Jump to content
BulForum.com

Guild Wars

Shade

Recommended Posts

Хораааа идвайте да джиткаме :D АНет пуснаха новите зони и има нов интерфейс вече играта. Утре ще пуснат и новите класове !! Ако някой се реши >> The Awaken Warrior

Какво имаш в предвид с "нов интерфейс" и "новите зони"..?? Някакъв screen можеш ли да покажеш? Нов-Стар..ако ти се занимава, защото аз още е нямам играта, а ми е интересно.. :)

ПП...А и между другото като излезе "Factions" тя може ли да се играе без да е необходима инсталацията на първия GW .. защото и така дочух и искам да съм сигурен..Та, Factions ще е като "(update" с много нови неща разбра се)..или ще е един вид 'независима" от пърия GW ...

Надявам се разбрахте какво точно еи питам.. Благодаря ;)

Have Fun! :)

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Абе аз като гледам май към никоя гилдия няма да влизам още, защото играта ми забива след няколко минути playtime. :) Прегрява ми видеото, трябва да почистя вентилатора явно или да си му направя водното най-накрая.

Абе аз като гледам май към никоя гилдия няма да влизам още, защото играта ми забива след няколко минути playtime. :) Прегрява ми видеото, трябва да почистя вентилатора явно или да си му направя водното най-накрая.

При мен това се получаваше когато компа ми беше допрян до стената и под бюрото.Просто нямаше от каде да вземе въздух

Какво имаш в предвид с "нов интерфейс" и "новите зони"..?? Някакъв screen можеш ли да покажеш? Нов-Стар..ако ти се занимава, защото аз още е нямам играта, а ми е интересно.. :)

ПП...А и между другото като излезе "Factions" тя може ли да се играе без да е необходима инсталацията на първия GW .. защото и така дочух и искам да съм сигурен..Та, Factions ще е като "(update" с много нови неща разбра се)..или ще е един вид 'независима" от пърия GW ...

Надявам се разбрахте какво точно еи питам.. Благодаря ;)

Have Fun! :)

То и аз незнаех,добре че GoDL1Ke nи каза,че изобщо нямаше да пусна играта.Значи сега са пуснали бетата на експанжъна и ще трае Събота и Неделя.Снощи в 00:00 са пуснали новите герой.Сега ще ида да ги пробвам!!! :D

ЕДИТ:Хора новите герой рулират!!!Особенно женска assain-ка(като я оставиш без дрехи :lol: :D )Има много яки армори и оружия и е много бърза.А другия не му разбрах името,но има много добри магий за хел!!!

направих 3-4 битки с A/W и ..ми не е лошо, но не съм особено впечатлен..а и по принцип PvP ми е тъпо, така че ще трябва да чакам пролетта да излезе целия експанжън

направих 3-4 битки с A/W и ..ми не е лошо, но не съм особено впечатлен..а и по принцип PvP ми е тъпо, така че ще трябва да чакам пролетта да излезе целия експанжън

И аз така... Скиловете много приличат на тези от диабло, по-интересните най-вероятно ще се отключват след повечко игра :)

Хора аз като цяло съм много доволен от играта :) И ако го нямаше това даскало нямаше и да спирам да я играя известно време :P Някаде към 15:30 днес ще влизам да играя и ще се застоя доста. Който иска да си казва ника или да ми пише в играта и ще правим парти :)

Хора аз като цяло съм много доволен от играта :) И ако го нямаше това даскало нямаше и да спирам да я играя известно време :P Някаде към 15:30 днес ще влизам да играя и ще се застоя доста. Който иска да си казва ника или да ми пише в играта и ще правим парти :)

Ами в играта в момента е seksagenta prista (тва е сестра ми). Аз съм Graveyard Clasics. В мамента тя е E/Mo 14-ти, аз съм N/W 11-ти :D (тва е, жените са с едни гърди напред ;) )

Всички,които се чудят дали да си вземат играта я пробвайте,ще може да пробвате и експанжъна.Бетата му свършва на 22 в 00.00,така че побързайте.Ето ви линк ,малко по-долу на линка е обяснено,какво трябва да направите.

• 2 weeks later...

ами аз си я купих миналата седмица 1 ден я разгадавах трябваха ми 3 за да намеря българин в сървъра който да ми обясни горедолу нещо и сега ми се струва че се набутах с тази игра има нещо нередно в нея а и яките бг гилдии нещо не ги засичам има всичко на всичко 10 човека дето стоят в пвп картата и само се оговарят боят някак си им остава на страна от всичко другите са чужденци и въпреки малкият си опит не ми се виждат трудни незнам пичове но ако някой от вас може и има желание да ми покаже интересната част в играта ще му бъда доста благодарен :D

Днес си взех играта...Какво да кажа...Невероятна игра е- щом още в началото ме грабна...,,..Влизайте в ТС канала на плея Guild Wars ^^

Хайде бе, кво стана? Уж някой щеше да ме взима в гилдия, пък никой не мога да открия :)

Хайде бе, кво стана? Уж някой щеше да ме взима в гилдия, пък никой не мога да открия :)

Az ne sam vlizal sigyrno ot dva meseca.Nqam nikakvo vreme.Ako iska6 neska ve4erta da pokacame v party.Ti koi lvl si?

