Jump to content
BulForum.com

Guild Wars

Shade

Recommended Posts

MMORPG от хора, напуснали Blizzard преди време. Пусната е ранна отворена демо-алфа, която ще върви до 15-ти. Link. Предлагам в тази тема да обсъждаме game-experience-a, ако има и други, които ще я играят тези 4 дни.

Още инфо: The Rivalry

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

ММОЯРG-тата са готинки :) Жалко че много често са срещу заплащане!

Между другото какво имаш предвид под game expiriens (пардон за правописа)

• 5 months later...

GUILD WARS e mnoogo dobra igra. V duha na diablo no se pak mmorpg. Iakoto v sluchaia e che niama mesechna taksa. Prosto triabva si kupish igrata koeto e strahotno. Az shte sym edin ot tiah stiga pulsar da si svyrshat rabotata.

Ми в залата където работя я качихме, и тъй като Lineage2 ми писна много бързо реших да я пробвам и честно казано много и се накефих(не само заради секси мадамите като ги оставиш по без нищо :D ) Графиката за подобен тип игра лично много ми допада, както и възможноста за двоен клас на героят или както там се води.За съжаление нямах много време да вникна в куестовете и да видя какво представлява тъй като имаше много народ, ама още тая вечер ще поправя тая грешка стига да имам възможност :)

П.С.

Ама много са секси мадамите..нарочно ги оставях без дрешки и ги гледах в гръб докато подтичват :)

Не е платена на месец, това е сигурно още от ранните стадии на разработка и именно това те изтъкваха като преимущество пред другите MMORPG-та.

А за пробата тази вечер нема да стане :) . Отворената бета беше до неделя ;)

• 6 months later...

Аз си я купих играта,само че все още не съм я инсталирал :D Дадох е на братовчед си да си я инсталира,защото на мен не ми се занимаваше. :) Вчера като ходих у тях малко поцъкахме-Общо взето е яка(N00KiE прав си за мадамите ;) ),но като попадна в някое меле от маги-пускащи първо че умирам и второ нищо не мога да видя(Екрана става целия бял и докато се проясни пак наново пускат всички магии...).Има и друг проблем-20 лвл е макс-а :confused :confused :confused :confused LOL!!!

Но подчертавам-Общо взето е яка. :punk :punk :punk

Аз скоро ще си я купя. От трейлърите и скрийншотовете доста се надъхах. Ще ги прежаля и дано си заслужава. Ако ми писне или не ми хареса винаги мога да я продам на почти същата цена. Като гледам доста навитаци има за нея, така че да се набутам най-много колкото за една бира някъде навън :)

Едит: Ако има други, които искат да си я вземат, но нямат толкова пари, може да делим сумата на 2 и да се разберем кой ще играе и кога. Ако има навити, пратете по един ПМ.

:D Az si ia kupih.Super iaka e .S mnogo iaka grafika.Struva 54lv.Ima dva tipa igra. Moge da igrae6 kato DIABLO,da razviva6 geroia si ot 1 lv,a moge i da se bie6 sre6tu drugi geroi kato igrata ti dava da si napravi6 geroi 20lv. i da mu slogi6 vsi4ko,koeto iska6 na nego-broni ,orugiia i ......Bez mese4ni taksi.Kupuva6 ia i igrae6 kolkoto iska6.Spored men si struva.Grafikata i e mnogo po-dobra ot na WoW .I ima mnogo ob6irni teritorii ,koito da obikalia6.Na men tva mi e purvata originalna igra i izob6to ne sugaliavam ,4e si dadoh parite.Vlezte v saita na pulsar-pulsat.bg i pro4etete tam.Ima screenove i film4e.

Аз си я купих играта,само че все още не съм я инсталирал :D Дадох е на братовчед си да си я инсталира,защото на мен не ми се занимаваше.  :) Вчера като ходих у тях малко поцъкахме-Общо взето е яка(N00KiE прав си за мадамите ;) ),но като попадна в някое меле от маги-пускащи първо че умирам и второ нищо не мога да видя(Екрана става целия бял и докато се проясни пак наново пускат всички магии...).Има и друг проблем-20 лвл е макс-а :confused  :confused  :confused  :confused LOL!!!

