Jump to content
BulForum.com

SELL// Маратонки adidas _/_/_/

Recommended Posts

UK 11 = EU 46

така че или са UK 11 демек 46, или UK 8 някъде демек 42 :unsure:

Брат...Спести си...

Нося EU45 и са ми малки

Пише че са UK11 но всъщност са EU 42-43

не разбрах какъв е този номер 42-43 ? Кое от двете е ако е 43 и ако понамалиш цената може да си поговорим

ТАКА И НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАК ДА ТИ ПИША PM КАТО НЯМАШ АВАТАР

НАМЕРИ МЕ НА СКАЙПА КОЙТО СЪМ ОСТАВИЛ В ОБЯВАТА

ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ

Брат...Спести си...

Нося EU45 и са ми малки

Пише че са UK11 но всъщност са EU 42-43

ТАКА И НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАК ДА ТИ ПИША PM КАТО НЯМАШ АВАТАР

НАМЕРИ МЕ НА СКАЙПА КОЙТО СЪМ ОСТАВИЛ В ОБЯВАТА

ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ

Ох имах интерес ама нещо го загубих май.... xlration е напълно прав .... аз нося 42(UK 8) понякога и 43 (UK 9) са ми добре ама UK 11 ... вярно че номерата понякога не отговарят но в случая говорим за огромна разлика...

Най-добре измери колко санта им е подметката(ако на етикета не пише разбира се) за да няма повече спам в темата и да разбера в крайна сметка има ли смисъл да идвам да меря (аз или който и да е)

...ако беше дал пълна информация за маратонките нямаше да се стига до тъпите спорове на който често ставаме свидетели ...

Купих си същите това лято за 120 лв. Адски съм доволен, не съм имал по-удобни маратонки. Бих ги взел моментално, но за съжаление нося 46-ти :lol:

Който ги вземе, няма да остане разочарован! Успех с продажбата!

sorry за off-a

не съм много в час с немския, но от това което аз разбрах , мисля че са за каране на сърф или нещо от сорта ,.. за водни спортове някакви ... а не за ходене по улицата ... и ти препоръчвам да ги пуснеш и в някой сайт за маниаци на тези спортове ....

sorry за off-a

не съм много в час с немския, но от това което аз разбрах , мисля че са за каране на сърф или нещо от сорта ,.. за водни спортове някакви ... а не за ходене по улицата ... и ти препоръчвам да ги пуснеш и в някой сайт за маниаци на тези спортове ....

Точно такива са, ама им няма нищо и за ходене. Много леки са и удобни. Аз вече три чифта такива имам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...