Jump to content
BulForum.com

Guild Wars

Shade

Recommended Posts

Ами аз намерих в сайта на PULSAR:

Уникалната стрийминг технология на Arena Net

завинаги елиминира концепцията за “пачване” на

играта. Не трябва да чакате следващия месец, за

следващия голям пач, за да получите новото

съдържание. Вместо това, играта непрекъснато

добавя ново съдържание на вашия компютър докато

играете. Светът може да се променя непрекъснато.

Това позволява да се изгради много по-динамичен

свят, от тези които съществуват до сега.

Благодаря за отгоора все пак.. :)

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply
Ами аз намерих в сайта на PULSAR:

Благодаря за отгоора все пак.. :)

Тва означава,че докато си цъкаш,играта се ъпдейтва малко по малко,а не например като WoW всеки месец да излиза голям пач(като размер) наведнъж и да трябва да го сваляш от сайта им и т.н :)

Pnevmotorex извинявай,ако ти си питал и съм те нарекъл noob :unsure:

.....Pnevmotorex извинявай,ако ти си питал и съм те нарекъл noob :unsure:

Ами в момента съм пълен lamer на тази игра, но смятам да почвам да я играя. Поразпитах познати и те ми казаха, че пачовете се плащали (експанжъните също). Сега като попрочетох тук там видях че са ме одялкали :D Няма за какво да се извиняваш ;)

Експанжъните сигурно се плащат.

Аз все още нещо не мога да намеря тръпката в тая игра. моля някой да ме просветли.

Pa4ovete sa bezplatni expansiona trqbva da si go kupi6.Mejdu drugoto tazi igra ne e mmorpg neznam dali nqkoi go e spomenal dosega no ne e,ako iskate da si q kupite i o4akvata ne6to "masivno" nqma da go namerite v igrata.Ne kazvam 4e e lo6a prosto kazvam 4e ne e mmorpg tq i zaradi tova e bezplatna, gameplaya e mnogo podoben na diablo 2 ako vi e haresalo to i tova 6te vi haresa ako ne vi e haresalo ne si habete parite.

Pa4ovete sa bezplatni expansiona trqbva da si go kupi6.Mejdu drugoto tazi igra ne e mmorpg neznam dali nqkoi go e spomenal dosega no ne e,ako iskate da si q kupite i o4akvata ne6to "masivno" nqma da go namerite v igrata.Ne kazvam 4e e lo6a prosto kazvam 4e ne e mmorpg tq i zaradi tova e bezplatna, gameplaya e mnogo podoben na diablo 2 ako vi e haresalo to i tova 6te vi haresa ako ne vi e haresalo ne si habete parite.

Diablo? Моля??

Ами аз докато четох ревюта и гледах скрийншотове достигнах до извода, че това е хибрид между World Of Warcraft и Diablo 2. И двете игри са култови просто, а като прибавим и липсата на месечни такси определено си мисля че си заслужава парите. Естествено в момента само си чеша езика, понеже не съм я пробвал още... :bgrin:

Моля!Тука става обърквация :bgrin: .Играта няма нищо общо с Diablo 2.Само това че има герой и айтъми :) .Иначе не е mmorpg защото извън градовете няма хора.Само ако си в парти има някой с теб.Иначе играта е луда ама ся не мога много да е играя :cry :cry :cry

Леко и аз да се намеся. Ако имате предвит, че от това, което сте чели играта е някакъв съвременен вариант на диабло дълбоко се лъжите. И разбирам защо сте останали с такова мнение. От статията в PC Mania най-много това де се рабере. Имайте предвит, че тя е писана от хора с пристрастия към WoW, а точно по-това време се заговори, че GW е нещо като огромен конкурент на WoW(лично аз съм голям фен и на двете игри ^^). За мен тези игри нямат общо и сравнеяването м/у тях си е губене на време и празни приказки.

Имайте предвит, че играта е достатъчно хубава да пропилеете бая месеци в разцъкване на нея. Доста е обърнато на PvP системата (дори за повечето хора играта е главно PvP ориентирана), но търсачите на PvE също няма да бъдат разочаровани, макар и да не открият разнообразието, което има в някои други игри.

Но най-важното е, че сървърите и изобщо всичко по играта се поддържа на много високо ниво. Това, че няма месечни такси не значи непременно, че е много лагаво и т.н

И просто сравняването на играта с някои по-известни MMORPG е безсмислено, защото GW e съвсем друг жанр игра. Точния вид жанр се опраделя като CORPG (Competitve Online RPG).

Хехехе в линка който си дал пише:

A competitive online role-playing game (commonly abbreviated CORPG) is an online genre of computer and video games centred around the creation and development of an avatar with the intent of competing with and against others in a global competition.

