Jump to content
BulForum.com

Софтуер за писане на митнически декларации

niko

Recommended Posts

Ако някой е работил с някаква програма и има мнение или препоръки,

или пък знае от къде мога да дръпна нещо и да си го разгледам...,

или поне имена на такива програми за да си ги търся.10х

В АПИС Процедури има всичко ,от което се нуждаеш-митнически процедури,образци и готови формуляри. Не знам от къде можеш да я свалиш програмата-още не съм я срещал crack-ната из нета,но не съм и търсил много ;) Но при вси4ки случаи ,ако можеш да я намериш, ще ти свърши идеална работа.

Просто отиди в някоя митническа агенция и питай. Търсил съм из нета, но не можах да открия нищо с CRACK. Ако все пак откриеш нещо, сподели го.

аз оправям отвреме на време компютрите на един който има фирма за счетоводство и митнически работи, работи с програма под ДОС която се казва МИДО, защитена беше с дискета - за да работи програмата слагаш оригиналната дискета във флопито

МИДО -то работи добре, обаче ако нямаш оригиналната версия/платената/

след всеки ъпдейт отказва да прави каквото и да било,дори и да имаш стартиращата дискета.Точно тая програма я имат в митническите агенции,

но няма кой да ми я даде , та затова питам, ама явно ще трябва да се плаща.

Аз смятам да я използвам само за справки,защото никоя друга текстообработваща програма не може да отвори пълнофункционално файловете и./*.sad/.Опитвал съм с нотпада , отваря се , но част от информацията я няма.Ако ми попадне нещо ще го кача.

АПИСА има бланки и указания, но с него не можеш да си напишеш

декларацията, нито пък можеш да отвориш вече написана.

Аз си ги чета с F3 на Total Commander и ми се струва че информацията е пълна. Утре на бачкането ще проверя. Иначе има една програма Winmag на Унисофт, с която митническите декларации изглеждат почти като на хартиения носител и е удобно. Качвам го тук, но нямам регистрация а и освен това версията е орязана. Много трудно ъплоадвам, не разбирам защо!!! :angry:

Ако някой е работил с някаква програма и има мнение или препоръки,

или пък знае от къде мога да дръпна нещо и да си го разгледам...,

или поне имена на такива програми за да си ги търся.10х

Ами......аз разполагам със НОРД.Добра е но е за DOS.Иначе за уиндоус има WinMid.

Ами......аз разполагам със НОРД.Добра е но е за DOS.Иначе за уиндоус има WinMid.

molq te zapi6i q nqkade da q iztegla

ili ako ne ot kade da q zema

a i drugo - iska li nekva registracia

10x

molq te zapi6i q nqkade da q iztegla

ili ako ne ot kade da q zema

a i drugo - iska li nekva registracia

10x

До болка ти е ясно ,че ако трябваше някаква регистрация ....ниамаше да ти я предложа.Просто както навсякъде се прави.....краден софтуер :)

Неиска регистрация.Само следи дали има папка UT във главната дир и вътре трябва да има файл readme.txt"няма значение какво пише в него.....може и да е празен" :).Обади се на ПМ за да се разберем каде да я пратя или каде да ти я кача "на warez-a няма смисъл защото не е ясно в коя категория"

ЕДИТ:

Ако няма този .тхт файл, изтрива nord.exe файла :) Ей това му е рестрикт-а :P

До болка ти е ясно ,че ако трябваше някаква регистрация ....ниамаше да ти я предложа.Просто както навсякъде се прави.....краден софтуер :)

Неиска регистрация.Само следи дали има папка UT  във главната дир и вътре трябва да има файл readme.txt"няма значение какво пише в него.....може и да е празен" :).Обади се на ПМ за да се разберем каде да я пратя или каде да ти я кача "на warez-a няма смисъл защото не е ясно в коя категория"

ЕДИТ:

Ако няма този .тхт файл, изтрива nord.exe файла :) Ей това му е рестрикт-а  :P

molq te sloji q nqkade moje i v hit.bg

6te ti dam usser i parola na ICQ 111632232

batko32, аз също ще съм ти благодарен ако я качиш някъде по warez.ru, или където ти е удобно , само дай линк.10х

