Jump to content
BulForum.com

Guild Wars

Shade

Recommended Posts

e vij zna4i ne si igral s pravilnite hora no tam vsi4ki sme po4itateli na nastolnite rolevi i igri i kupona e pulen site e rpgbg.net ako se interesuvah ot nastolnite rolevi ina4e gildiqta ni e malka 20 4oveka no sme zadrujni i si pomaga a igrata si e ekstra samo da kaja 4e nametaloni e s luva i cvetovete na znameto qko maina

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply
Разбрах,че бил почнат някакъв глобален турнир.Някоя БГ гилдия да участва.

На 1 Октомри (вчера) реснаха Ледара и всички гилдии участват. Въпроса сега е ,че трябва твойта гилдия да е от първите ледара за да можете да продължите към следващия кръг на турнира(това ще продължи 3 месеца). Абе общо взето меле ще става :D

На 1 Октомри (вчера) реснаха Ледара и всички гилдии участват. Въпроса сега е ,че трябва твойта гилдия да е от първите ледара за да можете да продължите към следващия кръг на турнира(това ще продължи 3 месеца). Абе общо взето меле ще става :D

Вие участвате ли???И къде ще се провежда този турнит.В ТОМБС ли???

t_tunchev, повеждат се GvG двубои, вашият guildmaster трябва да знае.

Aliendreamer, мен не ме грее особено, понеже нямам нито организиран тийм, нито достатъчно време за игра. Завчера за 1ви път играх томбс, като 4ма от тима бяха от гилдията и имаха teamspeak. Да не ви говоря каква оргиназация имаше м/у хийлърите така...

В колко часа се провеждат битките или има през целия ден.

Провеждат се, когато guildmastera реши ;)

В колко часа се провеждат битките или има през целия ден.

Битките се провеждат когато решите .Важното е твоята гилдия да е от първите в ледара на Гилд Уорс ,за да може да се класира в следващия кръг на турнира. Капиш ? :D

Битките се провеждат когато решите .Важното е твоята гилдия да е от първите в ледара на Гилд Уорс ,за да може да се класира в следващия кръг на турнира. Капиш ? :D

До кой ранк може да се участва.И БГ гилдията ще участва ли???

АААААААААААРГХХХХ!!!! На по-малко от 5 минути бях да си сварша куеста и 4к ехп. да захапя и кекавия нет замина бааси...толкова не съм се ядосвал от както ми спираше нета на Диабло 2 ...3 часа ходене и кълцане на вятъра :(((

АААААААААААРГХХХХ!!!! На по-малко от 5 минути бях да си сварша куеста и 4к ехп. да захапя и кекавия нет замина бааси...толкова не съм се ядосвал от както ми спираше нета на Диабло 2 ...3 часа ходене и кълцане на вятъра :(((

Мда, това е един от основните проблеми на GW. Като те дропи и се реконектнеш те пуска в града :angry:

И на мен са се случвали такива изцепки като при теб, споко.

Този проблем при куестовете не е нищо в сравнение да ти спре нето по време на GvG битка или в tombs :D Спомням си как веднъж даржахме две поредни игри HoH и бам нета спря.....УЖАС

mani toq kuesta za gilrath e otvratitelen i na men mi se slu4i suhtoto i gardovete bqhme ubili samo toi ostana i pak nemojah maina dropna neta to4no za nqma i 5 min no izturvah questa a sum ve4e 18 lvl vsqka to4ka exp e vajna

И аз за същото говоря..а партито само аз бях 15 левел, всичко друго 20ти..отвратителен куест..а GvG i tombs не съм играл още, но и за това ще му дойде времето..Ако някой иска някой път парти да поцъкаме може да драсне един ред на Rising Dawn ако играя в момента ще отговоря..А пък ако имате някой по-слаби герои направо пишете утре вечер кога да играем :)

Тоя куест моят личен съвет е да го минавате след 20лв, то от мисии ще си качите левели, а и след като направите 3те мисии от пустинята и се сбиете със своето "тъмно Аз" автоматично ви качва 20 левел. Аз куеста за 4к експ го правих с наемници когато бях 20лвл и не ми се стори труден :)

e az oshte sum v divinity cost i gledam da izpulqnvam raznite questove zahstoto otklu4vat polezni umeniq voina mi vse pove4e zaprli4va na tova koeto iskam :) osobeno s batlahzar spirit enchantment-a stava perfectno. vse pove4e zabravq monk stranata si moito tank4e...

Някой да играе с Ranger/Monk ili Elementalist/Mesmer да сподели своя build? :) И ако имате някакви интересни руни..дайте да спазарим нещочко :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...