czenitel Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 що невлезна в някоя бг гилдия .. поне с българи е друго макар, че повечето са но има и свестни иначе утре ще те адна в листата да поцъкаш малко TA с мен .... само трябва да се снабдиш с повечко knocking skills днеска (няма как да не се похваля ... сигурно малко хора са го изпитали тоя кеф) в ТА с мой билд ... 7 поредни на първия опит .. 1 загуба .. 9 поредни след това пак от, които всичките Flawess и на 10тия ма4 пак още една загуба и играхме все vs яки билдс и играх с някви непознати които ги избрах според скиллс ... такъв кеф скоро небях изпитвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 що невлезна в някоя бг гилдия .. поне с българи е друго макар, че повечето са но има и свестни BG Soul Reavers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 BG Soul Reavers това ми е бившата гилдия. ако някой му трябва инвайт- познавам orion Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 хахах там и пари да ми дават вече няма да ида ... тъкмо минах кампанията и му пиша на тоя орион да ме вземе .. и поради факта, че несъм имал опит в гвг не ме взе ... после влезнах при smrg, които са в ally с reavers и кви въпроси задаваха от тяхния гилд напрао се радвах, че не са ме взели .. половината питат някви малоумни въпроси за quests .. и немогат ги минават .. а мен не ме взеха щот съм нямал опит в гвг .. къде бре ... бати мизерниците .. се оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 че теб пък койте пита къде искаш да отидеш бе? ае пътя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Днес си купих играта и мога да кажа,че е много разнообразна като геймплей. Графиката е перфектна. който я играе да се обажда, да играем парти. Ника ми е Ifiolivlin F Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 А искам да питам, щото не ми се четат толкова страници, от къде мога да си дръпна играта и дали мога да играя тая игра в някви БГ сървари, без да съм си е купил, демек с кракнатата версия или няма такъв вариант? А колко струва тая игра като нова? Гледах едно клипче и много ме зариби, тва е луда игричка Аааа да и някой случайно да знае изискванията на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Такова нещо като кракната версия на GW няма Единствения начин да я играеш е като си я купиш. Info за цената тук. Не е много, при положение, че не се плащат месечни такси EDIT: GW: цък GW: Faction: цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 лека полека l2 "общността" от форума взе да се пренася към GW .. новия зарибен е Gergi` ама го е срам да си признае, че доскоро разправяше, че GW sUx ама ся пее друга песен на моя микрофон ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 ehe gw-to si e klasika az neska si vzeh preorder na nightfall ama malko mi e strano platih si q i si vzeh bonus cd-to i posle s nego trbqva da otida da si vzema igrata ot firmata, tq firmata e na djumaqta. ina4e monk4eto mi kurti mivki ako nqkoi iska bonder ili healer ili full protection ili nehto miks da se obajda Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Гледам, че доста хора са играли L2 преди да започнат Guild Wars въпроса ми е само струва ли си? Играя L2 от близо 3 години и вече имам чувтвото, че просто съм видял всичко на тая игра. Интересно ми е как преценяте Guild Wars по-добре ли е от L2 от към гейм плей за графика не питам то си и личи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergi Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Понеже в по-горен пост има замесена пропаганда с моето име се чуствам длъжен и аз да кажа нещо За малкото време,което цъкам мога само да кажа е gameplay-a е в пъти по-разнообразен от този на Л2,а до колкото разбирам в пвп-то се разчита повече на качеството от колкото на масовоста ест не сам правил пвп още така че нищо повече немога да кажа Иначе съм зарибен макар,че продалжавам да попуцвам някое друго парти и някои друг siege в l2 никове в играта - O N I M E N O и X Seek X Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 Гледам, че доста хора са играли L2 преди да започнат Guild Wars въпроса ми е само струва ли си? Играя L2 от близо 3 години и вече имам чувтвото, че просто съм видял всичко на тая игра. Интересно ми е как преценяте Guild Wars по-добре ли е от L2 от към гейм плей за графика не питам то си и личи. ппфф тръгнах да пиша някъв дълъг пост и накрая установих, че само ще ви затормозявам с четене на кенефски истории .. та направо казвам,че GW e в пъти по-добра от l2 ..