Jump to content
BulForum.com

Какво ще стане ако...

Recommended Posts

Тъй като си позволявам да газоизпускам само вкъщи, най-културно ще си сваля прашките, ще си измия гъзището и ще си сложа нови прашки :D

Какво ще направите, ако ви се обади чичо ви Асен (примерно) и ви обясни как е блъснал циганче, но няма свидетели и полицаите са склонни да го пуснат без обвинения срещу 20 000 лв?

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

ЩЕ му кажа че има някъква грешка,защото вуйчо ми няма този глас :D и че не е расист :lol:

Какво ще направиш ако днес е последният ти ден сред живите ?

Ще го прекарам с най-любимия човек.

Какво ще направиш, ако ти кажат че си прекалено добър (в случая това да се приеме като отрицателно качество)

kennyg said:
Ще го прекарам с най-любимия човек.

Какво ще направиш, ако ти кажат че си прекалено добър (в случая това да се приеме като отрицателно качество)

:Facepalm:

Какво ще направиш ако под прозореца ти в продължение на 4 часа свири дразнеща аларма?

w00x said:
:Facepalm:

Какво ще направиш ако под прозореца ти в продължение на 4 часа свири дразнеща аларма?

Ще си надуя музиката...

Какво ще правиш, ако затворят този форум? :)

Ще се самоубия ритуално пред НДК :)

Какво ще направиш, ако в началото на работния ден токът спре и не се знае колко време ще трае аварията?

Учтиво го пращам на майната му. Или не толкова учтиво... зависи от съветите...

Ако спре тока - излизам пред офиса и пуша. Ние без компютри не можем...

Ами ако както правиш секс с непозната в Градската градина около 22:00 през лятото, тя стане, грабне всички дрехи и избяга, а ти останеш сам, само по ризка?

1-во, проверка дали има ток на др. пресечки и установяване на времето за което няма да има ток (може някой да знае)

2-ро, упоменаване на входа на офиса/обекта за клиентите, че в момента им липса на токоподаване по вина на EVN и е затруднено обслужаването

3-то, разбор на работата за деня - и дали тя изисква дигитална обработка или каквото и да е свързано с токоподаване - след което решение дали да се работи целия ден, на 1/2 ден или да си ходим (ако имаме колежка (лицеприятна), то уползотворяваме случая и офиса :D )

AssassiN said:
Учтиво го пращам на майната му. Или не толкова учтиво... зависи от съветите...

Ако спре тока - излизам пред офиса и пуша. Ние без компютри не можем...

Ами ако както правиш секс с непозната в Градската градина около 22:00 през лятото, тя стане, грабне всички дрехи и избяга, а ти останеш сам, само по ризка?

Ще се бия по главата и ще се питам за какво ми е било нужно да си свалям панталоните. После ще си вържа ризата на кръста и ще си тръгна по най-тъмните улички към вкъщи. Или ще се обадя на някой приятел, да дойде да ми донесе някакви дрехи.

Какво ще направиш, ако си целия сапунисан под душа и спре водата?

AssassiN said:

Ами ще направя "пингвинче"..... :D

Каква ще е рекцията в следната ситуация...?

- Както си вървиш се спъваш в оная си работа и след това откриваш, че се се стъпил върху вратъ....

Едит: wOOx ме цака!

Ще открия нови и неизследвани дълбини на българският език (ВиК, Енерго.... и на който друг се сетя, мамата също)

Malkata Veshtica said:
Ще се поизтупам и ще породължа да си вървя, пък каквото ми се получи :laughing:

BTW пък физиономията при евентуалното ти първо "пингвинче" сигурно е била безценна :laughing:

Какво ще стане, ако ти се наложи да вечеряш в Ресторант на края на Вселената?

Ще запаля имперския крайцер (от междузвездни воини) и ще отида....

Какво ще правиш на 12.12.2012?

INCINERATOR said:
Ще запаля имперския крайцер (от междузвездни воини) и ще отида....

Какво ще правиш на 12.12.2012?

Ако е работен ден, ще работя. Ако е почивен, ще почивам, ако е последен, ще гледам сеира на всички със сокче в ръка.

Какво ще стане, ако прибирайки се от работа по-рано, завариш в коридора водопроводчика да плющи фаянсаджията?

Ще ги полея с малко олио(защото зехтина е скъп) ,трябва да се помага на хората!

А какво ще правите ако посред нощ,при разходка насреща ви излезне ламята Спаска :confused

Ще си пусна импулсен телефон и ще постъпя в Канал 2001!

А представете си, че имате пълната свобода да избирате какво да правите (не сте огр. финансово, от роднински връзки и т.н.)? Какво щяхте да изберете за себе си в живота?

host said:
А представете си, че имате пълната свобода да избирате какво да правите (не сте огр. финансово, от роднински връзки и т.н.)? Какво щяхте да изберете за себе си в живота?
Куршум в черепната кутия.

Но ми е интересно и чуждо мнение по въпроса за това давам същия въпрос:

Malkata Veshtica said:
BTW пък физиономията при евентуалното ти първо "пингвинче" сигурно е била безценна :laughing:

Никогиш! Такъв случай в кариерата ми не е имало!

Antares said:

Сигурно отново щях да избера да съм господ...... :unsure:

Какво мислиш, че ще се излезе от страстната любов между космат червей и жаба стръвница?

gado said:
Какво мислиш, че ще се излезе от страстната любов между космат червей и жаба стръвница?
glory

Как би се реагирал, ако се събудиш в непозната таванска стая, спящ на подгизнало шалте и завит с монитор?

Antares said:
Как би се реагирал, ако се събудиш в непозната таванска стая, спящ на подгизнало шалте и завит с монитор?

НЕ ОТНОВО!

Ако Малката Вещица мязаше на човек, щяхте ли да се заяждате с нея?

Malkata Veshtica said:
Какво би станало, ако си зададете въпроса: Жената човек ли е?

Ти, glory и pazu сте жени. То отговора на въпроса е - не. ;)

А какво ако от чушмата течеше ракия?

Пирво ще я пробвам(не че разбирам от ракии) и чак след това ще напълня ваната :D и всички налични кофи.

Ако имаш талант и възможност да свириш с някоя група коя ще е тая ?

ПС: за по-смислен въпрос не успях да се сетя след 7 отекчителни часа в училище.

kotora said:
Ако имаш талант и възможност да свириш с някоя група коя ще е тая ?

Токио Хотел - до колкото чувам, фенките са от емоционалните среди. Ако не друго, поне мадами ще намажа, а и повечето ще ме помнят, щото ще съм им последния.

Какво ще стане ако се появи тема в тоя форум с по-различна насока и не се заяждаме в нея?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...