Jump to content
BulForum.com

Guild Wars

Shade

Recommended Posts

Здравейте,

Искам да задам един, може би малко банален и изтрит въпрос: Има ли смисъл да си купя тази игра? Жива ли е тя все още? За колко време може да ти умръзне? Увлекателна ли е? Има ли някакви бъгове/недостатъци? Трябва ли да дам повече от 54лв+парите ми за интернет, за да я играя? Пинга проблем ли е на ЕК тарифа от 30 лева? Сърварите бъгави ли са? Играта прекалено трудна ли е?

Извинете за купчината въпроси, но ако играта не си заслужава ~60лв. защо да се набутвам :)

Да, има смисъл. Доста жива е, а след месец-два излиза и expansion pack-а. Омръзването..зависи колко играеш. Ако играеш всеки ден по 5-6 часа за 3-4 месеца сигурно ще ти писне, но има много неща, които са различни и за да ти омръзне сигурно ще трябва да изиграеш всяка професия по веднъж, а това си изисква време. Парите си заслужават. Но за да ти е наистина интересна влез на първо време в някоя БГ гилдия, за да ти поразяснят нещата. За пинга на ЕК незнам, но аз от вкъщи я играя без особени проблеми, а съм на гигабит 18лв тариф, която е по-зле и от тарифата на ЕК 18лв. Не е прекалено трудна, но има и доста трудни неща, но те са доста напред. Сървърите не са бъгави, а ако стане нещо се взимат мерки за отрицателно време.

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

http://guildwars.headoff.com/

Като си правиш героя си избираш една професия. После като станеш някой друг левел повече може да си избереш и втора..например warrior/necromancer или ranger/elementalist и т.н..поразрови се из сайта и разгледай за какво става дума и за различните благинки, които предлага. Ако ти допадат..знаеш какво да правиш :)

o0 20lvl max o0 и след като достигнеш 20лвл какво?

Като цяло ми харесва играта...Май ще я купя

Ами след 20лв,продължаваш да вдигаш,обаче не вдигаш левел,а скил пойнтове(с тях се купуват нови скилове)И след 20лв отиваш да се биеш в Томбс,правите отбор от 8 героя и се опитвате да вземете славата(което вече стана горе-долу невъзможно,защото винаги отива при корейците или америцанците).И като се вземе славата,получаваш fame points.Чрез тях можеш да се изкачиш до ранк 1,2 и 3.Когато станеш ранк 3,ще ти се изписва до името и тва ще говори само хубаво за теб. :)

Sq nai 4esto slavata otiva v Europe.Ina4e az sam sre6nal samo edin Bulgarin v igrata do sega.Aide kajete si nikovete i da igraem.Az sq kato sam vav vakanciq i igraq pove4e i po do kasno.Aide PLS nqkoi da me otvori 4e ne6to zeh da tap4a na edno mqsto i da ne se razvivam mn mn.

P.P.Nika mi go pi6e v podpisa

Emi are zemi si go i da cakame zaedno,oba4e ako znae6 kolko treydno sa ka4vat lvl:wacko:

колкото по-трудно- толкова по-интересно :)

дано да си го взема преди рождения ми ден :music иначе трябва да чакам чак до февруари :(

колкото по-трудно- толкова по-интересно :)

дано да си го взема преди рождения ми ден :music иначе трябва да чакам чак до февруари :(

Mda naistina.Ina4e igrata e zaribqvka golqma :D

Hora.Aide vlizaite.Mn qko e sq.V Old Ascalon ima nekaf pi4.I kat cakne6 na nego otiva6 otvad planinata v nqkfo selce i ima SnowballFight.Are vlizaite i mi pi6ete da praim party i da gi majem :)

да и аз чух за снежните топки :) омг само се дразня като чета тук :)

Sq nai 4esto slavata otiva v Europe.Ina4e az sam sre6nal samo edin Bulgarin v igrata do sega.Aide kajete si nikovete i da igraem.Az sq kato sam vav vakanciq i igraq pove4e i po do kasno.Aide PLS nqkoi da me otvori 4e ne6to zeh da tap4a na edno mqsto i da ne se razvivam mn mn.

P.P.Nika mi go pi6e v podpisa

Ами може.Аз не съм играл може би от 2 седмици.Аз си взех играта точно,когато дойде в БГ.И тогава цъках на ПвП режима може би 2-3 месеца без да си правя герой в другия режим.И тогава беше по-яко,защото всички бяхме равни(а не като сега,славата да отива при определени отбори на Корея,Америка или Европа)Тогава сме взима ли славата много пъти с отбор правен от Томбс(даже и с Хенчитата в отбора),но жалко,че още не бяха направи ли тва с фейм пойнтовете.Някъде август играх,си спомням(до септември горе-долу)играх пак много на ПвП режима,взехме славата само веднъж.Или пък стигаме почти до края.Вече си мислиш,че ще вземеш славата,но се падаш,например срещу Корейците и те изринват за 15-20сек.(много кофти)

ЕДИТ:asd Сега часа е 23:57,пиши ми,че си онлайн в френд листата ми,пиша ти,ама не ми отговаряш.(така беше и предния път).

