Jump to content
BulForum.com

Guild Wars

Shade

Recommended Posts

всичките разбирачи дето не сте пускали играта, критиките можете да си ги бутнете някъде. играта е най-доброто mmo след wow, дори за някой най-доброто.

lil'stenly, всички го знаем, че само от cs разбира, така че да не се меси в игри класи по-добри.

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

И в д2 можеш да видиш двоиници като нищо в нета има 123123123123123 развития за героите а и да прецакаш скил не е голям проблем стига да не си над 90лвл качва се бързо

Но , аз затова говоря ... при игри , като диабло няма връщане , а при тези се чудят какво да измислят , и слагат какви ли не добавки , които изобщо не ме вълнуват и мисля , че има и други хора , които са на същото мнение ! Но , играта си има свойте силни страни ... обаче от нссофт не са улучили насоката ! Кажи ми само ... виждал ли си твой "двойник" в играта ! Моя приятел ми каза , че това е много често срещано явление . :)

Вав всяка игра можеш да видиш двойници. Има много опции за персонализиране на героя ти...лице...коса...цвят на косата....цвят на кожата...ръст и много други. Приликата идва от това, че няма голямо разнообразие от "дрешки". Но играта поне за мен беше повече ПвП ориентирана, а там вида не е най-важното. Но дори и с малък избор от брони (по-точно говоря за вида им, тъй като с руни можеш да си ги направиш по-подходящи за твоя герой) играти си е добра. А относно дрешките и те могат малко да се променят с някоя и друга комбинация от бои, за да стане нещо интересно. Може да се отбие някои друг месец игра (някои казват, че за 1 месец се вижда всичко, но според мен поне за 3 може да създава достатъчно забавления :))

всичките разбирачи дето не сте пускали играта, критиките можете да си ги бутнете някъде. играта е най-доброто mmo след wow, дори за някой най-доброто.

lil'stenly, всички го знаем, че само от cs разбира, така че да не се меси в игри класи по-добри.

хахах вие ме знаете !? и най-близките ми хора не знаят почти нищо за мен ! "Дори незнаете кой е LiL_Stenly" хъх !

п.п. как да не съм я пускал ... играх 3 дни и ми омръзна ... само дето фриенд-а си даде парите ... ся всеки мисли различно , а това е моето мнение !

czenitel горе-долу ги разбира как стоят нещата с тея игри ! За мен засега няма свястно MMORPG от сорта 3d тупалка на гадини с развитие на герой .

За мен MMORPG е най-добрия жанр игри, който е измислен до този момент. Играя този тип игри не заради тупалката и непрестанното циклене (които за съжеление присъстват в почти всички игри от жанра)....играя ги заради хората, които играят играта заедно с мен, заради епичните битки, интересната история, куестовете, които те карат да се чувстваш като част от свята на играта. Лично ги предпочитам пред шутърите или рейсингите (макар, че за да разпусна някои път отделям 30мин и на тях).

за 3 дена .. и 30 4аса game play .. мога да кажа,че игричката е доста разнообразна и зарибителна .. повече ми харесва и от WoW и от L2 ... но само като замисъл и идейки ... иначе все още и едва ли скоро ще излезе игрица с по-добра графика на героите и armor/weapons от l2 .. и все пак GW дава разнообразие за арморс като може да ги оцветяваш и да ги правиш така както ти харесват ... също така да им слагаш "upgrade-4ета"за да ги "подсилиш" .. :) .. има много разнообразие от quests (както flame вика .. сигурно са над 1 милион) :) и 13 мисии, на които е големия гърч преплетен с фън :) бтв за прилика точно в тази игра незнам дали може и дума да става .. има такова разнообразие от прически .. лица .. цвят на косата/кожата, че най-малко ще му трябва на човек 1-2 4аса да разгледа всички възможни комбинации на всички герои.. отделно за прилика в използването на скиллс .... такова разнообразие има,че едва ли има 2 героя, които да използват 8 еднакви скиллс (освен ако не е някой заучен build) .. все още съм newbie и за 3 дена игра толкова мога да кажа .. като почнат да стават GvsG с мое участие ще видим тогава как стоят нещата ;) иначе поне тук го няма безкрайния гринд на monsters за exp и mats .. експа е главно от quests, a mats може да си ги купуваш .. или правиш от предмети, които са ти паднали .. бе зарибявка си е ;)