Ако някой може да качи МИДО , аз ще опитам да намеря стартовата дискета и ще я кача

batko32, аз също ще съм ти благодарен ако я качиш някъде по warez.ru, или където ти е удобно , само дай линк.10х

Ima oshte edna podrobnost na koiato nebiah obyrnal vnimanie :) Triabva da se promeni autoexec.bat i config.sys . Samo da gi napravia universalni i shte vi ia kacha na warez-a 12Mb e vsichkoto :)

Ima oshte edna podrobnost na koiato nebiah obyrnal vnimanie :) Triabva da se promeni autoexec.bat i config.sys . Samo da gi napravia universalni i shte vi ia kacha na warez-a 12Mb e vsichkoto :)

blagodarq ti predvaritelno

u4akvam q s ogromo netyrpenie

mai4e ni zabravi priqtelu :)

az profilakti4no ti napomnqm i imam i drug vapros

takmo tuka stana duma za mitnicata i softwere svarzan s neq, ta kak se spravqte s novite izislvaniq za spravkite

ima li softwere za tqh, za6toto 4uvam ot kolegi 4e ima nekav

10x

Какво имаш предвид за справките - на мен не ми се е налагало да правя справки освен за вътрешно ползване в офиса ни?/кое от къде и кога е дошло в склада/

На мен програмата ми трябва за да мога да си гледам декларациите на РС-то,

а не както досега да ровя в папките като книжен плъх

ami zna4i firmata e na aktivno usyvyr6enstvane(ikonomi4eski rejimi) i tam ot 1-2 sedmici mi iskat spravki za nomera na EAD ot data, vid na stokata, vneseno, reexpotirano, reexport v momenta kolko, i nakraq ostatyk i nakraq mi trqva da izveda EAD s nulevo saldo za da go priklu4vam

opitah s exel ama e golqma hamalogiq

ta misalta mi e ako nqkoi e naqsno kakva programa se polzva da kaje i dali 6a se nameri krack za neq

ako ne trqva da se tarsi i da se kupuva

mai4e ni zabravi priqtelu :)

az profilakti4no ti napomnqm i imam i drug vapros

takmo tuka stana duma za mitnicata i softwere svarzan s neq, ta kak se spravqte s novite izislvaniq za spravkite

ima li softwere za tqh, za6toto 4uvam ot kolegi 4e ima nekav

10x

Никой несъм позабравил :) Съжалявам че се наложи да почакате но имах доста сериозен софтуерен проблем "буламач със FAT" :( .Сега почти всичко е наред.Качих ви направо НОРД както съм го пооткраднал от фирмата.Изчистете си старите декларации и карайте начисто. "сорса е загубен м****у :( :( "

EDIT:

Ама и аз съм едно диване....ами кой да даде линк-а към софта. ;)

ЛИНК Кажете кога сте го свалили за да мога да го затрия та да незаема място :)

УСПЕХ

Ima oshte edna podrobnost na koiato nebiah obyrnal vnimanie  Triabva da se promeni autoexec.bat i config.sys . Samo da gi napravia universalni i shte vi ia kacha na warez-a 12Mb e vsichkoto 

Това дали е същото за което говорехме, то няма и 1МВ

Както и да е - благодаря и сега започвам да го пробвам

Това дали е същото за което говорехме, то няма и 1МВ

Както и да е - благодаря и сега започвам да го пробвам

Аааааа нещо се е прецакал ъплоад-а :( около 6-7МБ е архивирано със уинейс-а :blink:

Аааааа  нещо се е прецакал ъплоад-а :( около 6-7МБ е архивирано със уинейс-а  :blink:

postigna li nqkoi uspeh s tezi *.ace files

ako da neka da poqsni

i drugo - raboti li na XP

blagodarq vi

ами какъв успех , като не е цялата програма.

batko32 , надявам се да ти остане време да я качиш на ново.

na toq sa6tiq link li e deto si go dal "batko32" ili nqkade drugade

Za XP neznam dali raboti...vse pak softa si e za chist DOS.

Link-a e syshtia.Gotovo .Kachih novia file. uspeh

ЕДИТ:

линк за WinMid .....друг софт ама за уиндоус

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...