GOGO Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Знам че още няма release, и за това и не искам да ми я качите. Ако някой сия е купил (що пък, може) или е чувал нещо, ще ми кажете ли, тази игра има ли някакъв смисъл да си я играя сам? В смисъл такъв, има ли достатъчно неща за само човек, или се разчита много на други играчи (все пак е MMORPG)? И още, ако после излезе и се окаже че е добра, има ли хора, които биха оскали да се направи сървър на играта в play.evrocom.net. Знам че е малко рано за такива неща, но събирам мнения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Не няма сингъл,а играта я има в варез.бг.Рикуестни си я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Знам че още няма release, и за това и не искам да ми я качите. Ако някой сия е купил (що пък, може) или е чувал нещо, ще ми кажете ли, тази игра има ли някакъв смисъл да си я играя сам? В смисъл такъв, има ли достатъчно неща за само човек, или се разчита много на други играчи (все пак е MMORPG)? И още, ако после излезе и се окаже че е добра, има ли хора, които биха оскали да се направи сървър на играта в play.evrocom.net. Знам че е малко рано за такива неща, но събирам мнения. Играта я има в е-муле аз я свалям и в момента ми остават 40МБ от първия диск и малко повече от втория :D .Ако някой не ме изпревари ще я кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 12, 2004 Author Share Posted May 12, 2004 Това е странно. Ходих в Izonews, там където всички казваха едно време да гледам преди да питам и нямаше никакъв release. Но все пак аз да питам, това нящо може ли това да се играе в интернет с пиратско копие, или има някави CD Key-ове и други защити? И щом казвате че я има, отивам в Rquest да си я поискам. А ако можеш да я качиш, Rexus, много ще съм и задължен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Не се притеснявай.Просто си плащай акоунт(всеки месец). Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Играта е nuke-ната защото се иска абонамент да я играеш и затова я няма в izonews. В момента колегата Rexus я сваля точно поради причината, че може и да се направи сървър на евроком. Дано Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 a za kfo staa fapros f taq igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Играта е MMORPG, в което си правиш супергерой и му избираш супер сили. Те не са ограничени само до супер-сила, или супер-скок, или лъчи от очите. Можеш да си няправиш героя да лети из въздуха, да стреля със големи оръжия (тип Punisher) или да катери стени. Освен това контрола, който имаш върху модела си е невероятен. Можеш да избираш фигура (як, чирус, дебелак), височина, както и всичко по тялото - ръкавици, обувки, панталони, кревръзки, коса, очила, бради, мустаци, панталони, блузи и разни други окрашения (един си беше направил каубой). Освен това тя не е point-and-click до колкото ми е известно, а е нещо малко по-динамично, можеби като Oni, или Rune, или Gothic. Дано да си направим сървър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Аз предлагам като се качи да нападнем furiozo за сървър Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Аз предлагам като се качи да нападнем furiozo за сървър dobra ideq Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 "Малък" проблем с MMORPG-тата е, че изискват постоянна поддръжка => постоянно поне един човек да създава т.нар. събития в тях. Дано или това да е различно и да не изисква поддръжка, или да има някой мераклия да се занимава Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Имаш предвид Story Teller/Game Master/каквото? Мисля че няма нужда. Сега гледах едно дилмче от Е3 и ми се струва че града си е пълен с разни разбойници които бият някой, наркопласьори които правят сделки и тем подобни. Освен това има и части от града в които няма хора и има МНОГО лошковци. До колкото разбрах няма да трябват Story Teller-и, но не знам дали няма да съществува такава опция. А, и май съм излъгал в предишния си пост. Май играта се играе основно с мишка. Нещо като Star Wars: Knights of the Old Republic ако сте я играли. Избираш си силите от менюта и мажеш по избрания противникa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Имаш предвид, че има достатъчно хора? Нищо не е достатъчно .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Не бе, имах предвид че както на Diablo си има и разни NPC-та да биеш. Кютеците не са само с други играчи. Въщност, от нещата, които съм виждал, чувал и чел, не съм чувал герои да се бият с герои. Все герои с бандити. Градтъ си е пълен с неща за правене а има и хора, които ти дават мисии. Ето ТЕЗИ може би ще трябва някой играч да ги оправлява, щото иначе трябва да дават все едни и същи мисии. Ама и това не е изключено. Или пък онези може да си правят нови и нови мисии и да си ги качват постоянно. Не знам, но знам че има неща за правене и за сам човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Дано дано .. яко ми се е доджиткала нещо онлайнско и дано това е яко. Наближава да се свали първия диск и скоро и третия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Чакай бе. Ти от къде го сваляш? Нали го няма на warez-a? Чакай да ида да видя. Не, никъде го няма. Кажи ти от къде ги сваляш това и аз да го сваля. Още от както го видях за първи път не мога да спя. И, да, според мен това ще е МНОГО жестоко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Като ги сваля ги качвам на вареза. Свалям ги от едно тайно място, само Пентагона знае за него Едит : Почнах ъплоуд-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 GOGO:Във warezbg.com го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Почвам ъплоуда на първия диск Flash FXP дава че ще е готов до 5 часа така, че дерзайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted May 14, 2004 Author Share Posted May 14, 2004 Честно казано, в warezbg до сега не бях ходил. Но и като отитох там пуснах един search ит той ми каза "Няма открити файлове ". Но това няма значение. Важното е, че играта вече се качва тук и отивам да свалям 2ри диск, щото само той има SVF. То това не е гаранция, че е цял, ама ще го проверя. Много мерси на всички, които го качват. Задължен съм ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Абе аз намерих FInal Fantasy X-I,ако някой се интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 Има малък проблем .. на CD2 нещо не мога да смъкна .rar файла .. иначе остават още 2-3 архива да се качат ама дано тоя .rar не прави проблем. Както и да е, ще го оправим някак си Не'а проблем веч' Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 пичове, има ли хора, които вече да са я играли играта? струва ли си? ще можем ли да си направим густото на нея?доволен ли ще съм ако я сваля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 А някой проучи ли въпроса със сървъра, ще може ли да се направи на евроком такъв ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted May 15, 2004 Share Posted May 15, 2004 Сигурно не,щото щеше да има и сървър на World of Warcraft,или пук на Lineage II. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.