от личен опит .. при положение, че съм циклил l2 сумати време. Просто в GW не се налага да циклиш по 15 часа на ден да докажен на някого,че си добър ... демек не се изисква постоянно циклене като в л2 ... играта си е pvp ориентирана .. макар че PvE-то е светлини години пред л2 PvE ..има много неща да се кажат затова,че gw e по-добра от л2 но просто нема време за толквоа писане .. единствения недостатък .. ако може така да се нарече е че се закупува ... но това става веднъж ... и не се налага да плащаш месечни такси .. макар че излизат expansion-и .. не сте задължени да си ги купувате .. може и само с една от 2те 4асти (скоро ще станат 3) да си вземете и да играете, но ако искате да станете сериозен играч и да участвате в Guilds vs Guilds ... просто е наложително да са 2те .. не ми се обяснява защо ... ггрр има толкова да се пише пък несъм от най-разговорливите ето тук има малко отговори за "начинаещите" и тези, които незнаят нищо за GW линкче а ето тук ако побързате може да си набавите key за 10часа free GW линкче с тоя пост всъщност нищо неказах ама да обобщя .... GW e PvP повече ориентирано отколкото PvE... докато l2 и WoW дори, се набляга в PvE-то повече отколкото на PvP-то .. ако бях малко по-красноречив можеше да разберете и повече ако имате въпроси ги задавайте в headoff forum-a .. но и тук може ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 От сумати време излезна и NightFall и никой не*бааа да пише в темата ... я излезте малко от gw-то и напишете някой пост да видим кой-кой от форума пуца, че оставам с впечатлението, че сме само 2-3ма gergi заряза gw oще на 1вата седмица .. явно мн трудна му дойде и се върна да цикли по цял ден l2 .... heller-a също май се отказа от gw-то, щото си е заклет маниак на rose останаха ли играещи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Ми к'во да кажа ! Един приятел , който е заклет фен на тая игрица постоянно ми докарва главоболие , че съм трябвало да си я купя или да ходя в тях да съм гледал какво се нарича игра , ама да кажа , че от гледане схванах много работи ! Играта наистина е бива и превъзхожда в много неща линеаге (но не и "ЛоЛ" според мен) ама просто не съм фен на тая игрица ! Незнам ... нещо и липсва на играта и не ме грабва много ама може да си я купя ! П.П. Чакам да излезне магия крови: время теней да се види какво представлява ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 превъзхожда в много неща линеаге (но не и "ЛоЛ" според мен) според теб разбира се .. WoW vs Gw в на Пулсар форума общо взето от ~10 страници тема се разбра, че wow >>> gw единствено защото има СКОК ... макар, че място за сравнение няма м/у двете игри ... и двете в момента са най-доброто, което може да играе един заклет мморпг фен в зависимост от вкуса му .... предимства на wow: по-разнообразно пве (както казах вече в играта е наблегнато пве-то), разнообразни раси и към предимствата разбира се добавяме комерсиализацията, защото wow се играе именно защото е blizzard игра (както 95% от всички pc users използват windows, макар всички да знаят, че linux >>> win), скок разбира се към предимствата(даже най-важното) .. недостатъци: небалансирана .. има класове, които са буквално неиграеми (така съм чувал) .. прилично игрово време от по 5-10 4аса на ден за да постигнеш нещо ... демек гринд, гринд, гринд ... и след това още толкова гринд .. всъщност няма какво да повтарям нещата написани написани във форума на пулсар ... там доста повече приимущества изпъкват на gw пред wow ... но хората продължават да твърдят, че wow >>>> gw ... защото от гринд нямат време да погледнат другите игрици да видят какво им предлагат ... който желае да разбере повече за gw .. даже и за wow може да прочете цялата тема от на пулсар форума .. доста е полу4ителна ^^ гл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Имам голямо желание да играя GW, само че не ми се дават толкова пари. Просто не си падам особено по ММОРПГ-тата и предполагам 4е ще ми писне след месец. И ще съм се набутал сумати пари за тоя дето духа П.С Иначе за изказването за Linux>>Win може много да се говори и никога няма да се стигне до окончателен отговор. Аз лично не мисля, че е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Е казах го това , защото "ЛоЛ" е малко по-друг тип игра и има разлика ! Имате ГЛ е много по-яка от всички подобия на линеаге и екринизаций на други подобни игри ! Ама просто искам да се убедя , че в играта има хляб , а не да дам пари за нещо красиво на пръв поглед и след няколко дни да го захвърля ! От видяното ми се стори добра и все пак вие е играете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Имам голямо желание да играя GW, само че не ми се дават толкова пари. Просто не си падам особено по ММОРПГ-тата и предполагам 4е ще ми писне след месец. И ще съм се набутал сумати пари за тоя дето духа П.