бтв:ако сте забелязали голямата употреба на думичката "разнообразие" .. то е защото играта наистина е разнообразна :D

За мен MMORPG е най-добрия жанр игри, който е измислен до този момент. Играя този тип игри не заради тупалката и непрестанното циклене (които за съжеление присъстват в почти всички игри от жанра)....играя ги заради хората, които играят играта заедно с мен, заради епичните битки, интересната история, куестовете, които те карат да се чувстваш като част от свята на играта. Лично ги предпочитам пред шутърите или рейсингите (макар, че за да разпусна някои път отделям 30мин и на тях).

То повечето хора играят този вид игри поради тая причина .

за 3 дена .. и 30 4аса game play .. мога да кажа,че игричката е доста разнообразна и зарибителна .. повече ми харесва и от WoW и от L2 ... но само като замисъл и идейки ...

...ако сте забелязали голямата употреба на думичката "разнообразие" .. то е защото играта наистина е разнообразна :D

хмз да , но аз говоря за друг вид разнообразие ... например :

Статс , Скилс и даже еднаквите по име оръжия които по характеристика са различни (тея , които са играли диабло се досещат) , едното дава бонъс на другото и така и така ... трябва да съчетаваш да подбираш ... и нз как да го кажа ... в игрите дето излизат сега просто неусещам тая тръпка ! иначе диабло не е нищо особенно , добре замислено като за развитие на герой ! BTW някой няма ли да се сети да направи диабло ... с Unreal 3 engine :) ... няква такава глупост .

Ако погледнеш последните няколко поста ще видиш, че се говори, че има ъпгейдс на армора или оръжието ти. Доста трябва да съобразяваш, за да избереш правилния ъпгрейд за твоя клас герой, за твоя билд на скилловете и т.н. По-този начин имаш безброй много итемс с едни и същи имена с различни характеристики....и колкото си искаш съобразяване какво е по-правилно да сложиш.

Е не е точно така . Там си променяш стат-а на оръжието иначе преди това то си е същото като всички останали , кадето могат да ти паднат ! А горкият линеаге е много по-назад от гуилд ларс . Също както и тея игри незнам що така са ги измислили , но им липсва нещо в развитието на героя ... земи поиграй диабло или ако си го играл ... пак си го запиши да видиш кое е уникалното на играта. Както някой беше писал ... в играта има едно , което е най-търсено и най-добро и всеки гледа него да сложи ... то това уеднаквява героите . Пример: Линеаге : всеки се стреми да си вземе "тарбар" ... после "лар акс" и слагат някъв бонус , след това "енчантват" и какво се получава ... нищо ! :) Тва е ... просто немога да го обясна иначе е просто .

някой който я има и не я играе да знае че давам 10лв за едномесечен абонамент :)

Ами то сигурно си разбрал че само си купуваш играта оригинална и после Free for play.Ама ти сигурно искаш да кажеш да ти я даде някой за месец :D .Аз незнам дали Faktions иска оригиналната първа GW за да се играе или не.Ако не бих ти я продал :D

faction независи от от 1вата част .. демек като си я вземеш може да си пуцаш без да ти трябва старата ... май се прави и ново ацц .. и старото от 1вата 4аст неважи ... но може и да има няква врътка да си използваш стария акаунт с faction, и картата за активиране на ново ацц да може да се предостъпи :) но несъм сигурен .. който има и 2те 4асти да каже дали става

