d3Mag Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Хораааа идвайте да джиткаме АНет пуснаха новите зони и има нов интерфейс вече играта. Утре ще пуснат и новите класове !! Ако някой се реши >> The Awaken Warrior Какво имаш в предвид с "нов интерфейс" и "новите зони"..?? Някакъв screen можеш ли да покажеш? Нов-Стар..ако ти се занимава, защото аз още е нямам играта, а ми е интересно.. ПП...А и между другото като излезе "Factions" тя може ли да се играе без да е необходима инсталацията на първия GW .. защото и така дочух и искам да съм сигурен..Та, Factions ще е като "(update" с много нови неща разбра се)..или ще е един вид 'независима" от пърия GW ... Надявам се разбрахте какво точно еи питам.. Благодаря Have Fun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Абе аз като гледам май към никоя гилдия няма да влизам още, защото играта ми забива след няколко минути playtime. Прегрява ми видеото, трябва да почистя вентилатора явно или да си му направя водното най-накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Абе аз като гледам май към никоя гилдия няма да влизам още, защото играта ми забива след няколко минути playtime. Прегрява ми видеото, трябва да почистя вентилатора явно или да си му направя водното най-накрая. При мен това се получаваше когато компа ми беше допрян до стената и под бюрото.Просто нямаше от каде да вземе въздух Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Какво имаш в предвид с "нов интерфейс" и "новите зони"..?? Някакъв screen можеш ли да покажеш? Нов-Стар..ако ти се занимава, защото аз още е нямам играта, а ми е интересно.. ПП...А и между другото като излезе "Factions" тя може ли да се играе без да е необходима инсталацията на първия GW .. защото и така дочух и искам да съм сигурен..Та, Factions ще е като "(update" с много нови неща разбра се)..или ще е един вид 'независима" от пърия GW ... Надявам се разбрахте какво точно еи питам.. Благодаря Have Fun! То и аз незнаех,добре че GoDL1Ke nи каза,че изобщо нямаше да пусна играта.Значи сега са пуснали бетата на експанжъна и ще трае Събота и Неделя.Снощи в 00:00 са пуснали новите герой.Сега ще ида да ги пробвам!!! ЕДИТ:Хора новите герой рулират!!!Особенно женска assain-ка(като я оставиш без дрехи )Има много яки армори и оружия и е много бърза.А другия не му разбрах името,но има много добри магий за хел!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Сега да проверим за какво става дума.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Дам.. айде налазвайте на сървърите ще е голямо меле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 направих 3-4 битки с A/W и ..ми не е лошо, но не съм особено впечатлен..а и по принцип PvP ми е тъпо, така че ще трябва да чакам пролетта да излезе целия експанжън Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 направих 3-4 битки с A/W и ..ми не е лошо, но не съм особено впечатлен..а и по принцип PvP ми е тъпо, така че ще трябва да чакам пролетта да излезе целия експанжън И аз така... Скиловете много приличат на тези от диабло, по-интересните най-вероятно ще се отключват след повечко игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Хора аз като цяло съм много доволен от играта И ако го нямаше това даскало нямаше и да спирам да я играя известно време Някаде към 15:30 днес ще влизам да играя и ще се застоя доста. Който иска да си казва ника или да ми пише в играта и ще правим парти Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 И аз съм много доволен от бетата на предстящия експанжън!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Хора аз като цяло съм много доволен от играта И ако го нямаше това даскало нямаше и да спирам да я играя известно време Някаде към 15:30 днес ще влизам да играя и ще се застоя доста. Който иска да си казва ника или да ми пише в играта и ще правим парти Ами в играта в момента е seksagenta prista (тва е сестра ми). Аз съм Graveyard Clasics. В мамента тя е E/Mo 14-ти, аз съм N/W 11-ти (тва е, жените са с едни гърди напред ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Всички,които се чудят дали да си вземат играта я пробвайте,ще може да пробвате и експанжъна.Бетата му свършва на 22 в 00.00,така че побързайте.Ето ви линк ,малко по-долу на линка е обяснено,какво трябва да направите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 ами аз си я купих миналата седмица 1 ден я разгадавах трябваха ми 3 за да намеря българин в сървъра който да ми обясни горедолу нещо и сега ми се струва че се набутах с тази игра има нещо нередно в нея а и яките бг гилдии нещо не ги засичам има всичко на всичко 10 човека дето стоят в пвп картата и само се оговарят боят някак си им остава на страна от всичко другите са чужденци и въпреки малкият си опит не ми се виждат трудни незнам пичове но ако някой от вас може и има желание да ми покаже интересната част в играта ще му бъда доста благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Днес си взех играта...