Jump to content
BulForum.com

Guild Wars

Shade

Recommended Posts

Аве замислете се, как ще е макс ранк 3 след като симжолът за ранк(един златист обръч със съответната му там катинка) се появява твпърва на ранк 3 :confused наистина поиграйте малко повече от 2 часа и тогава казвайте такива големи думи.

БТВ ако не ми вярвате, ми вземете да си влезнете в бг сайта за ГВ www.guildwars.headoff.com

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Не се засягайте де. аз казвам какво прочетох, но може и да съм се объркал с това, че на 3-ти ранк се появява иконка.

Не се засягайте де. аз казвам какво прочетох, но може и да съм се объркал с това, че на 3-ти ранк се появява иконка.

За иконата си прав :) След трети ранк имаш елен....но не е най-големия ранк...на по-горен пак имаш икона но е различна. Идеята е да можеш да покажеш по всяко време че си добър играч и да те приемат в група или гилдия :)

Az sega sam v BG guildiq i znaete li kolko e qki4ko.Vinagi ako na nqkoi my trqbva pomo6t se sabirame i cakame zaedno.Abe mn e qki4ko.

P.P.Napravih si PvP geroi ma ne6to ne moga da shvana komcepciqta i smisala v tova geroq da e PvP :)

Предимствто се появява в това, че бързо правиш герои поставаш му руни upgrade-и на оръжия и т.н. много бързо. Представи си едно парти в което им трябва лечител, а ти имаш скилове за монк но нямаш герой монк....просто правиш един ПвП монк слагаш му руни, скилове и почваш да лекуваш...После след време някой се чупи от играта и сега ви липсва елементалиста...ти имааш скиловете за еле, но нямаш герой еле...решението е както сам се досещаш да направиш едно ПвП еле на мястото на монка...

Друг пример: ти играеш с лечител и си с втора професия месмер за да можеш да ползваш месмерските умения, за да си връщаш енергията...но след време на твойте съотборници им щъква да сменят билда и решават да играят с двама трапъри и им трябва сега VIM-healer...отново чрез ПвП герой веднага можеш да направиш монк с вторична професия войн.

Сам се досещаш, че не можеш да имаш едновременно даден герой с всички възможни вторични професии...А това е най-малкото....Да захванем темата с уменията и руните...ако ги нямаш отключени или закупени с твоя обикновен герой ставаш недостатъчно полезен за отбора...Чрез faction точките можеш да си отключиш всичко, но това което си отключил може да се ползва само от ПвП герои...

Надявам се е станало ясно колко удобни са ПвП героите...

Сигурно в по-напреднал стадии от играта ти ще задобрееш и в ПвП частта, а там в сериозните отбори и най-малката подробност е важна...и така чрез ПвП герой можеш ти и твоите приятели да направите специализиран билд които да побеждава всички наред (най-искрено ти го пожелавам :))

Преди малко влезнах и разпитах и ми казаха,че е до ранк 12.В началото беше до ранк 3,тоест някъде след юни(а аз спрях да цъкам август)И с взимането на славата се взимаше една фейм точка.За това,който имаше 180 и беше ранк 3 си беше гъзар.Сега незнам по колко дават,но би трябвало да са бая,защото ако дават пак по една за ранк 12 20000 точки лол :wir .

Предимствто се появява в това, че бързо правиш герои поставаш му руни upgrade-и на оръжия и т.н. много бързо. Представи си едно парти в което им трябва лечител, а ти имаш скилове за монк но нямаш герой монк....просто правиш един ПвП монк слагаш му руни, скилове и почваш да лекуваш...После след време някой се чупи от играта и сега ви липсва елементалиста...ти имааш скиловете за еле, но нямаш герой еле...решението е както сам се досещаш да направиш едно ПвП еле на мястото на монка...

Друг пример: ти играеш с лечител и си с втора професия месмер за да можеш да ползваш месмерските умения, за да си връщаш енергията...но след време на твойте съотборници им щъква да сменят билда и решават да играят с двама трапъри и им трябва сега VIM-healer...отново чрез ПвП герой веднага можеш да направиш монк с вторична професия войн.

Сам се досещаш, че не можеш да имаш едновременно даден герой с всички възможни вторични професии...А това е най-малкото....Да захванем темата с уменията и руните...ако ги нямаш отключени или закупени с твоя обикновен герой ставаш недостатъчно полезен за отбора...Чрез faction точките можеш да си отключиш всичко, но това което си отключил може да се ползва само от ПвП герои...

Надявам се е станало ясно колко удобни са ПвП героите...

