host Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Една много силна лаваца, 1/2 чаша мляко (и кафето и млякото с мед)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Събуждам се с мерене на кръвно (твърде близки граници) и 'Руфинка болна легнала', та си мисля как в една къща има сума ценни фолклорни книги, които е редно да се дигитализират, че нищо чудно след някоя и друга година да изгният. После следва ровене в топографски карти и чертане, съпроводено от промишлено количество чай Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Събуди ме някакъв малоумен мангал крещейки по улицата, след това кафе, цигара, душ, пак кафе и цигара, закуска и сега ще видим от тук каква ще я върша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Съквартирантски шум, събуждане малко преди алармата, Хаус, душ, капучино, лакиране, траещо около 40 мин., защото съм си направила българското знаме, е, без герба де. Изглежда добре, ако се сетя ще постна снимки Следва нет, библиотека и отново училище. Днес 3 часа, леле... Приятен ден на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 брутално изсиране Това е много прочуствен и наистина прекрасен момент за всеки уважаващ себе си мъж. Даже смятам да напиша книга - "Мъжът и лайното - интимно" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Денят започва като всеки друг вторник: След малко ще излизам на лов за хонорари, после на бизнес обяд и накрая ще си отворя сметка в ЦКБ. На прибиране ще си купя един кашон тиквени семки и ще си доизпиля предните зъби Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Денят започва като всеки друг вторник: След малко ще излизам на лов за хонорари, после на бизнес обяд и накрая ще си отворя сметка в ЦКБ. На прибиране ще си купя един кашон тиквени семки и ще си доизпиля предните зъби Хах ти си нечовек колко сериала гледаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Денят започна с ранно ставане в 7.20, бързо кафе с бисквитки, тоалет и потегляне към НБУ. В момента стоя на една пейка с изглед към Ориндж Каунти и (неправилно наричано от някои Овча купел) и чакам да ми започнат народните танци Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Храна + Robin Williams on Golf Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 07:30 - Закуска + паница кафе + две цигари + два отложени ангажимента..... Мамка му, защо на хората не им пука за алчните копелета (като мен) !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Леко грубо събуждане Но храната на мама компенсира Пържени филийки и чаша мляко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 24, 2009 Author Share Posted October 24, 2009 събудих се с усещането, че вече съм здрав а бях болен като псе преди два дена. днес ще е и слънчево и топличко, а вечерта ще прекарам в добра компания. съботата е прекрасно нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 събудих се с усещането, че вече съм здрав а бях болен като псе преди два дена. днес ще е и слънчево и топличко, а вечерта ще прекарам в добра компания. съботата е прекрасно нещо. И аз така съм много доволен, че оздравях най- накрая, то грип ли беше, чудо ли беше...А и сега отивам на избори в "Източен", пък да видим как ще тръгне денят ми П.П: Песента с която се събудих: P.O.D - School of Hard Knocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Аз пък вчера се разболях. Уви, не мога да си го позволя днес! Витамин C, Coldrex, и да видим как ще отметна задачите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Понякога, както и днес, ми се случва да не мога да се отърва от досадната сутрешна ерекция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 както всяка сутрин - кафе и пред компютъра компания на кафето ми правеше нов win7 ... радвах му се, но довечера сигурно ще си пусна доброто старо XP (да, dual boot естествено - xp и 7 за тест) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Неска станах със жестока болка в главата и още по-жестоко желание на стомаха ми да изхвърли останалия алкохол от вечерта, ама не му пуснах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Много рано....в 6.Тази смяна на времето ще ме мъчи няколко дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Сядам си на компира отварям ютръб с идеята да гледам нещо конкретно, но погледа ми попадна на препоръчаните от ютръб клипове. Та... загледах се и попаднах на възможно най-нелепото и най-клишираното блЯк метъл видео. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 С опушване от цигарата на съквартирантката, баси... Дечковци са ми и двете, ама какво да ги правя. А сега, тъй като едва ли ще мога да заспя, при все, че си легнах към 2, денят ще започне с Хаус и кафе Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Звучи банално, но се събудих, чувствайки се като парцал, препикана маруля, отнесен от пиле домат и т.н. Очаквам умрял ден с много смъркане, пиене на топли гадости и зяпане на филми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Еррррм morning wood ех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Събуждане, закуска, чаша мляко. Лов на два броя tegenaria gigantea (същински facehugger-и са!): Човек ще каже, че фамилията ми е Адамс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Много не обичам тея гадинки, тоест леко са гнусн. Просто мразя да ме полази нещо с повече от четири крака. Ти ся какво... искаш да ми развалиш хубавото настроение от удоволствието което изпитвам рано сутрин ли? Увил съм се с одеало. Направил съм си много горещо и силно кафе. Подушвам парата от чашата, като е държа с двете ръце през повечето време. Проснал съм се до леглото, прегърнал с едната ръка възглавницата. Колко ми е приятно. Пуснал съм си Marc Anthony - Muy Dentro De Mi за фон на хубовото утро. Отпускам се на възглавницата. Пуша поредната цигара с кафето си. Сънен поемам силно и тежко дим, изпускам бавно и монотонно. Чувствам се леко naughty хах, след изминалата вечер. Изключил съм си телефона за да не ме търсят за работа. Обичам такива сутрини! А, вие вместо да направите като мен, показвате паяци тук, нямате срам хахаха да скапвате на хората това велико удоволствие описано по-горе от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Как хвана тези tegenaria gigantea, с ласо ли? И аз съм попадал на подобно нещо на село. Хващам го с помощта на вестник и крак. Хм, докато писах това се пипах и осъзнах, че нещо ме е ухапало отстрани на врата (близо до THE VAMPIRE SPOT!). Дали не е било tegenaria gigantea? Иначе, лил стенли е пич, хубави са тия сутрини, особено ако са в понеделник. Само пушенето не ми се връзва, но всеки с консуматорските си навици. Аз пък жуля еспресо и ям готова торта, която е гадна. Освен това я напоследък се събуждам като пребит всеки път. Още един довод да си заживея на село. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.