Какво да кажа...Невероятна игра е- щом още в началото ме грабна...,,..Влизайте в ТС канала на плея Guild Wars ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Хайде бе, кво стана? Уж някой щеше да ме взима в гилдия, пък никой не мога да открия Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Хайде бе, кво стана? Уж някой щеше да ме взима в гилдия, пък никой не мога да открия Az ne sam vlizal sigyrno ot dva meseca.Nqam nikakvo vreme.Ako iska6 neska ve4erta da pokacame v party.Ti koi lvl si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Az ne sam vlizal sigyrno ot dva meseca.Nqam nikakvo vreme.Ako iska6 neska ve4erta da pokacame v party.Ti koi lvl si? 20. Търся 55hp monk да правим UW farming Иначе ме пъхнаха в някаква гилдия там... та ще се чудя как да се измъкна по-късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 20. Търся 55hp monk да правим UW farming Иначе ме пъхнаха в някаква гилдия там... та ще се чудя как да се измъкна по-късно Аз съм Warrior ~19lvl.Ако искаш да цъкаме неска драсни едно ЛС за часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 wtf? Стига бе хора, не се излагайте - това дори не е MMORPG. Кое по точно и е massively multiplayer, след като абсолютно цялата игра с изключение на towns и outposts е instanced? Това е нищо повече от моднато тримерно диабло2. Графиката на играта наистина е страшно красива и моделите са доста по фотореалистични от кое да е друго фентъзи. Музиката към играта също много ми хареса, особено мотива през цялото време докато изпълняваш мисиите в Crystal Desert. Геимплей - изключително динамични битки също както срещу мобове, така и PvP. Кофти нещата от играта са няколко - липсва mmo елемента т.е. Няма uber template или (Олее вижте ме колко съм нагармян, имам най-яката брадва в цялата игра. Пък за бронята да не говора, бия се сам срещу 10има и ги чупа), което до някъде е добре, защото опитвайки се да събереш няй-яките предмети в играта доста бързо ти писва(поне на мен). Левъл кап-а... Максималния левъл на героя е 20... какво означават 20 левела за някъв кореец, който играе по 25 часа в денонощието без да стане от стола. И вие може би сте се убедили, че да станеш лвл 20 ти трябват не повече от 3-4 дена игра. <- това го няма в нито едно mmorpg. Има и един друг кофти момент, за който тези от вас които играят повече от 2-3 месеца може би се сещат. Още когато си взимаш играта отпред на кутията пише с големи букви - A world where skill decides victory. Пълни глупости! Напротив точно обратното! Всеки герой си има няколко вида билда, които са оптимални и ти тряба или да избереш да играеш с един от тях или да не те искат в нито едно парти, опиташ ли се да си направиш свой собствен си doomed. Реални примери са ss, mm, order necro, 55hp monk, bonder, trapper, spiker, iway warrior и още няколко (а пък скиловете в играта са хиляди). Какво умение се иска тогава, за да копираш билдовете от всички други и да ги ползваш? Е тва е тъпо. Иначе играта като цяло си заслужава парите. При положение, че няма месечни такси и можеш да играеш 1 месец после да спреш за 2 и после пак да продължиш, не виждам защо всеки един фен на фентъзи онлайн RPG-та да не притежава копие от играта. 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 пльок.. нещо замряла ми се струва темата ;/ днеска ке ода да си взема GW:faction ... и се чудя при положение,че несъм играл GW ще има ли някво значение .. демек ще се радвам ако някой,който е играл 2те 4асти да каже дали е хубаво да изиграя и GW преди faction или може си пуцам faction без да съм играл 1вата 4аст Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Аз само да кажа, че Amancer говори пълни глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 пльок.. нещо замряла ми се струва темата ;/ днеска ке ода да си взема GW:faction ... и се чудя при положение,че несъм играл GW ще има ли някво значение .. демек ще се радвам ако някой,който е играл 2те 4асти да каже дали е хубаво да изиграя и GW преди faction или може си пуцам faction без да съм играл 1вата 4аст Ами по-добре изиграй GW и после Faktion щото така ще усетиш колко по-яка е Faktion.Аз ся са готва за изпити ама като минат гадните изпити ще си взема и Faktion и почвам да ва млата пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Аз само да кажа, че Amancer говори пълни глупости. Това , кадето човека го каза е много вярно ... в играта липсва ууаууу ефекта т.