chistacha Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Едночасово ринене на сняг. Смолянските снегорини - ряпа да ядат Добре че в общата залесия си изчистих мойта колата, а не съседната. Явно хората са решили да ги карат тея коли някъде Април месец... И мамка му на тоя, който ми спре на мястото!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Започнах с малко трудно ставане към 10,оправяне на стаята и приготвяне на закуска...което ми подсказва да проверя принцесите да не съм ги загорял Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Дъълго кафе със сметана, пресен сок портокал + закуска... и ме чака цял ден четене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Тоалет, кафе ииииииииииииии AC/DC - The Razors Edge !!!!!!!!! Мисля си, че ако по някаква шибана причина, не успея да отида на концерта на AC/DC, ще се махна от тази държава и кракът ми няма да стъпи повече тук ! Ей такова ми е тая сутрин. Хубавото е, че след час-два изчезвам на балкан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Бре, какво спане му ударих! Не се сещам кога за последно съм спал до 11:30. Сега си сърбам чайче от дива череша. После - Mass Effect 2! А привечер с копче ще си поръчаме пица, ще си вземем винце и ще гледаме кинце Честит празник на всички влюбени/алкохолици! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 7:30 - събуждане в планинската квартира, ставане, бърза закуска (Пеш-маша, който бях сготвил предната вечер), натъпкване на джобовете със сладки работи и към пистата. 8:30 - ските са взети, платени и юруш на червената, 12:10 - петнайсет минути за изгълтването на една супа, чай и кафе, 15:00 - при колата и обратно към цивилизацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 3-ти ден след възстановяване на тренировки. 3-ти ден, в който ставам от раз, чувствам се бодър и пълен с енергия. Тази сутрин - летящ старт Soulfly - Inner Spirit, малко ядки и празни мохабети пред офиса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Аз пък втори ден, в който едвам се отлепям от чаршафите, кашлям, гърло и разбира се - ангажиращ служебен секс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.