UzITo Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Започна с кофти сън продължи с хубаво кафе , филии с NuCrema , сок , идиотска музика и ще започвам със задачите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Успях да си оправя биологичният часовник, дигнах се 4:30... раздвижих се, хвърлих една четка на зъбите, изплакнах си лицето, сега седнах да си запаля една цигара с кафето. И денят започва! Нищо, че вън още е пълен мрак от всякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 От снощи ми е тръгнало на неприятни работи - почти си прегорих ябълковия щрудел. Сутринта, веднага след ненормално ранно ставане, се полях с кафе, забравих си част от "оборудването" за танци вкъщи, после си забравих телефона в колата, а се очертава мнооого натоварен ден. В момента се самоубеждавам с чаша мляко с какао, че останалата част ще е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 4, 2009 Author Share Posted November 4, 2009 Моето събуждане беше скучно тая сутрин. Дано и деня ми да е скучен. Все пак е сряда, не е понеделник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Боже, овърмане така ли ще кажеш, на мен пред това пц ми изтекоха очите, чакам някой да ми дзънне за да не ми е скука. Вече като погледна отворен компютър и ми идва да го метна в кашона за резервни части. Та сега чакам да ми докарат цял кашон части, да съм сглабял пц-та... как мразя да мъкна кутиите напред-назад, а после ако не тръгне нещо както трябва след проверка на памет, хард, гпу, цпу и цял куп такива избити работи, трябва пак да подменям части и пак да мъкна кутии. След това се почва на всичките пц-та една инсталация на уиндоус, линукс, бсд, кой каквото иска. Абе си играя цял ден. Поне мога да се похваля с това, че портмонето ми се пълни доволно тая седмица. Само не знам къде ще ги харча тези пари, то да беше лято да се лепна в Гърция по барове с познати, а то зима, на ски не ходя както правят останали, та скуката ще ме довърши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Аз пък спах над 9 часа което за мен си е събитие. Разходих малкия навън, свърших и малко работа по банките. А сега почвам и с бачкането. Както съм се развихрил ще опукам за 1 седмица напред работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Аз пък спах над 9 часа което за мен си е събитие. Разходих малкия навън, свърших и малко работа по банките. А сега почвам и с бачкането. Както съм се развихрил ще опукам за 1 седмица напред работа Блазе ти дедо, аз от няколко дни не мога да поспя, после изглеждам като мачкан от стадо бикове... ако е опукаш и търсиш още работа, аз имам в повече, ще ти преотстъпя малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Жалвайте се вие от липса на сън! Тази сутрин си дремех сладко на топло, докато джойстикът от xbox-а не ми падна на главата Но се очкаваше подобно нещо - купчинката книги до леглото ми расте заплашително, мога само да се радвам, че не се изръси цялата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 4, 2009 Share Posted November 4, 2009 Ранно ставане(мразя първа смяна),Закуска и още един скучен ден в училище,плюс някакви идиоти ,които си вярват че маските ще ги спасят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Денят започна с ранно копчевозененаработа (да, една дума е). След това борба с дилемата да си лягам ли, или да се цопна на компютъра. Очевидно е кое надделя. Следва изпиване на последната доза евтино кафе, което значи само едно - отваряне на хубавото И тъй като вчера бях добро дете и си свърших всичката работа, днес ще се разцепя/размажа/нагрухам (и какво ли още не) с Dragon Age: Origins. Само някой да е посмял да ми звънне, ей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Пълен айляк, кафенце, музичка и след малко излизвам да се любувам на якото време Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Бодър,мързелив с чаша топло мляко и добра музика,оо и купичка с жито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Кафе + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Денят започва съвсем стандартно-събуждане около 10.30(как ми липсва времето когато преди 1 не можех да отлепя ),въргаляне до към 11,вита баница с какао и палене на мотора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 ставане в 8 - все пак е неделя. след вчера много не ми се ставаше, ама трябва. трябва да поработя в офиса. На ангелите - честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Малко мамина баничка, сиренце и голяма чаша кафе. Вчера ми беше много изтощителен ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 8, 2009 Share Posted November 8, 2009 Душ, кафе и кола, душ, и още кафе с прясно мляко, започвайки да идвам на себе си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 добро утро, добри хора. навън пак е пролет. денят започва с Bad Company днес ще е пусна по пързалката в трета градска болница. още от сега събирам нерви, че сигурно ще ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Добре де, не е честно! Защо не може всеки ден да започва като днешния - в 10 часа с кафенце в парка на Джумаята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Май пак съм болен. Интересното е, че съм спал супер малко, ама ми е общо взето добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Хубаво и най-вече ползотворно начало на деня. Вече съм вкъщи, рисувам жирафи за тoзи младеж По-късно ще му направя и моделинен и ще сглобя wind chime от миди. Май имам нужа от работа - трябва да оползотворя по-добре излишъка от време и енергия Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Венозен антибиотик и някви други лайна и до обяд в окръжна, мн е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 На мен ми писна да се събуждам като парцал и все нещо да ме боли. Нямам търпение да заживея в някоя къща на някое планинско село Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Събуждам се с The Kooks и чаша жълт кантарион и се приготвям за скоростно излитане към Пловдив, защото майка ми е болна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.