liquid Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Здравейте,Искам да задам един, може би малко банален и изтрит въпрос: Има ли смисъл да си купя тази игра? Жива ли е тя все още? За колко време може да ти умръзне? Увлекателна ли е? Има ли някакви бъгове/недостатъци? Трябва ли да дам повече от 54лв+парите ми за интернет, за да я играя? Пинга проблем ли е на ЕК тарифа от 30 лева? Сърварите бъгави ли са? Играта прекалено трудна ли е? Извинете за купчината въпроси, но ако играта не си заслужава ~60лв. защо да се набутвам Да, има смисъл. Доста жива е, а след месец-два излиза и expansion pack-а. Омръзването..зависи колко играеш. Ако играеш всеки ден по 5-6 часа за 3-4 месеца сигурно ще ти писне, но има много неща, които са различни и за да ти омръзне сигурно ще трябва да изиграеш всяка професия по веднъж, а това си изисква време. Парите си заслужават. Но за да ти е наистина интересна влез на първо време в някоя БГ гилдия, за да ти поразяснят нещата. За пинга на ЕК незнам, но аз от вкъщи я играя без особени проблеми, а съм на гигабит 18лв тариф, която е по-зле и от тарифата на ЕК 18лв. Не е прекалено трудна, но има и доста трудни неща, но те са доста напред. Сървърите не са бъгави, а ако стане нещо се взимат мерки за отрицателно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 благодаря за изчерпателния отговор! явно ще сабирам парички...а само да питам какви класове/професий има? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 http://guildwars.headoff.com/ Като си правиш героя си избираш една професия. После като станеш някой друг левел повече може да си избереш и втора..например warrior/necromancer или ranger/elementalist и т.н..поразрови се из сайта и разгледай за какво става дума и за различните благинки, които предлага. Ако ти допадат..знаеш какво да правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 o0 20lvl max o0 и след като достигнеш 20лвл какво? Като цяло ми харесва играта...Май ще я купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 o0 20lvl max o0 и след като достигнеш 20лвл какво?Като цяло ми харесва играта...Май ще я купя Ами след 20лв,продължаваш да вдигаш,обаче не вдигаш левел,а скил пойнтове(с тях се купуват нови скилове)И след 20лв отиваш да се биеш в Томбс,правите отбор от 8 героя и се опитвате да вземете славата(което вече стана горе-долу невъзможно,защото винаги отива при корейците или америцанците).И като се вземе славата,получаваш fame points.Чрез тях можеш да се изкачиш до ранк 1,2 и 3.Когато станеш ранк 3,ще ти се изписва до името и тва ще говори само хубаво за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Sq nai 4esto slavata otiva v Europe.Ina4e az sam sre6nal samo edin Bulgarin v igrata do sega.Aide kajete si nikovete i da igraem.Az sq kato sam vav vakanciq i igraq pove4e i po do kasno.Aide PLS nqkoi da me otvori 4e ne6to zeh da tap4a na edno mqsto i da ne se razvivam mn mn. P.P.Nika mi go pi6e v podpisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 ами айде споделете си ICQ-та, скайпове и т.н. аз като си я купя, живот и здраве ще се срещаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Emi are zemi si go i da cakame zaedno,oba4e ako znae6 kolko treydno sa ka4vat lvl:wacko: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Emi are zemi si go i da cakame zaedno,oba4e ako znae6 kolko treydno sa ka4vat lvl:wacko: колкото по-трудно- толкова по-интересно дано да си го взема преди рождения ми ден иначе трябва да чакам чак до февруари Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 колкото по-трудно- толкова по-интересно дано да си го взема преди рождения ми ден иначе трябва да чакам чак до февруари Mda naistina.Ina4e igrata e zaribqvka golqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Hora.Aide vlizaite.Mn qko e sq.V Old Ascalon ima nekaf pi4.I kat cakne6 na nego otiva6 otvad planinata v nqkfo selce i ima SnowballFight.Are vlizaite i mi pi6ete da praim party i da gi majem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Hora.Aide vlizaite.Mn qko e sq.V Old Ascalon ima nekaf pi4.I kat cakne6 na nego otiva6 otvad planinata v nqkfo selce i ima SnowballFight.Are vlizaite i mi pi6ete da praim party i da gi majem да и аз чух за снежните топки омг само се дразня като чета тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Sq nai 4esto slavata otiva v Europe.Ina4e az sam sre6nal samo edin Bulgarin v igrata do sega.Aide kajete si nikovete i da igraem.Az sq kato sam vav vakanciq i igraq pove4e i po do kasno.Aide PLS nqkoi da me otvori 4e ne6to zeh da tap4a na edno mqsto i da ne se razvivam mn mn. P.P.Nika mi go pi6e v podpisa Ами може.Аз не съм играл може би от 2 седмици.Аз си взех играта точно,когато дойде в БГ.И тогава цъках на ПвП режима може би 2-3 месеца без да си правя герой в другия режим.И тогава беше по-яко,защото всички бяхме равни(а не като сега,славата да отива при определени отбори на Корея,Америка или Европа)Тогава сме взима ли славата много пъти с отбор правен от Томбс(даже и с Хенчитата в отбора),но жалко,че още не бяха направи ли тва с фейм пойнтовете.Някъде август играх,си спомням(до септември горе-долу)играх пак много на ПвП режима,взехме славата само веднъж.Или пък стигаме почти до края.Вече си мислиш,че ще вземеш славата,но се падаш,например срещу Корейците и те изринват за 15-20сек.