Az ne sam vlizal sigyrno ot dva meseca.Nqam nikakvo vreme.Ako iska6 neska ve4erta da pokacame v party.Ti koi lvl si?

20. Търся 55hp monk да правим UW farming :) Иначе ме пъхнаха в някаква гилдия там... та ще се чудя как да се измъкна по-късно :D

20. Търся 55hp monk да правим UW farming :) Иначе ме пъхнаха в някаква гилдия там... та ще се чудя как да се измъкна по-късно :D

Аз съм Warrior ~19lvl.Ако искаш да цъкаме неска драсни едно ЛС за часа

• 2 months later...

wtf? Стига бе хора, не се излагайте - това дори не е MMORPG. Кое по точно и е massively multiplayer, след като абсолютно цялата игра с изключение на towns и outposts е instanced? Това е нищо повече от моднато тримерно диабло2. Графиката на играта наистина е страшно красива и моделите са доста по фотореалистични от кое да е друго фентъзи. Музиката към играта също много ми хареса, особено мотива през цялото време докато изпълняваш мисиите в Crystal Desert. Геимплей - изключително динамични битки също както срещу мобове, така и PvP. Кофти нещата от играта са няколко - липсва mmo елемента т.е. Няма uber template или (Олее вижте ме колко съм нагармян, имам най-яката брадва в цялата игра. Пък за бронята да не говора, бия се сам срещу 10има и ги чупа), което до някъде е добре, защото опитвайки се да събереш няй-яките предмети в играта доста бързо ти писва(поне на мен). Левъл кап-а... Максималния левъл на героя е 20... какво означават 20 левела за някъв кореец, който играе по 25 часа в денонощието без да стане от стола. И вие може би сте се убедили, че да станеш лвл 20 ти трябват не повече от 3-4 дена игра. <- това го няма в нито едно mmorpg. Има и един друг кофти момент, за който тези от вас които играят повече от 2-3 месеца може би се сещат. Още когато си взимаш играта отпред на кутията пише с големи букви - A world where skill decides victory. Пълни глупости! Напротив точно обратното! Всеки герой си има няколко вида билда, които са оптимални и ти тряба или да избереш да играеш с един от тях или да не те искат в нито едно парти, опиташ ли се да си направиш свой собствен си doomed. Реални примери са ss, mm, order necro, 55hp monk, bonder, trapper, spiker, iway warrior и още няколко (а пък скиловете в играта са хиляди). Какво умение се иска тогава, за да копираш билдовете от всички други и да ги ползваш? Е тва е тъпо. Иначе играта като цяло си заслужава парите. При положение, че няма месечни такси и можеш да играеш 1 месец после да спреш за 2 и после пак да продължиш, не виждам защо всеки един фен на фентъзи онлайн RPG-та да не притежава копие от играта. 8/10

• 1 month later...

пльок.. нещо замряла ми се струва темата ;/ днеска ке ода да си взема GW:faction ... и се чудя при положение,че несъм играл GW ще има ли някво значение .. демек ще се радвам ако някой,който е играл 2те 4асти да каже дали е хубаво да изиграя и GW преди faction или може си пуцам faction без да съм играл 1вата 4аст :) :blink: :blink: :blink:

пльок.. нещо замряла ми се струва темата ;/ днеска ке ода да си взема GW:faction ... и се чудя при положение,че несъм играл GW ще има ли някво значение .. демек ще се радвам ако някой,който е играл 2те 4асти да каже дали е хубаво да изиграя и GW преди faction или може си пуцам faction без да съм играл 1вата 4аст :) :blink: :blink: :blink:

Ами по-добре изиграй GW и после Faktion щото така ще усетиш колко по-яка е Faktion.Аз ся са готва за изпити ама като минат гадните изпити ще си взема и Faktion и почвам да ва млата пак :D

Аз само да кажа, че Amancer говори пълни глупости.