The term was first coined along-side the creation of Guild Wars, after the developers decided that their game did not to fit under the usual MMORPG moniker, due to its almost total use of instanced playing areas.

Other games in this catagory could include Diablo and Phantasy Star Online.

Лошо няма, достатъчно се зарибих по игрицата, още повече че Diablo си е една от любимите ми игри (поиграх и WoW, но тотално ме издразни безконечното тичане по картата :angry1 )

Относно тичането...няма да имаш проблем с него, защото чрез картата можеш да стигнеш до всеки град или outpost, който си открил....но заради това и PvE часта бързо свършва...освен ако не искаш да имаш най-красивара, най-скъпата и т.н. броня (въпреки че по характеристики е същата като обикновените), и доста хора се ориентират предимно към PvP частта. С експанжъна ще добавят доста глезотийки като коне и тъй подобни...по голямо разнообразие в оражията и т.н. За това ако има фенове на подобни неща и това ще намерят.

ПС: Често може да срешнеш и определението което някои хора дават, че GW е CS в трето лице, във фентъзи вариант, с множество магии и умения (а GW стана популярна именно с разнообразието от към професии-и по-точно комбинирането на 2 професии- и множество скилове).Това става въпрос за PvP частта. Или с други думи тази част на играта е наистина на високо ниво.

ПС2: Общо взето си е интересна зарибявка.

ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО :punk само с една малка поправка:PvE частта ваобще не свършва бързо.Ша ма извиняваш,но ако си играеш така че да изпиташ пълното удоволствие което може да ти предостави играта поне месец-два не ти мърдат :)

ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО :punk само с една малка поправка:PvE частта ваобще не свършва бързо.Ша ма извиняваш,но ако си играеш така че да изпиташ пълното удоволствие което може да ти предостави играта поне месец-два не ти мърдат :)

Аз я играя от март месец.И първо почнах на ПВП и цъках почти постоянно 2-3 месеца на ПВП-то и чак след това си направих герой в другия режим.Играта зарибява.Повече от 1-2 месеца не ти мърдат,ако си я купиш.

Ми PvE частта я игрх когато си купих играта някаде месец-месец и половина (това беше точно когато я докараха и в бг, бях следял игрта месеци наред за това нямаше как да я пропусна). После се завърнах кам PvE частта когато добавиха новите зони...но после си се върнах към PvP. Ако искаш да я превъртиш играта с различни класове герои може и наистина да докараш 2-3 месеца....но за 1 герой не виждам какво има да се прави повече от 3 седмици....а акоискаш да си с най-хубавите предмети(брони, оражия, фокус итъми или щитове) може вече да поиграеш около 2 месеца за да си ги набавиш.

Лично аз прекарах повечето време в PvP арените и най-вече в tombs. Просто стимула да имам вълк или тигър си беше голяма работа (макар че и не стигнах до тигър....просто спрях да играя или влизам доста рядко).

Просто стимула да имам вълк или тигър си беше голяма работа (макар че и не стигнах до тигър....просто спрях да играя или влизам доста рядко).

Aз пък в момента съм Me/R и имам някаква пантера дето ми казаха да си я взема като научих скила. четох някъде, че всичките животни имат почти еднакъв демидж. а и също се чудех как мога да си го махна, но видях че можело да се продават някъде.

Пантерата и тигъра са еднакви на външен вид.. поне до колкото видях един път като играхме PvP.

Aз пък в момента съм Me/R и имам някаква пантера дето ми казаха да си я взема като научих скила. четох някъде, че всичките животни имат почти еднакъв демидж. а и също се чудех как мога да си го махна, но видях че можело да се продават някъде.

Пантерата и тигъра са еднакви на външен вид.. поне до колкото видях един път като играхме PvP.

Не става дума за обикновен pet. Когато печелиш в tombs за всяка победа получаваш fame точки. За определен брой такива точки получаваш ранк. На всеки 3 ранка ти се сменя животното което можеш да правиш с командата /fame или /rank. Първото и най-тъпо е елен...после вълк а ако си престрастен или много добър играч (а аз се убедих сам че не е нуждо да си много добър, а просто да играеш много за да имаш висок ранк) получаваш тигър.

Общо взето се смята, че след ранк 6ти(или по точно, когато имаш вече вълк) си много добър играч. Но да ви кажа тези, които са с тигри не са кой знае какво. Един така да се каже приятел от германия беше ранк9 още когато аз бях ранк5 и беше толкова зле, че съм сигурен, че всеки играл играта повече от седмица, ще има повече умения от него :P

Особено думите ми са вярни в днешн време когато се използват така наречените IWAY builds, които са точно за fame farm. В началото беше наистина престижно да си с висок ранк, тъй като, за да го получиш трябваше да си показъл добри умения, а не просто да се съберат 8 "идиота" и да играят 2-3 дена s IWAY отбор и да направят поне 3ранк.

