo 4erno kafe, no otkakto po4nah da gi pravq po 2-3 na den, neshto surceto po4na da se obajda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 i pone 5 snooz-a na alarmataЗначи не съм само аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.