Това , кадето човека го каза е много вярно ... в играта липсва ууаууу ефекта т.е. не е както трябва направена (както и много "яката" Lineage) ! Пример с диабло2 ... Вървя си аз развивам си герой и изведнуж качвам левел ... решавам да си кача някои нови скилове със събраните точки , НО оп качвам един скилл , който не ми върши никаква работа и какво става ... ами малко или много може да си прецакаш героя (При Lineage2 това НЕМОЖЕ да се случи) , но при GW това е малко възможно (да си прецакаш героя от скиловете) ! Не че има лоши скилове просто на новите "MMORPG" (диабло може да се каже , че спада към MMORPG) Няма този специфичен начин по-който се чудиш с часове точно кои скилове да си качиш . :unsure:

А за това ... ПРЕДМЕТИТЕ ...

Не съм много запознат с GW , но доколкото наблюдавах един приятел ... забелязах , че пак е същата като L2 . Всеки има една цел ... да вземе точно определен weapon или броня (на L2 ще ви стане смешно , но ... седя си аз и незнам как се събрахме 4 почти еднакви героя ... от тези 4 единият май ми беше близнак ... на едно място) ! Наистина го няма това усещане ... "АААА вижте кво ми drop-на вееее" като имате на предвид , че в диаблото има еднакви оръжия (име и вид) , но с различни характеристики (по-лесно се чупят , имат по-малко damage и всякви неща които умът ви може да измисли) и това прави не играта уникална , а всеки герой сам по себе си е уникален !

Много се отклоних от GW и почти не казах нищо за нея , но както споненах играл съм много малко и от това , което съм видял нищо в нея не ме е грабнало освен графиката озвучаването и горе-долу битките ! Но ако някой намери игра в която си развиваш свой уникален герой (да няма двойници и сам да може да си го прецакаш) , която да има 3d engine да ми пише 1 PM-че !

Писна ми да слушам навсякъде колко яка била играта L2 , GW и много други , които не са на NCSoft !

Оценка на играта 3/10

но при GW това е малко възможно (да си прецакаш героя от скиловете)

Личи си, че не си запознат много с играта. GW е една от игрите къдете всичко е поправимо. Скиллс можеш да научиш просто като направиш някох куест или най-лесното да си ги купиш. Ако нямаш кинти или куеста е труден...намираш си група и дори да си с най-неподходящите скилове за ситуацията пак ще можеш да помогнеш с нещо, така че да си набавиш пари или да минеш куеста. Статс поинтс можеш да си ги промениш във всеки град...дори можеш за 10 секунди от елементалист с огън магии да станеш такъв но с ледени или земнни и т.н. магии.

В момента и аз не играя GW тъй като малко ми поумръзна, а и нямам време за игри. Играта определено няма много елемти на MMORPG по простата причина, че не е толкова масивна (всичко е инстанс...на едно место повече от 24 човека трудно меже да се събера....м/у другото на експанжъна нз как е и колко могат да играят едновременно, но пак няма да е много голяма разликата). Няма такова разнообразие на брони и оръжия и т.н. Но за игрица която ти е безплатна (без да броим парите да си я купиш) си е много добра. Доста добра графика, дори много добра за онлаин игра от този тип....има история, която следваш през цялата игра...интересни куестове и т.н. Бива си е играта макар и да не е нещо велико...:)

Личи си, че не си запознат много с играта. GW е една от игрите къдете всичко е поправимо. Скиллс можеш да научиш просто като направиш някох куест или най-лесното да си ги купиш. Ако нямаш кинти или куеста е труден...намираш си група и дори да си с най-неподходящите скилове за ситуацията пак ще можеш да помогнеш с нещо, така че да си набавиш пари или да минеш куеста. Статс поинтс можеш да си ги промениш във всеки град...дори можеш за 10 секунди от елементалист с огън магии да станеш такъв но с ледени или земнни и т.н. магии.

В момента и аз не играя GW тъй като малко ми поумръзна, а и нямам време за игри. Играта определено няма много елемти на MMORPG по простата причина, че не е толкова масивна (всичко е инстанс...на едно место повече от 24 човека трудно меже да се събера....м/у другото на експанжъна нз как е и колко могат да играят едновременно, но пак няма да е много голяма разликата). Няма такова разнообразие на брони и оръжия и т.н. Но за игрица която ти е безплатна (без да броим парите да си я купиш) си е много добра. Доста добра графика, дори много добра за онлаин игра от този тип....има история, която следваш през цялата игра...интересни куестове и т.н. Бива си е играта макар и да не е нещо велико...:)

Но , аз затова говоря ... при игри , като диабло няма връщане , а при тези се чудят какво да измислят , и слагат какви ли не добавки , които изобщо не ме вълнуват и мисля , че има и други хора , които са на същото мнение ! Но , играта си има свойте силни страни ... обаче от нссофт не са улучили насоката ! Кажи ми само ... виждал ли си твой "двойник" в играта ! Моя приятел ми каза , че това е много често срещано явление . :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...