Малко повече инфо за ранковете. Когато качиш ранк следващия иска много повече fame точки от предишния. Пример ще дам, че да качиш ранк3 ти трябват 180 точки а за ранк6 ти трябват 1000, а за ранк9...доста хилядарки :) Аз лично съм ранк 7 имам някоко хиляди точки, нз точно от одавна не съм играл и не мога да кажа точно.

А за какво служат точките които печеля като побеждава моя отбор в PvP?

За faction points ли питаш?Като печелиш faction points с тях отиваш при един човек(има го във всеки голям град)и отключваш някакъв ъпгрейд.И този ъпгрейд можеш да го ползваш при създаването на нов ПВП герой или след време да си го купиш с roleplying героя.

А fame точките се печелят в Томбс.И както каза @stefan_t_st,колкото повече имаш,толкова по-висок ранк си.Но,ако не се лъжа най-високия ранк е 3,поне началото на лятото беше,освен с някой от пачовете да са го увеличи ли,но аз мисля,че 3-ти ранк е най-високия.И сега е почти невъзможно да станеш ранк 1,пък камоли,ранк 2,3.Защото дори и да направиш отбор на края ще се паднеш или срещу корейци или американци,които ще те изринат.В началото(март месец),беше най-яко,нямаше много хора и всички бяхме равни и сме взима ли славата по много пъти,ама го нямаше тва още с фейм точките.Тва стана нещо като с УОУ,много хора,от който една част играят страшно много и са много добри.

Mi neznam za6to vie si mislite taka no gameplay za men e su6tiq kato na diablo, i mejdu drugoto imam GW i World of Warcraft i moga da vi kaja 4e gameplaya na guild wars nqma ni6to ob6to s tozi na WoW.Parvo kato si zeh igrata si napravih geroi W/Mo otne mi nqkade 2-3 sedmici da go napravq na 20 lvl sled tova izprobvah pvpto no to ne me vle4e6e mnogo.Pak kazvam igrata ne e lo6a no ako vi se igrae mmorpg ne si q kupuvaite za6toto nqma da polu4ite mmorpg.

Хора.Айде да напрайм едно парти PvP и да ги разкатаем.Аз си напрайх PvP герой и чесно мноооо ма зариби :punk .Аре тоя път са казвам Bg Hooligan 2

Хора.Айде да напрайм едно парти PvP и да ги разкатаем.Аз си напрайх PvP герой и чесно мноооо ма зариби :punk .Аре тоя път са казвам Bg Hooligan Ranger

Но,ако не се лъжа най-високия ранк е 3,поне началото на лятото беше,освен с някой от пачовете да са го увеличи ли,но аз мисля,че 3-ти ранк е най-високия.

Lol дълбоко се лъжеш. Най-високия ранк който аз съм виждал е 11...и вярвате не вярвате беше това българин. Говори се че имало ранк12 но това е нещо кати мит...а да стане човек ранк 3 не му трябва повече от седмица игра с хора които знаят какво правят.....Не може да е ранк3 най-високия, защото аз например съм ранк7 :laughing:

Аз също четох в книжката, че най-високия е 3.

Вие от колко време играете играта???

Още когата почнах PvP да играя след като сварших PvE частта имаше хора с вече повече от ранк6. Поиграйте поне 1-2 седмици в арените или в tombs и може би ще ви стане по-ясноако не ми вярвате. Както казах се разправя, че вече имало ранк12 а вие прадължавате да твърдите, че било ранк3 максимума :confused

ПС Ако не вярвате на мен потърсете малко инфо в чужди сайтове или направо един search с google-а.

Ще ви спестя търсенето: http://www.guildwarsguru.com/forum/archive...hp/t-10416.html

Тук е малко по подробно обяснебо: http://www.guildwarsguru.com/forum/showthread.php?t=56570

Eто ви още инфо: http://www.guildwiki.org/wiki/Rank (тук можете да видите и как изглеждат самите емоути....аз съм стигнал до втората-вълкът)

А тва много не мисе вярва след ранк9 да са така, но до ранк9 са точни данните.

Rank 1 = 25 fame

Rank 2 = 75 fame

Rank 3 = 180 fame

Rank 4 = 360 fame

Rank 5 = 600 fame

Rank 6 = 1000 fame

Rank 7 = 1680 fame

Rank 8 = 2800 fame

Rank 9 = 4700 fame

Rank 10 = 7750 fame

Rank 11 = 11900 fame

Rank 12 = 20000 fame

Rank 13 = 34500 fame

Rank 14 = 65000 fame

Rank 15 = 100000 fame

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...