Сигурно в по-напреднал стадии от играта ти ще задобрееш и в ПвП частта, а там в сериозните отбори и най-малката подробност е важна...и така чрез ПвП герой можеш ти и твоите приятели да направите специализиран билд които да побеждава всички наред (най-искрено ти го пожелавам :))

Te pi4ovete sa zaribeni i igraqt,no o6te sa malak lvl i ne saa naqsno s igrata.Ako iskate vie daite taq ve4er da se saberem i da me otvorite malko za PvP 4astta.PvP geroq mi se kazva Bg Hooliganka :)

Онзи ден видях пич с повече от 200 000 фейм и с ранк 25, картинката беше на някакъв ухилен Иисус Христос от еди-кой си филм..беше супер зарибен и го сметнах...ако играе от началото, по 20 часа на ден по 5 фейм на час......и малко умения с Фото Шоп :D но има много по-високи ранкое от 12 със сигурност, най-малкото защото съм виждал.

Az sega sam v BG guildiq i znaete li kolko e qki4ko.Vinagi ako na nqkoi my trqbva pomo6t se sabirame i cakame zaedno.Abe mn e qki4ko.

P.P.Napravih si PvP geroi ma ne6to ne moga da shvana komcepciqta i smisala v tova geroq da e PvP :)

Коя е тая гилдия.... и приемате ли членове :D

Коя е тая гилдия.... и приемате ли членове :D

Естествено че приемаме.Кажи си ника да те аддна в френд листата и като си он и като аз съм он ще те адднем :)

Естествено че приемаме.Кажи си ника да те аддна в френд листата и като си он и като аз съм он ще те адднем :)

Ами с един акаунт играем двама души (с двама герои). Аз съм Graveyard Clasics, а сестра ми е Seksagenta Prista

Някой ще обясни ли новият вкспанжън какви новости добавя и какви недостатъци отстранява??

Недостатъци в тази игра нема.За експанжъна нищо не знам :)

Някой може ли да каже кога се очаква новият експанжън?

Между другото, някой знае ли от къде мога да си свалям клипчета на GW?..разбира се официалният сайт ми е ясен..търся други клипчета (повече и по-разнообразни) :)

П.П. Има ли играчи които да са си купили GW Collectors .. яка ли е аурата? ;)

Няма особен смисъл от колектор едишъна...ама както си решите, експанжъна излиза втората четвърт на тази година и бтв влезте в сайта и ако не сте цъкали си свалете клиента за фрее фор алл викенд-ше може за първи път да се докоснем до новостите в експенжъна....колкото до филмчетата влезте в мирк в #guildwars и питайте, всеки си има качени в data.bg

Да попитам връзка от 30KB/s достатъчна ли е, за да играя Guild Wars без да ми лагва?Защото на World of Warcraft, понякога се получава много неприятен лаг когато се съберат много хора на едно място..На Guild Wars получава ли се така.. :)

Да попитам връзка от 30KB/s достатъчна ли е, за да играя Guild Wars без да ми лагва?Защото на World of Warcraft, понякога се получава много неприятен лаг когато се съберат много хора на едно място..На Guild Wars получава ли се така.. :)

Дори 2-но по-малко е достатъчно :) Аз с толкова дори и радио съм си слушал докато играя :P

В GW е по-важно не скоростта, а стабилността на връзката. Вече няколко пъти си намирам много здраво парти и аха да мина мисията и кръц - колебание в нета и си аут :angry1

asd add-ни ме и мен във friend list-a, че от моята гилдия са ме кикнали :) Просто не бях играл сигурно повече от 2 месеца, а сега ми се почва отначало с друг клас герой, за да отключа скилове. Иначе ако правите и tombs пак мога да се присъединя с един бая добре оборудван N/Me.

asd add-ни ме и мен във friend list-a, че от моята гилдия са ме кикнали :) Просто не бях играл сигурно повече от 2 месеца, а сега ми се почва отначало с друг клас герой, за да отключа скилове. Иначе ако правите и tombs пак мога да се присъединя с един бая добре оборудван N/Me.

ем пич.чесно да ти кажа и аз от много време не съм влизал.ако искаш кажи неска ще влезна и ще те адднем

Ем явно ще мина към на Aliendreamer клана щом са по-редовни...

ПП Забравих да си кажа ника: аз съм Saevio Procella.

Хораааа идвайте да джиткаме :D АНет пуснаха новите зони и има нов интерфейс вече играта. Утре ще пуснат и новите класове !! Ако някой се реши >> The Awaken Warrior

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...