Но подчертавам-Общо взето е яка. :punk  :punk  :punk

HAKERA 20lv. ne e maksa.Ti kato se pusne6 da igrae6 sre6tu drugi i si napravi6 geroi 20lv. ti pak produlgava6 da ka4va6.Men ve4e ediniat mi geroi e lv.Samo deto po bavno se ka4vat na tva PvP.

HAKERA 20lv. ne e maksa.Ti kato se pusne6 da igrae6 sre6tu drugi i si napravi6 geroi 20lv. ti pak produlgava6 da ka4va6.Men ve4e ediniat mi geroi  e 21lv.Samo deto po bavno se ka4vat na tva PvP.

Ахам това не се бях сетил да видя-да играя на PvP...

Аз съм играл почти всички от изброените,и определено ме привлече най-много Guild Wars.По-евтина е от World of WC-Само оригинална игра ти трябва,без месечна такса,а е пет пъти по-хубава!Цитирам:

PC Mania 6/2005

"Вземете щипка Lineage,две щипки Diablo,и порисете обилно с World of WarCraft заемки,за да се получи нещо доста оригинално"

Вярно е че има малко копиране от гореспоменатите игри,но...малко.Мисля че тя ще бъде хит на 2005 година! :D

:PPP

Вече си я поръчах чрез един познат, който ще може да ми я купи с от 10 до 20% отстъпка. Чакам я с нетърпение в началото на другата седмица..дано си заслужава и да ме ангажира за повече време, че и без това свободното такова ми идва в повечко...

Az ve4e blizo mesec q igraq igricata. Ako iskate pove4e info otidete na toq edres---->Opaa TUK!

Tova e nai-golemiq bg sait za GW. Tuk ima mnogo info a i v foruma ima mnogo polezni temi. Ako pitte vinagi 6te vi otgovorqt :D

Igrata e naistina mnogo ka4estveno napravena. Na men li4no dosta mi dopadna.

• 2 months later...

Хайде бе хора :) споделете още нещо за игрицата.. мнения искам да ми дадете..на хора които са е играли..доволни, недоволни..Посаветвайте ме да си е взема (ако да защо си заслужава) или не... :)

П.П.

Дано водата в Пловдив да дойде по-скоро ;)

Играта кърти :punk :punk :punk :punk Супер мн и се радвам :) Особено как денсът Монаха и Некромансера....толкова зарибявка :)))))) :wub: :wub: :love :love Кофтито е че е почти невъзможно да си изпълняваш куестовете сам и се губи време в търсене на парти ....но пък намерите ли се здраво парти става мнннннн яко :)))

Напротив- в началото е по-добре да си изпълняваш куестовете сам, защото така трупаш повече exp.Когато преминеш обаче академията и си в новия свят..е..там е почти невъзможно сам, особено след пърите няколко куеста. Иначе за това са гилдиите..аз си намерих една, в която всеки си помага и почти винаги има поне по 4-5, че и повече играчи онлайн. Много хубаво е ако в партито успееш да привлечеш 1-2ма, които са 20ти lvl. ..Играта си заслужава ако има с кой да я играеш..преди да си намеря тази гилдия 1 месец не сум я пускал, защото не ми беше интересно..но като си намериш точни хора, с които да я играеш и не усещаш как лети времето..не напразно хора си заменят WoW акаунтите(някои в допълнение към WoW дават и други), за да играят GW...играта си заслужава!

Напротив- в началото е по-добре да си изпълняваш куестовете сам, защото така трупаш повече exp.Когато преминеш обаче академията и си в новия свят..е..там е почти невъзможно сам, особено след пърите няколко куеста. Иначе за това са гилдиите..аз си намерих една, в която всеки си помага и почти винаги има поне по 4-5, че и повече играчи онлайн. Много хубаво е ако в партито успееш да привлечеш 1-2ма, които са 20ти lvl. ..Играта си заслужава ако има с кой да я играеш..преди да си намеря тази гилдия 1 месец не сум я пускал, защото не ми беше интересно..но като си намериш точни хора, с които да я играеш и не усещаш как лети времето..не напразно хора си заменят WoW акаунтите(някои в допълнение към WoW дават и други), за да играят GW...играта си заслужава!

