elzi Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Здравейте! Имам следния проблем..имам да правя презентация с диаграми, но искам да я направя така,че на един и същи слайд да сложа 2 -3 диаграми, които да се показват една след друга след натискане на клавиш или мишка. Не искам да се показват едновременно. Работя с нова версия(2007) и ми е малко трудно, ще съм ви благодарна,ако ми помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Прави се с custom animation. Честно казано не знам как точно да те насоча, но там ти излиза един списък със събитията и си ги редиш. Например On mouse click еди каква си анимация на 1ва диаграма, On mouse click еди каква си анимация на 2ва диаграма и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Да, макар че няма точно за mouse click в Custom animations, отваряш си Custom Animations от Animations таба, селектираш графиката за която искаш да се появи след клик, и за нея даваш някой ефект за показване. Току що го пробвах . Link to comment Share on other sites More sharing options...
elzi Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 Дааа, много ви благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.