С Иначе за изказването за Linux>>Win може много да се говори и никога няма да се стигне до окончателен отговор. Аз лично не мисля, че е така Еми аз продавам двете части на супер изгодна цена плюс акаунта, които е с 6 направени героя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 ок аз играя гв. от близо година и половина имам и трите части...3 напълно развити героя и 4 пвп герои. кое е хубавото на играта не е нужно да фармиш постояно и бронята и оръжията които имаш не са решаващи.можеш да си направиш винаги пвп герои които клас искаш да му сложиш каквато искаш екипировка и скилове.и да играеш пвп. не е като в wow фармиш за да имаш по добрата екипировка. Преди си играех повече пве гот е но напоследък се ориентирах към пвп и основно алиенс битките.а сигурно и ха след като и там направиха доста промени и я докараха и там до 4 човека отбор...та хубавото на играта е че всичко зависи от личната ти подборка на 8те скила които си сложил и това как те взаимодеистват помежду си и с тези на съотборниците ти.... сам неможеш да победиш трябва да играеш в отбор и тс или вентрило са задължителни ако искаш да играеш на високо ниво.. аз съм част от голяма гилдия ls е тага ни бяхме в any alliance които взеха кавалон от gda френския съюз.но ни умръзна и напуснахме сега играем пвп пве каквото ние кеф и направихме един по малък алианс.Аз за 2 месеца станах friend of luxon title и общо взето съм познат на всички големи аб съюзи с моя монк или некро. а nightfall промени играта основно новите менюта героите вече играта е много по приятелски настроена към нов играч да не говорим и за новия search panel за групи изпълняващи quests или мисий става за секунди..и намали доста спама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted December 31, 2006 Share Posted December 31, 2006 ... heller-a също май се отказа от gw-то, щото си е заклет маниак на rose останаха ли играещи ? не съм се отказал бе, седи си ми на бюрото и е инсталирана все някога росе ша ми писне офтопик: и Л2 Ц4 играх наскоро и мога да каже че от целия ми ММО експириънс (R.O.S.E., Silkroad, WoW, FlyFF, Maple Story, L2, GW) нищо не може да се качи и на малкия пръст на ВоВ. има безпшлатен трйл за 10дена с мах 20лвл и 100ехр на скиловете - свали го и виж за кво иде реч. аз няма да я играя никога повече - прекалено много ми хареса и сигур ще замени личния ми живот ако си я купа колкото до ОС истината е много проста - има MS за един тип мережи и UNIX за друг, linux е просто нещо което се опитва да бъде и двете => по-добро е в някой отношения от кое да е от двете, но в повечето случаи е по-зле във всяко отношение ако го сравниш с платформата чиято основна сила е даден тип функции Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 heller цъкал съм wow преди време ... и в момента цъкам оффи чат-пат с на един фр ацц-то .. ама не ме радва чак толкова ... още от едно време намразих гринд игрите ... и затва ми допадна мн GW .. щото и по 1 час на ден да му отделям пак мога си направя кеф-а и да разпусна малко ... а докато wow .. l2 .. rose .. rf .. и която и да е друга мморпг те кара да отделяш по супер мн време за да може да си направиш героя както трябва и тогава да почнеш да мачкаш доволно (от това идва кефа .. а не от гринда на мобс) и така .. а иначе ся пуцам и wow за разнообразие .. поради факта, че все пак е най-доброто гринд мморпг edit: но не и най-доброто pvp mmorpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Nightfall кога излезна, че отново нещо ми се играе и в близките 2-3-4 месеца може и да си я закупя. Скоро не се очаква да излиза нищо ново нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Nightfall кога излезна, че отново нещо ми се играе и в близките 2-3-4 месеца може и да си я закупя. Скоро не се очаква да излиза нищо ново нали? Още миналата година. А иначе за следващата част до колкото разбрах са обявили името и вече, т.е. няма да мине много време и ще я видим и нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 пффуу, замряла тема ... и новата част вече излезна, а никой не збажда... явно само уоу-аджии и л2-аджии има у форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.