RaptoR Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Двойно кафе с 5-6 цигари,проверка на пощата.Музика не слушам сутрин защото напоследък лесно се изнервям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Двойно кафе с 5-6 цигари,проверка на пощата.Музика не слушам сутрин защото напоследък лесно се изнервям. Кафе и 5-6 цигапи не виждам как няма да си изнервен :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 4, 2009 Share Posted December 4, 2009 Събуждане, баня, грим, а сега съм на гости. Кой знае дали ще свърша работата, заради която съм тук или ще го ударим на лаф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Прохладна събота сутрин вкъщи. Със Sarah Blasko и печени ябълки със сушени плодове, орехи и канела. Разкош! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Баница, кренвирш, кафе и Джак Бауър Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Махмурлук...... мразя съботите когато съм махмурлия а имам да върша хиляда работи..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Махмурлук...... мразя съботите когато съм махмурлия а имам да върша хиляда работи..... +1 , само където нямам да върша хиляди работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 obi4am mrzelivite syboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 obi4am mrzelivite syboti За някои е мързелива събота, ама за други си е работен ден, и то до 19:00 часа, как ли ще се изкара.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Кафе и 5-6 цигапи не виждам как няма да си изнервен :ph34r: Не знам от кога 1 кафе и няколко цигари вдигат нервите.Изнервянето ми си има други източници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Денят ми започна с последните 3 серии от серияла Supernatural и чаша кафе...Бих казал, че е едно добро начало Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 6, 2009 Author Share Posted December 6, 2009 неделя е, бе... протяжно събуждане, излежаване, преглед на rss-а... изтискване на пресен портокалов сок за по-добрата половинка... сега ще изляза на пазар за картофки, ще си платя наема... и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 q otpusnali sa ti po4iven dne?! da ne povqrva 4owek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Неделя, ставане в 8, силна Лаваца и блеене из интернет преди да потегля със ските за планината! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Нервно събуждане час и половина преди алармата, както и всеки друг ден, когато трябва да ходя в офиса. Друсане в трамвай, сваляне на осурнайсе катинара и буф, ето ме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Не знам от кога 1 кафе и няколко цигари вдигат нервите.Изнервянето ми си има други източници Кафето вдига кръвното, а цигарите предизвикват конвулсии на кръвоносните съдове. Не знам как това би могло да е успокояващо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 0% алкохол, 30 километра/час в градовете, вдигат с 25% данъка за колата. Страхотно започва Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 0% алкохол, 30 километра/час в градовете, вдигат с 25% данъка за колата. Страхотно започва Тези новини от типа "чудесни" най-много ги обичаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 До нас се оказа, че има прекрасна баничарница, която отваря достатъчно рано и закуските им са вкусни... В момента една 'софийска баница' ми отлежава в стомаха, глътка кафе и... с кое да започна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Първата истински зимна утрин - студена и ясна. Маршрутът е ясен - обяд с чудовището, после следобедна закуска с македонците, накрая чай с домашни курабийки в най-уютната пекарна. Последни дни в София... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 ...успиване...помпане на гуми на антично возило... на прага на физиката със 120 по асеноградско и... CUPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Ставане към 8:45 ч., пиене на горещ шоколад, гледане на Хаус, пак заспиване, че нещо ми стана лошо, ставане към 12 ч., пазаруване на гримове, хапчета, огледала, пасти за зъби и т.н., хапване, малко нет и се залавям да чета Хегел... Оле майко... Лек ден на всички. Само на мен ли ми се струва, че днес не е толкова студено, колкото вчера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Обвиниха ме, че си пилея таланта, та ме принудиха да рисувам, за да им докажа, че нямам такъв. И така цяла сутрин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.