(много кофти) ЕДИТ:asd Сега часа е 23:57,пиши ми,че си онлайн в френд листата ми,пиша ти,ама не ми отговаряш.(така беше и предния път). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 ami az igraq kato imam vreme. makar klana mi da se premesti v wow... taka 4e nicka mi e Aliendreamer icq 290278319 skype: aliendreamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Хора айде де.Кво става.Някой знае ли кога точно ще излиза експанжъна за тая велика игра и ако може някъкви подробности.Например какво точно ще включва??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_Pax Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 prodavam acc (garantiram 4e samo az znam un i pass) ako ima zainteresuvani pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Hora.Aide neksa da napravim edno party.Az si hvanah edin runner do drakonar i sq sabiram sa Platinum armorite,no kato gi kypq si4ki s edin pi4 6te pravim izcqlo BG guildia ta da moje si4ki da sa znaem .Aide pi6ete mi az 6te igraq do po kasni4ko 3-4(ko izdarja de,koeto e mnogo veroqtno ).t_tunchev kak to4no ti be6e nika na geroq Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Hora.Aide neksa da napravim edno party.Az si hvanah edin runner do drakonar i sq sabiram sa Platinum armorite,no kato gi kypq si4ki s edin pi4 6te pravim izcqlo BG guildia ta da moje si4ki da sa znaem .Aide pi6ete mi az 6te igraq do po kasni4ko 3-4(ko izdarja de,koeto e mnogo veroqtno ).t_tunchev kak to4no ti be6e nika na geroq Warrior T T T ми е ника,асд откажи се да правиш БГ гилдия.Няма да има кой да влезне,защото вече има БГ гилдия и тя е фул с българи,така че не вярвам кой ще се съгласи да влезне във вашата гилдия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Тая игра ми е доста объркана нещо. опитвам се да я играя но не ми се отдава особено. 1. не мога да минавам Questo-вете вече, а съм едва 5-6 левел. 2. едва намерих от къде да си купя брони и видях че искат прекалено много пари, а и материали които аз нямах. 3. 6 dmg не ми се вижда нещо нормално. на всяко друго RPG DMG стига до хиляди, а тук май максимално ще стигне до 100 и нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Тая игра ми е доста объркана нещо. опитвам се да я играя но не ми се отдава особено. 1. не мога да минавам Questo-вете вече, а съм едва 5-6 левел. 2. едва намерих от къде да си купя брони и видях че искат прекалено много пари, а и материали които аз нямах. 3. 6 dmg не ми се вижда нещо нормално. на всяко друго RPG DMG стига до хиляди, а тук май максимално ще стигне до 100 и нещо. Ами виж ся,в тази игра максималния лв. е 20=> и демиджа няма да ти е много(ще стига до 25 най-много без магий).Ако искаш,кажи си акунта и ти и асд,ще направим едно парти да ви обясня каквото искате,защото и без това няма какво да правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Ами виж ся,в тази игра максималния лв. е 20=> и демиджа няма да ти е много(ще стига до 25 най-много без магий).Ако искаш,кажи си акунта и ти и асд,ще направим едно парти да ви обясня каквото искате,защото и без това няма какво да правя. Emi az ve4e si sabrah celiq set Platinum Armor i sq ma4kam.Mnogo malko ne6ta ne sa mi qsni za igrata.Samo malko pomo6t za misiikite .Ina4e az na 12lvl monsters s magiq praq po 100dmg a bez po okolo 40-50 .Az ve4e si minah si4ki questove bez teq v Lions Arch deto trqa da sabira6 stranni materiali i mi trqbva pomo6t za edna misiq .w00x mislq 4e problema ti e v tova 4e o6te si v noviq ascalon.Trabva da mine6 questa i da otide6 vav stariq a t_tunchev kolkoto do parito...trydno 6a e 6toto w00x e malak lvl i 6a e kofti no vse pak. P.P.Aide vlez sega 6a sabera pari i 6a ti varna 2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 asd само кажи кога да влезна и ще ти помогна за всичко ,което кажеш И без това отдавна не съм влизал да играя Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Emi az ve4e si sabrah celiq set Platinum Armor i sq ma4kam.Mnogo malko ne6ta ne sa mi qsni za igrata.Samo malko pomo6t za misiikite .Ina4e az na 12lvl monsters s magiq praq po 100dmg a bez po okolo 40-50 .Az ve4e si minah si4ki questove bez teq v Lions Arch deto trqa da sabira6 stranni materiali i mi trqbva pomo6t za edna misiq .w00x mislq 4e problema ti e v tova 4e o6te si v noviq ascalon.Trabva da mine6 questa i da otide6 vav stariq a t_tunchev kolkoto do parito...trydno 6a e 6toto w00x e malak lvl i 6a e kofti no vse pak. P.P.Aide vlez sega 6a sabera pari i 6a ti varna 2k Аз съм в стария. Даже и в някакъв Форт отидох и правих там кооперативна мисия. сега отидох и в някакво селце, но му забравих името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pnevmotorex Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 ... Доста жива е, а след месец-два излиза и expansion pack-а.... Бърз въпрос... За да играеш в сървърите трябва ли да си купиш въпросния expansion pack? И колко expansion-а са излезли досега? Като ми е тръгнало на въпроси ... чух че пачовете се плащали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Бърз въпрос... За да играеш в сървърите трябва ли да си купиш въпросния expansion pack? И колко expansion-а са излезли досега? Като ми е тръгнало на въпроси ... чух че пачовете се плащали. Кой noob ти е говорил,че пачовете се плащат!Тоя е бил много зле!Пач не означава експанжън.И до сега не е излизал експанжън,скоро чакаме първия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.