Heller12a .. сигурен съм,че има доста хора, които биха си продали 1вата 4аст (надявам се де .. 4е като мина faction мисля да си взема и старата версия :zzz ) .. и ако си намериш ще си я имаш докато решиш и ти да е дадеш на някой .. месечни такси няма ... и е доста по-добре от silkroad ..поне в gw има разнообразие от мобс :) и quests не са "иди убий 30 от тоя моб" ... другия quest убий 40 от другия вид моб :) нова GW=44 ... GW:faction=54 ...и нова да си вземеш няма да съжаляваш .. поне аз не :)

faction независи от от 1вата част .. демек като си я вземеш може да си пуцаш без да ти трябва старата ... май се прави и ново ацц .. и старото от 1вата 4аст неважи ... но може и да има няква врътка да си използваш стария акаунт с faction, и картата за активиране на ново ацц да може да се предостъпи :) но несъм сигурен .. който има и 2те 4асти да каже дали става

Heller12a .. сигурен съм,че има доста хора, които биха си продали 1вата 4аст (надявам се де .. 4е като мина faction мисля да си взема и старата версия :zzz ) .. и ако си намериш ще си я имаш докато решиш и ти да е дадеш на някой .. месечни такси няма ... и е доста по-добре от silkroad ..поне в gw има разнообразие от мобс :) и quests не са "иди убий 30 от тоя моб" ... другия quest убий 40 от другия вид моб :) нова GW=44 ... GW:faction=54 ...и нова да си вземеш няма да съжаляваш .. поне аз не :)

не искам да си купувам за ся - за кво ми е още някой диск като ми писне ;)

знам че няма такси - предлагам просто такса на притежателя (един вид сделка ли де да знам кво да го нарека)

след доста ровене разбрах,4е ако имаш 1вата 4аст ... 2рата ти се явява като expansion и може да си използваш старите герои ... само където изникват доста въпроси, на които ненамерих отговор ;)

-ако имаш само factions как аджеба да вземеш elite скиллс от босовете, които са в 1вата 4аст .. демек ако имаш само 2рата само 10 елите скилла ли ще мога да търся ?

-ако някой има само едната част .. без зна4ение коя ако се сдобие от приятел с другата част и след инстал ще може ли да се изполва ацц-то за минаването и на другата кампания ...

Хавата с експанжъна/втората част на играта или както искате го наречете е много проста. Първата част си е отделна игра, която можете да си цакате и да продалжите да цакате без да купувате втората. Ако си вземете Факшъна вместо да си правите нов акк има един бутон да свържите факшън с първата част. По този начин към вече съществуващия ви акаунт се прибавят 2 нови слота за герои и можете да цъкате със старите си герои (и на новия и на стария континент). Така с асасин можете също да отидете в Тирия....

И втория вариан взимате си Факшън правите нов акаун независим от стария, но не можете да ползвате контейна на първата част.

За заключение...ако имате старата част Факшъна може да бъде за вас експанжън който ъпгрейдва стария ви акаунт.(дори и да имате стар акк можете пак да направите нов, но няма да има старата част към него....по желание на клиенат ;))

Ако пък нямате първата част и си вземете втората тя е нещо като самостоятелна игра.

За скиллс няма проблеми дали могат да се научат...мисля че за новата беше, че там има нови елитни, но не е казано дали ги няма старите. А и да ги няма гледах, че пишеха нещо за купуване на скилове, но за това нямам инфо.

Спрях GW преди няколко месеца и не съм купувал втората част...инфото което ви дадох е от хора, с които съм играл играта и все още поддържам контакт.

хахах вие ме знаете !? и най-близките ми хора не знаят почти нищо за мен ! "Дори незнаете кой е LiL_Stenly" хъх !

п.п. как да не съм я пускал ... играх 3 дни и ми омръзна ... само дето фриенд-а си даде парите ... ся всеки мисли различно , а това е моето мнение !

czenitel горе-долу ги разбира как стоят нещата с тея игри ! За мен засега няма свястно MMORPG от сорта 3d тупалка на гадини с развитие на герой .

ахъм, значи linege, wow, rose, silkroad и тем подобни игри не са 'свестни'...nerd

• 5 weeks later...

