Jump to content
BulForum.com

MAME32 0.80 Full Official (0 Missing ROMs)

TED

Recommended Posts

Ето тук съм качил последната версия на аркадния емулатор МАМЕ32 в комплект с всички ROM-ове. Игрите са 4800, а размера е 9GB. Играйте на воля!!!

EDIT: Нека някой с необхдимите права да изтрие предишните версии на емулатора, няма нужда от тях.

Маалии! Виж, търся няколко специални игри. Можеш ли да изадиш от всичките тия архиви някакъв списък какви ромове има вътре? Не ми се щте да свалям 9 GB и да се окаже че баш тия дето ми трябват ги няма. Нямам и достъп до mame.dk (по някаква причина) и не знам какво има емулирано.

Ето тук съм качил последната версия на аркадния емулатор МАМЕ32 в комплект с всички ROM-ове. Игрите са 4800, а размера е 9GB. Играйте на воля!!!

EDIT: Нека някой с необхдимите права да изтрие предишните версии на емулатора, няма нужда от тях.

tova e jestoko 10x :) tursih to4no takova ne6to :P

/оффтопик

Едно предложение: не е ли по добре да се разархивират игрите и тогава да се качат в някоя директория. Не всеки има нерви и място да чака да се свалят 8 ГБ архиви и после трябва да има още толкова за да ги разархивира за да ги играе. Така всеки ще има визможност да сваля само игри които му трябват. Подкрепя ли някой тази идея?

EOF;

/оффтопик

Едно предложение: не е ли по добре да се разархивират игрите и тогава да се качат в някоя директория. Не всеки има нерви и място да чака да се свалят 8 ГБ архиви и после трябва да има още толкова за да ги разархивира за да ги играе. Така всеки ще има визможност да сваля само игри които му трябват. Подкрепя ли някой тази идея?

EOF;

Да обаче хора като мен които не знаят каква игра тчно търсят или пък искат да си свалят всичките знаеш ли каква играчка ще е да се свалят тея сичките игри. Да не говорим после да се архивират на ново и да се записват на CD :) Но както решите това е моето скромно мнение ;)

Да обаче хора като мен които не знаят каква игра тчно търсят или пък искат да си свалят всичките знаеш ли каква играчка ще е да се свалят тея сичките игри. Да не говорим после да се архивират на ново и да се записват на CD :) Но както решите това е моето скромно мнение ;)

Те всичките игри са в .\Roms така че цъкаш Download All .... и си готов.

Няма нужда от архивиране. Те всички ромове за една игра са в 1 зип архив.

Те всичките игри са в .\Roms така че цъкаш Download All .... и си готов.

Няма нужда от архивиране. Те всички ромове за една игра са в 1 зип архив.

Bili mi obesnil s koi download menadjer ste mojesh da svalish s tazi komanda nad 5000 faila ednovremenno bez da klikash na vseki fail pootdelno .

Zastoto taka i neotkrih takav software getright ima ogranichenie do okolo 500 faila s flashget susto nestava download acselerator mi dava greshka kato iskam d asvalq tolkova mnogo failove

Ima reshenie da se slojat v direktorii s purvata bukva koqto zapochvat obache nai mnogo do kum 400 faila v direktroriq.

/оффтопик

Едно предложение: не е ли по добре да се разархивираВ игрите и тогава да се качат в някоя директория. Не всеки има нерви и място да чака да се свалят 8 ГБ архиви и после трябва да има още толкова за да ги разархивира за да ги играе. Така всеки ще има визможност да сваля само игри които му трябват. Подкрепя ли някой тази идея?

EOF;

nqma smisal tui kato koqto i da e ot tezi igri4ki se prevarta za max 20 minyti apak i edva li ima osobeno mnogo hora koito tursqt imena na igra ... a ne gledat snapshot-a i primerno v mame-to ..:)

Ми с Flashget става. Избираш Select All или Ctrl+A и влачиш в Дропзоната. Пробвах сега с 1000 става без проблеми. Пробвах и с 4000 пак става малко се позамисля но работи.

Ми с Flashget става. Избираш Select All или Ctrl+A и влачиш в Дропзоната. Пробвах сега с 1000 става без проблеми. Пробвах и с 4000 пак става малко се позамисля но работи.

da prav si svalqgi vsichkite po tozi nachin koito kaza .

Ted a imali vgradena cailera v tozi mame emulator

eee не триите другите емулатори де...оставете поне един от по-малките щото аз лично нямам нерви да тегля 9 ГБ при положение че ще разпуцвам 10-12 игрички...нека поне един от старите емулатори да остане..

Така, а някой знае ли какво точно има в архивите? не може ли който ги има или който ги е качил да извади какво има в архивите в един TXT файл? Аз имам нерви да свалям 8GB, имам и място да ги разархивирам, ама нямам намерение да си дам годин от живота и всичкото свободно място и да разбера че няма нищо интересно, което нямам в момента. Ако стане, хубаво. Ако ли не, както искате, не е голям проблем.

Качени са всички (пълен комплект) -> ROMs, snapshots, icons, cabinets, marquees, titles & samples за версия 0.80. Както отбеляза X-4eto едва ли са много хората дето търсят определена игра, затова смятам че в този си вид (теглиш, разархивираш, играеш) емулатора е най-удобен.

• 3 months later...
Ето ти линк за това м.а.м.е. , обаче аз имам един проблем... Преди една седмица почнах да го свалям, стигнах до .r37 и по-нататък FlashGet-a отказава да сваля файловете. Преди всеки файл от м.а.м.е. архива в списъка за даунлоуд има едно червено кръстче. От цяла седмица е така, независимо колкото и пъти да опитвам да свалям. Какво става?

аз нямах проблем с свалянето. а то като натиснаш файла с червеното хиксче.. погледни каква е причината. то си пише.

аз имам друг въпрос. тъй като има версия 0.86 на ромовете... някой знае ли дали има начин да се изтегли някакъв ъпдейт.. щото не ми се теглят пак 9ГБ архиви, само за да имам по-нова версия на някой игри и 10-20 нови.

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...