Хора айде де.Кво става.Някой знае ли кога точно ще излиза експанжъна за тая велика игра и ако може някъкви подробности.Например какво точно ще включва???

Hora.Aide neksa da napravim edno party.Az si hvanah edin runner do drakonar i sq sabiram sa Platinum armorite,no kato gi kypq si4ki s edin pi4 6te pravim izcqlo BG guildia ta da moje si4ki da sa znaem :) .Aide pi6ete mi az 6te igraq do po kasni4ko 3-4(ko izdarja de,koeto e mnogo veroqtno :) ).t_tunchev kak to4no ti be6e nika na geroq :confused

Hora.Aide neksa da napravim edno party.Az si hvanah edin runner do drakonar i sq sabiram sa Platinum armorite,no kato gi kypq si4ki s edin pi4 6te pravim izcqlo BG guildia ta da moje si4ki da sa znaem :) .Aide pi6ete mi az 6te igraq do po kasni4ko 3-4(ko izdarja de,koeto e mnogo veroqtno :) ).t_tunchev kak to4no ti be6e nika na geroq :confused

Warrior T T T ми е ника,асд откажи се да правиш БГ гилдия.Няма да има кой да влезне,защото вече има БГ гилдия и тя е фул с българи,така че не вярвам кой ще се съгласи да влезне във вашата гилдия.

Тая игра ми е доста объркана нещо. опитвам се да я играя но не ми се отдава особено.

1. не мога да минавам Questo-вете вече, а съм едва 5-6 левел.

2. едва намерих от къде да си купя брони и видях че искат прекалено много пари, а и материали които аз нямах.

3. 6 dmg не ми се вижда нещо нормално. на всяко друго RPG DMG стига до хиляди, а тук май максимално ще стигне до 100 и нещо.

Тая игра ми е доста объркана нещо. опитвам се да я играя но не ми се отдава особено.

1. не мога да минавам Questo-вете вече, а съм едва 5-6 левел.

2. едва намерих от къде да си купя брони и видях че искат прекалено много пари, а и материали които аз нямах.

3. 6 dmg не ми се вижда нещо нормално. на всяко друго RPG DMG стига до хиляди, а тук май максимално ще стигне до 100 и нещо.

Ами виж ся,в тази игра максималния лв. е 20=> и демиджа няма да ти е много(ще стига до 25 най-много без магий).Ако искаш,кажи си акунта и ти и асд,ще направим едно парти да ви обясня каквото искате,защото и без това няма какво да правя.

Ами виж ся,в тази игра максималния лв. е 20=> и демиджа няма да ти е много(ще стига до 25 най-много без магий).Ако искаш,кажи си акунта и ти и асд,ще направим едно парти да ви обясня каквото искате,защото и без това няма какво да правя.

Emi az ve4e si sabrah celiq set Platinum Armor i sq ma4kam.Mnogo malko ne6ta ne sa mi qsni za igrata.Samo malko pomo6t za misiikite :P .Ina4e az na 12lvl monsters s magiq praq po 100dmg a bez po okolo 40-50 :) .Az ve4e si minah si4ki questove bez teq v Lions Arch deto trqa da sabira6 stranni materiali i mi trqbva pomo6t za edna misiq :P.w00x mislq 4e problema ti e v tova 4e o6te si v noviq ascalon.Trabva da mine6 questa i da otide6 vav stariq a t_tunchev kolkoto do parito...trydno 6a e 6toto w00x e malak lvl i 6a e kofti :) no vse pak.

P.P.Aide vlez sega 6a sabera pari i 6a ti varna 2k :D

Emi az ve4e si sabrah celiq set Platinum Armor i sq ma4kam.Mnogo malko ne6ta ne sa mi qsni za igrata.Samo malko pomo6t za misiikite :P .Ina4e az na 12lvl monsters s magiq praq po 100dmg a bez po okolo 40-50 :) .Az ve4e si minah si4ki questove bez teq v Lions Arch deto trqa da sabira6 stranni materiali i mi trqbva pomo6t za edna misiq :P.w00x mislq 4e problema ti e v tova 4e o6te si v noviq ascalon.Trabva da mine6 questa i da otide6 vav stariq a t_tunchev kolkoto do parito...trydno 6a e 6toto w00x e malak lvl i 6a e kofti :) no vse pak.

P.P.Aide vlez sega 6a sabera pari i 6a ti varna 2k :D

Аз съм в стария. Даже и в някакъв Форт отидох и правих там кооперативна мисия. сега отидох и в някакво селце, но му забравих името.

... Доста жива е, а след месец-два излиза и expansion pack-а....

Бърз въпрос... За да играеш в сървърите трябва ли да си купиш въпросния expansion pack? И колко expansion-а са излезли досега? Като ми е тръгнало на въпроси :P... чух че пачовете се плащали.

Бърз въпрос... За да играеш в сървърите трябва ли да си купиш въпросния expansion pack? И колко expansion-а са излезли досега? Като ми е тръгнало на въпроси :P... чух че пачовете се плащали.

Кой noob ти е говорил,че пачовете се плащат!Тоя е бил много зле!Пач не означава експанжън.И до сега не е излизал експанжън,скоро чакаме първия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...