някой играе ли я тая игра, че съм във един клан пълен с про-та и не мога си намера никой за парти и само с хенчита млата

ем аз е играя ама съм на factions .. а ти си на 1вата част май-май ... пък и откакто врътнах кампанията веднъж много-много не ми се пуца вс мобс ... истинския фън и мелета стават на AB .. RA .. TA .. почнеш ли битки там става като чопленето на семки .. хайде още 1-2 последни .. хайде още 1-2 .. и то си е минал още 1 4ас докато се опитваш да спреш :)

... пък и откакто врътнах кампанията веднъж много-много не ми се пуца вс мобс ...

и как взимаш скилове тогава? особенно елитни?

първата част и втората съответно са "stand alone" .. и съответно скиловете са разделени за 2те 4асти ... демек има 3 вида скиллс ... prophecies only ... factions only .. и core (които ги има и в двете части) .. ако имаш и 2те 4асти от серията може да имаш в колекцията доста скиллс :) заради точно тези prophecies only и factions only ... се получават имба toucher-ите .. щото като вземат Vampiric Touch(proph) и Vampiric Bite(factions), които са напълно идентични крадат по 70+hp на всяка секунда и са gg за 1в1 (разбира се има кой да ги убие но пак са си леко имба) .. touch skilla трябва да го направят един core .. за да е леко по-убиваем героя :) използвай тоя сайт Wiki .. на пръв поглед изглежда мизерен .. но има абсолютно всичко в него ...

аз сайта го знам, а колкото до нооб тъчера (пипкото) не ми го фали щото кат му свърши маната и става само за пушечно месо, а има и една подробност - тъчер ;) от всички останали единствено война се бие в клоус комбат, всички останали са рейнджет и си имат различни скилове за забавяне ;)

иначе билда за пипко е Р/Н с развити единствено експертиза (скиловете стават бързи с 5 мана консумация)+ блъд меджик (сещаш се за кво)

ставаше въпрос че за ПвП ти трябва да си отключиш скиловете за отделните класове - в началото имаш само разни базови, а щом си играл тая игра требе ти е станало ясно, че скиловете определят битката в повечето случаи - колкото и добър играч да си без умения си губещ просто щото нообчето насреща ти е яко нагрухтяно със добри скилове които позволяват най-различни чайнове.

та мисълта ми е че тва макар да е от фирмата на лайнейч не е точно тази игра. едно превъртане и то наистина качествено не може да ти отвори скилове за повече от 2 две професии -> нямаш избор на билдове -> в ПвП най-редовно ще си мислиш "I suck again" :lol: (освен ако не те кефи да играеш с различни вариации на един и същи билд -> никой нема те иска за ГвГ -> ще си играеш сам или на РА с партита дет те нервят щото се нещо можете да се разберете както трябва)

баф маа му що написах :blink: сам не моа си го разтълкувам :lol:

направо по 3тия абзац ... в prophecies незнам как е ..но във factions в кампанията като стигнеш до kaieng city ти се отварят всички base skills, които съответно си ги купуваш ... ако ми трябва някой elite skill отивам и си го взимам без проблеми ... вярно е че скилловете са леко скъпи .. 1к голд .. но още на 3тата седмица имах в джобата 100к и бест екуип за некрото ми :) .. oтделно във factions в едно от селцетата има npc с което си сменяш секънд професията .. и ако имаш достатъчно парици може да си отлючваш скиллс за пвп героите ако нямаш достатъчно balthazat faction points .. ама миналата вечер и следващата сутрин толкова ра/та направих, че събрах 7к+ balthazar .. колкото до вариациите на билдс .. като си играя сам си играя с мои си .. като играем gvg-та с гилдията (SmrG) .. има направени гвг постройки, и се водим по тях ... :)

Heller12a с какви геройчета играеш ... ТА-та правиш ли ? :)

да, ма по-често съм на ра (гилда ми трудно възприема нови играчи с под 6м опит). ся тренирам с в/мо - rij kaval, иначе мога да бъда открит и с Arrow Of Entropia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...