dvdrw Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Привет, трябва ми диск 2,5" АТА за лаптоп. Предложете, пък да видим. Моля, предлагайте в темата. За всеки случай - лс, 0878448893 Link to comment Share on other sites More sharing options...
real_dragon Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 30GB - 25lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 8, 2009 Author Share Posted October 8, 2009 Благодаря, ще изчакам и друга оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 При мене имам оставен един диск 40 GB за продаване, мисля ,че е Hitachi . Човекът ми беше казал, че му иска 30 лв. Ако те интересуват подробности, утре ще ти пиша на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 При мене имам оставен един диск 40 GB за продаване, мисля ,че е Hitachi .Човекът ми беше казал, че му иска 30 лв. Ако те интересуват подробности, утре ще ти пиша на лично. Добро утро, само ме интересува дали работи нормално и да няма лоши сектори. Драсни като го видиш. Ще го купя. Спорен ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 Диска е закупен от Steven. Темата е за ключ. Приятен уикенд на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.