XeForce3 Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Така имам следния проблем, точно 3 сайта не мога да ги отвора, нямам прокси, преди ми се отваряха, от 1 месец на сам нищо не ми се отваря. Каде може да е проблема, пробвах и с ОПЕРА - проблема си остана, как да ги отвора какви настройки да вида? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Като за начало можеш да напишеш кои са сайтовете, защото моята огледална топка и тя не знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 http://www.xscores.com Имам и въпрос защо cache3.evrocom.net се появи по първите места на сайтовете с проксилистове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 А какво знаете за обновяването на Warez.ru ?Някои казват,че ще е обновен и ще се нарича Warez.org , а други,че ще го затварят Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 А какво знаете за обновяването на Warez.ru ?Някои казват,че ще е обновен и ще се нарича Warez.org , а други,че ще го затварят много, много, много оффтопик, ама КВО??? Да го затварят??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 За да ни принудят да си купуваме игрите.Е такива са слуховете де.P:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 точно 3 сайта не мога да ги отвора, нямам прокси, преди ми се отваряха, от 1 месец на сам нищо не ми се отваря. Наистина е кофти, че не си казал кои са сайтовете за да видя дали не се отяарят и при мен. Проблема може да е от самия сайт. За да ни принудят да си купуваме игрите.Е такива са слуховете де.P:) Дишай спокойно, слуховете са неверни Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 За да ни принудят да си купуваме игрите.Е такива са слуховете де.P:) toq det ti gi rasprafq tiq da odi sa grumni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.