niko Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Ако някой е работил с някаква програма и има мнение или препоръки, или пък знае от къде мога да дръпна нещо и да си го разгледам..., или поне имена на такива програми за да си ги търся.10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 В АПИС Процедури има всичко ,от което се нуждаеш-митнически процедури,образци и готови формуляри. Не знам от къде можеш да я свалиш програмата-още не съм я срещал crack-ната из нета,но не съм и търсил много Но при вси4ки случаи ,ако можеш да я намериш, ще ти свърши идеална работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Просто отиди в някоя митническа агенция и питай. Търсил съм из нета, но не можах да открия нищо с CRACK. Ако все пак откриеш нещо, сподели го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 аз оправям отвреме на време компютрите на един който има фирма за счетоводство и митнически работи, работи с програма под ДОС която се казва МИДО, защитена беше с дискета - за да работи програмата слагаш оригиналната дискета във флопито Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 МИДО -то работи добре, обаче ако нямаш оригиналната версия/платената/ след всеки ъпдейт отказва да прави каквото и да било,дори и да имаш стартиращата дискета.Точно тая програма я имат в митническите агенции, но няма кой да ми я даде , та затова питам, ама явно ще трябва да се плаща. Аз смятам да я използвам само за справки,защото никоя друга текстообработваща програма не може да отвори пълнофункционално файловете и./*.sad/.Опитвал съм с нотпада , отваря се , но част от информацията я няма.Ако ми попадне нещо ще го кача. АПИСА има бланки и указания, но с него не можеш да си напишеш декларацията, нито пък можеш да отвориш вече написана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilko_Rock Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Аз си ги чета с F3 на Total Commander и ми се струва че информацията е пълна. Утре на бачкането ще проверя. Иначе има една програма Winmag на Унисофт, с която митническите декларации изглеждат почти като на хартиения носител и е удобно. Качвам го тук, но нямам регистрация а и освен това версията е орязана. Много трудно ъплоадвам, не разбирам защо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Ако някой е работил с някаква програма и има мнение или препоръки, или пък знае от къде мога да дръпна нещо и да си го разгледам..., или поне имена на такива програми за да си ги търся.10х Ами......аз разполагам със НОРД.Добра е но е за DOS.Иначе за уиндоус има WinMid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm78 Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Ами......аз разполагам със НОРД.Добра е но е за DOS.Иначе за уиндоус има WinMid. molq te zapi6i q nqkade da q iztegla ili ako ne ot kade da q zema a i drugo - iska li nekva registracia 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
flinst Posted May 21, 2004 Share Posted May 21, 2004 ako namerite nesto koeto da si struva piseta ama mido nqma da mozete da go pusnete bez osiginalnata 1 disketa Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 22, 2004 Share Posted May 22, 2004 molq te zapi6i q nqkade da q izteglaili ako ne ot kade da q zema a i drugo - iska li nekva registracia 10x До болка ти е ясно ,че ако трябваше някаква регистрация ....ниамаше да ти я предложа.Просто както навсякъде се прави.....краден софтуер Неиска регистрация.Само следи дали има папка UT във главната дир и вътре трябва да има файл readme.txt"няма значение какво пише в него.....може и да е празен" .Обади се на ПМ за да се разберем каде да я пратя или каде да ти я кача "на warez-a няма смисъл защото не е ясно в коя категория" ЕДИТ: Ако няма този .тхт файл, изтрива nord.exe файла Ей това му е рестрикт-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm78 Posted May 24, 2004 Share Posted May 24, 2004 До болка ти е ясно ,че ако трябваше някаква регистрация ....ниамаше да ти я предложа.Просто както навсякъде се прави.....краден софтуер Неиска регистрация.Само следи дали има папка UT във главната дир и вътре трябва да има файл readme.txt"няма значение какво пише в него.....може и да е празен" .Обади се на ПМ за да се разберем каде да я пратя или каде да ти я кача "на warez-a няма смисъл защото не е ясно в коя категория" ЕДИТ: Ако няма този .