gado Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Кажи на края на деня дали се е оказал прекрасен. Любопитен съм. Беше ! Винаги когато сутрин съм бил толкова зареден, през денят съм супер продуктивен и ми е било много готино... Ще трябва да открия какво ги причинява тези пикове при мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 И моя ден си беше добър, проспах точно средата... обаче сутринта като ми пекна едно слънце и цялата работа покрай мен все едно се свърши ей така. Трябра да си направи и тема за завършване на денят. Така хората ще пишат как им е почнал и как им е свършил хахаха... това може и в тази тема да се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 Събудих се рано, но в добро настроение. Направих окончателна проверка на работата за днес и я предадох. За по-нататък планирам да редувам сериали и подреждане на апартамента. Но най-вероятно ще стане така, че ще иззяпам всичко, което съм свалил, и после ще се чудя с какво още да отложа подреждането Иска ми се да преместя нещо, но всички мебели са така оптимално подредени, че всякакви промени ще са към по-лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 31, 2009 Share Posted October 31, 2009 Главоболие в 8 сутринта и лекция по статистика, от която си тръгнах на почивката, на сичкото отгоре ми се разля кафето щото едната маса в аулата беше нещо прецакана Извод - много пиене преди ранна лекция, йок Или по-скоро, лекция йок Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 1, 2009 Share Posted November 1, 2009 Ставане в 4 ч., благодарение на тъпак, субидил ме по телефона, кафенце в Лукойл-а, пътуване, Хисар, пак кафенце и пътуване до Старосел Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 СТУД почна се с минусите сутрин. много ми е гот да хвърля одеалото и за скоча в студа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 СТУД почна се с минусите сутрин. много ми е гот да хвърля одеалото и за скоча в студа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ако си правиш гимнастика сутрин няма да мрънкаш толкова от студа Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Домашен тиквеник (със подсладител) + сокче касис След малко ще припадна от "захароза" толкова е сладък този тиквеник :) уникален... и с орехи, и ръчно точени кори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 .... Една от онези сутрини в които се чудя - Защо, винаги когато човек е затънал до брадичката в лайняното блато, се намира някой педал да му прави вълнички ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Кафе, принцеса с кайма и само една цигара. Пак подхващам борбата с тютюна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Хубаво събуждане Музичка, какао, четене на рецепти за еклерови торти. Пуснала съм Food Inc, 'щото е нещо, което си заслужава повторното гледане. После ще си прегледам rss-a и плавно ще се настроя за интервю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 СТУДпочна се с минусите сутрин Чистене на скреж от прозорците на колата - забавление за цялото семейство! Започват и веселите сметки за отопление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 С много кафе, болки в един от зъбите, цигара, рок (link) и студ! Седя и си упражнявам рисуването, завит с няколко одеала на стола и си слушам музиата. Голям "стартер", няма да мръдна още няколко часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 40 минути игра на snooze с алармата на телефона и заспиване отново, докато накрая не ми звъннаха двама човека и станах окончателно... Сега кафета, цигари и обмислям какво да хапна Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 2, 2009 Author Share Posted November 2, 2009 Ако си правиш гимнастика сутрин няма да мрънкаш толкова от студа изобщо не мрънкам - напротив - споделих, че ми е хубаво. не понасям жега, студа е ок. днес уведомих една фирма, че повече не мога да им предоставям услугите, които съм им предоставял... постарах се да звучи учтиво и културно. надявам се ответната реакция да е адекватна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Вие какво го отпрашихте на два сезона, не ви ли е срам? На мен любим сезон ми е пролетта, не е топло, нито студено! Тогава правя перфектни стартове на деня. Направи ми впечатление, че 100 гр. кафе отиват за 3 дни при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Ако си правиш гимнастика сутрин няма да мрънкаш толкова от студа Но по малко може, нали? изобщо не мрънкам - напротив - споделих, че ми е хубаво. не понасям жега, студа е ок. А мани тая работа. Мразим да ни е студено! Друго си е 20+ градуса. Като е студено ако няма сняг и за ски не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 А мани тая работа. Мразим да ни е студено! Друго си е 20+ градуса. Като е студено ако няма сняг и за ски не става.Мрънльо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 2, 2009 Share Posted November 2, 2009 Мрънльо! Абе друго си е в Калифорния - като е студено е 18 градуса а да завали е събитие. Ама като не мога да навия жената да ходим натам... пък и някак комфортно съм се подредил тука та и мен ме мързи да я убеждавам... пък и какво пречи да помрънка човек малко че му е станало студено и му е замръзнал носа когато си го е подал навън ? Приятни забавления на останалите аз сега почвам да бачкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Денят започва и ще свърши с Fallout 3 GOTY Edition Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Денят започва и ще свърши с Fallout 3 GOTY Edition Amen, brother! Аз имам работа до ушите, но духом съм с теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Абе друго си е в Калифорния - като е студено е 18 градуса а да завали е събитие.На такова място и с пистолет на челото не могат да ме накарат да живея! За мен непоносимо горещо започва от 25 градуса нагоре... Иначе аз стартирам с болно гърло и опити за грип. Не трябваше да се дера толкова на Amorphis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 На такова място и с пистолет на челото не могат да ме накарат да живея! За мен непоносимо горещо започва от 25 градуса нагоре... Защото си мислиш, че става кой знае колко по-топло от 25 градуса а то не е така - там цяла година е почти една и съща температура Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Кафенце, Хаус, болки в зъба А след това доста четене и писане... Wish me luck... Offtopic : Не че е моя работа, но темата не беше ли предназначена за писане как сме се събудили сутрин?! Защото писаници в 12, 15, 20 ч., както и за времето на Северния полюс са ми малко странни в тази тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.