е. не е както трябва направена (както и много "яката" Lineage) ! Пример с диабло2 ... Вървя си аз развивам си герой и изведнуж качвам левел ... решавам да си кача някои нови скилове със събраните точки , НО оп качвам един скилл , който не ми върши никаква работа и какво става ... ами малко или много може да си прецакаш героя (При Lineage2 това НЕМОЖЕ да се случи) , но при GW това е малко възможно (да си прецакаш героя от скиловете) ! Не че има лоши скилове просто на новите "MMORPG" (диабло може да се каже , че спада към MMORPG) Няма този специфичен начин по-който се чудиш с часове точно кои скилове да си качиш . А за това ... ПРЕДМЕТИТЕ ... Не съм много запознат с GW , но доколкото наблюдавах един приятел ... забелязах , че пак е същата като L2 . Всеки има една цел ... да вземе точно определен weapon или броня (на L2 ще ви стане смешно , но ... седя си аз и незнам как се събрахме 4 почти еднакви героя ... от тези 4 единият май ми беше близнак ... на едно място) ! Наистина го няма това усещане ... "АААА вижте кво ми drop-на вееее" като имате на предвид , че в диаблото има еднакви оръжия (име и вид) , но с различни характеристики (по-лесно се чупят , имат по-малко damage и всякви неща които умът ви може да измисли) и това прави не играта уникална , а всеки герой сам по себе си е уникален ! Много се отклоних от GW и почти не казах нищо за нея , но както споненах играл съм много малко и от това , което съм видял нищо в нея не ме е грабнало освен графиката озвучаването и горе-долу битките ! Но ако някой намери игра в която си развиваш свой уникален герой (да няма двойници и сам да може да си го прецакаш) , която да има 3d engine да ми пише 1 PM-че ! Писна ми да слушам навсякъде колко яка била играта L2 , GW и много други , които не са на NCSoft ! Оценка на играта 3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 но при GW това е малко възможно (да си прецакаш героя от скиловете) Личи си, че не си запознат много с играта. GW е една от игрите къдете всичко е поправимо. Скиллс можеш да научиш просто като направиш някох куест или най-лесното да си ги купиш. Ако нямаш кинти или куеста е труден...намираш си група и дори да си с най-неподходящите скилове за ситуацията пак ще можеш да помогнеш с нещо, така че да си набавиш пари или да минеш куеста. Статс поинтс можеш да си ги промениш във всеки град...дори можеш за 10 секунди от елементалист с огън магии да станеш такъв но с ледени или земнни и т.н. магии. В момента и аз не играя GW тъй като малко ми поумръзна, а и нямам време за игри. Играта определено няма много елемти на MMORPG по простата причина, че не е толкова масивна (всичко е инстанс...на едно место повече от 24 човека трудно меже да се събера....м/у другото на експанжъна нз как е и колко могат да играят едновременно, но пак няма да е много голяма разликата). Няма такова разнообразие на брони и оръжия и т.н. Но за игрица която ти е безплатна (без да броим парите да си я купиш) си е много добра. Доста добра графика, дори много добра за онлаин игра от този тип....има история, която следваш през цялата игра...интересни куестове и т.н. Бива си е играта макар и да не е нещо велико... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Личи си, че не си запознат много с играта. GW е една от игрите къдете всичко е поправимо. Скиллс можеш да научиш просто като направиш някох куест или най-лесното да си ги купиш. Ако нямаш кинти или куеста е труден...намираш си група и дори да си с най-неподходящите скилове за ситуацията пак ще можеш да помогнеш с нещо, така че да си набавиш пари или да минеш куеста. Статс поинтс можеш да си ги промениш във всеки град...дори можеш за 10 секунди от елементалист с огън магии да станеш такъв но с ледени или земнни и т.н. магии.В момента и аз не играя GW тъй като малко ми поумръзна, а и нямам време за игри. Играта определено няма много елемти на MMORPG по простата причина, че не е толкова масивна (всичко е инстанс...на едно место повече от 24 човека трудно меже да се събера....м/у другото на експанжъна нз как е и колко могат да играят едновременно, но пак няма да е много голяма разликата). Няма такова разнообразие на брони и оръжия и т.н. Но за игрица която ти е безплатна (без да броим парите да си я купиш) си е много добра. Доста добра графика, дори много добра за онлаин игра от този тип....има история, която следваш през цялата игра...интересни куестове и т.н. Бива си е играта макар и да не е нещо велико... Но , аз затова говоря ... при игри , като диабло няма връщане , а при тези се чудят какво да измислят , и слагат какви ли не добавки , които изобщо не ме вълнуват и мисля , че има и други хора , които са на същото мнение ! Но , играта си има свойте силни страни ... обаче от нссофт не са улучили насоката ! Кажи ми само ... виждал ли си твой "двойник" в играта ! Моя приятел ми каза , че това е много често срещано явление . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.