тхт файл, изтрива nord.exe файла Ей това му е рестрикт-а molq te sloji q nqkade moje i v hit.bg 6te ti dam usser i parola na ICQ 111632232 Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm78 Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 taq tema q zabravihte molq te "batko32" sloji q nqkade kadeto i da bilo imam nojda ot ne i 6te sam ti mnogo blagodaren ako mi q dade6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted May 28, 2004 Author Share Posted May 28, 2004 batko32, аз също ще съм ти благодарен ако я качиш някъде по warez.ru, или където ти е удобно , само дай линк.10х Ако някой може да качи МИДО , аз ще опитам да намеря стартовата дискета и ще я кача Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted May 28, 2004 Share Posted May 28, 2004 batko32, аз също ще съм ти благодарен ако я качиш някъде по warez.ru, или където ти е удобно , само дай линк.10х Ima oshte edna podrobnost na koiato nebiah obyrnal vnimanie Triabva da se promeni autoexec.bat i config.sys . Samo da gi napravia universalni i shte vi ia kacha na warez-a 12Mb e vsichkoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm78 Posted May 29, 2004 Share Posted May 29, 2004 Ima oshte edna podrobnost na koiato nebiah obyrnal vnimanie Triabva da se promeni autoexec.bat i config.sys . Samo da gi napravia universalni i shte vi ia kacha na warez-a 12Mb e vsichkoto blagodarq ti predvaritelno u4akvam q s ogromo netyrpenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm78 Posted June 3, 2004 Share Posted June 3, 2004 mai4e ni zabravi priqtelu az profilakti4no ti napomnqm i imam i drug vapros takmo tuka stana duma za mitnicata i softwere svarzan s neq, ta kak se spravqte s novite izislvaniq za spravkite ima li softwere za tqh, za6toto 4uvam ot kolegi 4e ima nekav 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted June 4, 2004 Author Share Posted June 4, 2004 Какво имаш предвид за справките - на мен не ми се е налагало да правя справки освен за вътрешно ползване в офиса ни?/кое от къде и кога е дошло в склада/ На мен програмата ми трябва за да мога да си гледам декларациите на РС-то, а не както досега да ровя в папките като книжен плъх Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm78 Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 ami zna4i firmata e na aktivno usyvyr6enstvane(ikonomi4eski rejimi) i tam ot 1-2 sedmici mi iskat spravki za nomera na EAD ot data, vid na stokata, vneseno, reexpotirano, reexport v momenta kolko, i nakraq ostatyk i nakraq mi trqva da izveda EAD s nulevo saldo za da go priklu4vam opitah s exel ama e golqma hamalogiq ta misalta mi e ako nqkoi e naqsno kakva programa se polzva da kaje i dali 6a se nameri krack za neq ako ne trqva da se tarsi i da se kupuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted June 4, 2004 Share Posted June 4, 2004 mai4e ni zabravi priqtelu az profilakti4no ti napomnqm i imam i drug vapros takmo tuka stana duma za mitnicata i softwere svarzan s neq, ta kak se spravqte s novite izislvaniq za spravkite ima li softwere za tqh, za6toto 4uvam ot kolegi 4e ima nekav 10x Никой несъм позабравил Съжалявам че се наложи да почакате но имах доста сериозен софтуерен проблем "буламач със FAT" .Сега почти всичко е наред.Качих ви направо НОРД както съм го пооткраднал от фирмата.Изчистете си старите декларации и карайте начисто. "сорса е загубен м****у :( " EDIT: Ама и аз съм едно диване....ами кой да даде линк-а към софта. ЛИНК Кажете кога сте го свалили за да мога да го затрия та да незаема място УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted June 5, 2004 Author Share Posted June 5, 2004 Ima oshte edna podrobnost na koiato nebiah obyrnal vnimanie Triabva da se promeni autoexec.bat i config.sys . Samo da gi napravia universalni i shte vi ia kacha na warez-a 12Mb e vsichkoto Това дали е същото за което говорехме, то няма и 1МВ Както и да е - благодаря и сега започвам да го пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted June 5, 2004 Share Posted June 5, 2004 Това дали е същото за което говорехме, то няма и 1МВКакто и да е - благодаря и сега започвам да го пробвам Аааааа нещо се е прецакал ъплоад-а около 6-7МБ е архивирано със уинейс-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm78 Posted June 9, 2004 Share Posted June 9, 2004 Аааааа нещо се е прецакал ъплоад-а около 6-7МБ е архивирано със уинейс-а postigna li nqkoi uspeh s tezi *.ace files ako da neka da poqsni i drugo - raboti li na XP blagodarq vi Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted June 9, 2004 Author Share Posted June 9, 2004 ами какъв успех , като не е цялата програма. batko32 , надявам се да ти остане време да я качиш на ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
storm78 Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 na toq sa6tiq link li e deto si go dal "batko32" ili nqkade drugade Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted June 10, 2004 Share Posted June 10, 2004 na toq sa6tiq link li e deto si go dal "batko32" ili nqkade drugade Za XP neznam dali raboti...vse pak softa si e za chist DOS. Link-a e syshtia.Gotovo .Kachih novia file. uspeh ЕДИТ: линк за WinMid .....друг софт ама за уиндоус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.