Jump to content
BulForum.com

City of Heroes

GOGO

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

stefann

ей сега ме одобриха за файнъл бетата на европейската версия на играта

гадняр :D

Сървър последно ще се прави ли :confused

za da se napravi server tria se poiavi software da ima server. ne moje on nishtoto da ima server. tria da "iztekat" failovete za server kakto tova stana s lineage2. Inache igrata sigorno shte si zalujava makarche men ne me prevlicha;) ne si padam po super geroi.

аз примерно. ако не е нахално, разбира се.

Ок, пиши ми някакъв имейл на ПМ и ще ти го пратя.

Клиента , който трябва да си свалиш е 1 гигабайт, прецени дали ти е достатъчно бърз нета, че има само още 10 дни.

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
Честно казано, в warezbg до сега не бях ходил. Но и като отитох там пуснах един search ит той ми каза "Няма открити файлове :(". Но това няма значение. Важното е, че играта вече се качва тук и отивам да свалям 2ри диск, щото само той има SVF. То това не е гаранция, че е цял, ама ще го проверя. Много мерси на всички, които го качват. Задължен съм ви.

Iskam da ve pitam otkade moga da si svalq igrata stoto q svalih ot gamez.com.tw no mai e bagnata kato startiram autorun i natisna INSTALL ni6to ne stava.PLS help me.Ne e ot Daemon Tools za6toto s drugite igri nqmam problem.

Ми без сървър има да чакаш да тръгне , чети малко бе пич...

Ми без сървър има да чакаш да тръгне , чети малко бе пич...

Kak taka bez server.Az si misleh 4e kato q instalna togava ste mi trqbva server.Ste mi obqsni6 li molq ti se kak moga da si q instalna PLS.

Аз предлагам City Of Villains :) !

Пак е на PlayNC (NCSoft) и е смятам за по-добра !Значи бих искал еврокома да има и сървари на други игри освен на шоотъри и тем подобни ! Някъв по-нов сървар (имам предвид за някоя по-нова игричка) !

Нали трябва да има зарибявка . :)

Аз предлагам City Of Villains :) !

Пак е на PlayNC (NCSoft) и е смятам за по-добра !Значи бих искал еврокома да има и сървари на други игри освен на шоотъри и тем подобни ! Някъв по-нов сървар (имам предвид за някоя по-нова игричка) !

Нали трябва да има зарибявка . :)

Пиши в play.evrocom.net , ма не очаквам фуриозо да си мръдне пръста...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...