E ,4e az po4ti cialata igra(6tot sum na kraia ve4e)Sum ia minal samo sus henchies osven misiite,dokato v WoW niama takiva henchita,koito da ti pomagat i az kato iskam da mi pomogni niakoi niakoi ne se obagad,dokato v GW vse ki ti pomaga.Kakto kazah GW ,ama po ni6to ne otstupva na WoW v mnogo otno6eniia e mnogo po-dobra.Zaslugava si.

Искам да Ви помоля нещо вас играчи на GW..

Можете ли да ми кажете, защо избрахте GW пред WoW..освен това, че не се плащат месечни такси..??

Искам да Ви помоля нещо вас играчи на GW..

Можете ли да ми кажете, защо избрахте GW пред WoW..освен това, че не се плащат месечни такси..??

Taka,tuikato az po4ti svur6ih GW ,re6ih da si kupia i WoW(sega na neia cukam).Sega 6te ti kaga razlikite megdu dvete igri.

1)Grafikata

-Na GW grafikata e mnogo po-dobra ot na WoW.WoW e pretrupan s mnogo ne6ta -ku6tite sa mnogo cvetni ,ima mnogo elementi po tiah,feneri-kato v prikazkite.

2)Zvuka

-Na WoW zvuka e po-dobur.To zvuk ne ti tiabva mnogo,ama pri magiite se 4uva ne6to.

3)Dizain

-Menutata na GW sa mnogo oprosteni,vklu4itelno i 4ata.Pri WoW hi4 ne mi haresva 4ata,o6te ne moga da shvana niakoi ne6ta.

Pri WoW e hubavo ,4e ima mnogo rasi i moge da si izbira6,dikato pri GW sa samo hora s razli4en vid i razli4ni profesii.Mnogo glupavo e,4e pri WoW triabva da se dvigi6 po cialata karta v smisul svur6i6 edin quest,koito e ot drugata strana na kartata i posle triabva da tur4i6 kat idiot do drugata strana da go zavur6i6,Dokato pri GW ima edno buton4e kazva se map travel-natiska6 i otiva6 kudeto iska6.Pri GW moge6 da nameri6 po lesno party,a su6to ima i henchies,koito sa pusnati ot igrata za da ri pomagat.Pri WoW e izklu4itelno trudno da nameri6 niakoi da ti pomogni.Na GW PvsP(PlayervsPlayer) e po-dobro ,a su6to moge6 da pravi6 i GvsG(GuildvsGuild).Goliam plus na GW e ,4e e bez mese4ni taksi.Taka ot tuka pravi si izvodite.Na men i dvete mi haresvat,no kakto kazah GW po ni6to ne otstupva na WoW. :D

Ako ima o6te ne6to pitai,za6toto po tazi tema moga da pi6a mnogo.

Че т'ва преди новия свят са нижтожни куестове...те са колкото да те въведат в играта :) Мелето е по мисийте :) Ама ПвП мода и турнамент мода рулират :) голяма зарибявка е срещу тия корейци....

• 2 weeks later...
Че т'ва  преди новия свят са нижтожни куестове...те са колкото да те въведат в играта :) Мелето е по мисийте :) Ама ПвП мода и турнамент мода рулират :) голяма зарибявка е срещу тия корейци....

Корейците вече не са голям проблем :) Сега нещо американците не се дават лесно :D

• 1 month later...

А не мерси само с българи изобщо не е купон, ми всеки си играе соло почти..Друго е Madrad Clan-a е там е вече шоу..а по някакви стечения на обстоятелствата стана така, че някакъв българин стана новия "шеф" на гилдията..:) Иначе все повече се зарибявам, жалко само че не ми остава вече време :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...