GOGO Posted May 15, 2004 Author Share Posted May 15, 2004 Свалих City of Heroes и имам някакъв проблем с дисковете. И двата. В момента в който сложа който и да е диск в DaemonTools-а и почва да ми забива системата. Въобще не мога дори да погледна какви файлове има в дисковете. И интересното е че прави така и на двата диска. Имате ли някаква идея какво е това, щото не мисля че е лош download? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Сигурно не,щото щеше да има и сървър на World of Warcraft,или пук на Lineage II. А може би да, щото съществуват пиратски сървъри на Ultima Online @GOGO - опитай с нещо различно освен тая кьопава програмка DAEMON. Например опитай с Alcohol 120% Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 15, 2004 Author Share Posted May 15, 2004 Ама аз и на диск го записах и на диск. Пак не върви. Сичко спира, докато не извадя диска. Има ли нещо специ Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 има ли някой, който е успял да подкара играта. при мен се получава същия проблем, но поне ми се вклячва autorun , но като дам инстал не прави нищо. не забива а само се затваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 same shit here.. нещо са омотани ЦД-тата щото системата и при мен зависва яко... някой да е намерил решение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 пробвах и с преславения не само от veseo Alcohol 120% и нещата не се промениха Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 15, 2004 Author Share Posted May 15, 2004 Не, и с Alcohol 120% няма промяна. В момента в който вляза в диска и машината ми заспива. И това не става с никой друг image. Вчера си свалих Blitzkreig и той си се mount-ва добре. Аз въобще не мога да вляза в дисковете. Те имат иконка като на директория (жълта папка). Има ли нещо по-специално около кодирането на тези дискове, или начина на употреба? edit: Така, разбрах защо ми забива системата. По някаква причина трансвера от и до тия image-и е МНОГО бавен. След като чаках 15ина минути най-накрая се отвори диска и след още 5-6 оспях да пусна City_of_Heroes.exe, ама то върви толкова бавно, че никаква инсталация не може да стане. Какво по-специално има около тия дискове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Хм .. знаех си че трябваше да тествам СД-тата .. Опитайте да ги конвертирате в ISO чрез WinIso но незнам .. Dreamer давай идеи че пресъхнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 15, 2004 Author Share Posted May 15, 2004 veseo, ти си гений! А освен това и аз съм много тъп. Това и след сто години нямаше да ми дойде на ум, не знам защо. Но, да, convert-нах CD-тата на ISO и всичките мизерии изчезнаха. Играта се инсталира идеално. Сега само ми трябва account и съм готоф. Ама няма. Няма и начин да се направи каквото и да е без account, щото първото, което ви дава след като пуснете играта е login. Осрано. Но иначе тръгна, де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Мда без акаунт нищо не може да се прави. Затова е и nuke-ната(nuke значи неработеща или неподходяща поради някаква причина). Да се надяваме, че ще се намери/направи сървър за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 15, 2004 Author Share Posted May 15, 2004 Някой въобще пускал ли я е (след сonvert)? Тая игра не те допуска до каквото и да е меню. Въобще. Първите и думи са "Login:" Няма options, няма join, няма exit. Без валиден accaount нищо не може да се направи. Яд, яд яд! Ако се намери някакъв начин въобще да се стигне до играта без account, тогава има някакъв шанс. Ама дори и тогава, мисля че тя не може да host-ва въобще и software-а който трябва за това си е при хората дето дъжат официалните сървъри. Простоии. Да се надяваме че има достатъчно подли хора да измислят някоя мизерия (в смисъл измама) и да се играе. И, да, играта е nuke-ната да ти приспива компютъра като се опиташ да влезеш в диска, не WinISO прецаква прецаквачите и оправя проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Причината за nuke е need.paid.account.to.play Доста красноречиво. Между другото ако сте барвали оригинална Ultima Online знаете че и там първите неща за login .. така че щом за нея са направили и това ще могат. Само някой мераклия да търси из гугъл-а city of heroes dedicated server или cracked server и ще намерим Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 15, 2004 Author Share Posted May 15, 2004 Хмм... Претърсих към 100тина страници и нямаше нищо. Има сигурно още толков + какито още неща не съм се сетил да търся. Може по-нататък да търся още. Ама викам да му дам малко време. Играта излезе наскоро, дайте на пиратите малко време да я видят. А аз м/у другото не знаех за тая работа с Ultima. Много е осрана работата с тия account-и, ама според мен игата си заслужава. Не съм я играл, де, ама ще видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 тъпо е! не стига че сме дали купиша пари за оригинално копие на играта, сега ще ни искат още за акаунт дано пичовете успеят да кракнат някой сървър, щото от каквото изчетох, играта е доста интересна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Абе не че не е възможно.World Of Warcraft има,ама трябва време и ресурси(хора най-вече). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 16, 2004 Author Share Posted May 16, 2004 Повече от интересна! Всичко което съм виждал показва че игара е изключителна! Не съм чул едно лошо нещо за нея. И аз много се надявам да стане някакъв сървър на нея, щото е много по-различна от всички други MMORPG-та. На мен лично ми писна от мечове и брадви. Яд ме е само, че съм първа годин Приложна математика и не мога да помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 хората не са проблем. само тук във форума се събрахме достатъчно за да може да има смисъл от сървъра. и съм сигурен, че не сме само ние, дето сме мераклии за играта! гледам в папката mmorpg има някаква игра Conquer online. има ли впечатления. пише фрии, може и да поцъкаме малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 16, 2004 Share Posted May 16, 2004 Програмисти имах в предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 17, 2004 Author Share Posted May 17, 2004 Аз съм в ПУ във ФМИ, там е пълно с програмисти. Не че познавам някакви, но мога да поразпитам. Стига да занм какво да питам. update: По последни данни, няма да трябват каквито и да е story teller-и. Мисиите се взимат от NPC-та, а ако не си на мисия се биеш с чудовища (лошковци). Няма да тряба никой да седи и да наглежда съвъра (ако въобще такъв се направи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 23, 2004 Author Share Posted May 23, 2004 М'даа. Това съвсем умря. Добре де, има ли някакъв начин поне до самата игра да стигна? Не говоря да влизам в интернет, но поне да мога да си направя герой да видя какво е. То че няма, няма, де. Говоря не се ли е намерил някакъв hack или нещо такова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Razarheviraite binovete s winiso i setupnete.Igrata tragva no po4va nikav lud search za novi versii.Mnogo 6ibano. Are dano nikaoi napr server tula 4e da se nakefim igrata 6te e zestoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 taikato se kana da e teglq tazi igra nqkoi shte kaje li moje li da se igra e sungle player ili pone bachka li Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 taikato se kana da e teglq tazi igra nqkoi shte kaje li moje li da se igra e sungle player ili pone bachka li <{POST_SNAPBACK}> Сингъл няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 18, 2004 Share Posted September 18, 2004 veseo Posted Aug 20 2004, 15:11 PM Time is now: 18th September 2004 - 13:20 PM Tolkos vreme ... ima li syrvar ve4e !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 19, 2005 Share Posted January 19, 2005 ей сега ме одобриха за файнъл бетата на европейската версия на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.