Viper Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Като ги взимах от USA още не знаех, че има 42 номер който ми става и който не (малки са ми). Обувал съм ги 1 - 2 пъти обаче пръстите ми опират от пред... Търся им 60лв. Ако не се намери кой да ги вземе ще проуча дали немога да ги разпъна и да си ги нося аз. Изглеждат така : http://www.famousfootwear.com/Shopping/Pro...&pg=1009131 http://www.buzzillions.com/reviews/men-nik...ss-shoe-reviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 и аз имам подобен проблем - значи пробвай: 1 - с найлони торбички в тях,пълниш вода и във фризера за 24 часа поне! 2 - спрей за отпускане на обувки-по магазините го имало,на цена около 4-5 лева! 3 -памуци с ракия или спирт отпред и ходиш яко! Със спрея трябва да стане,чувал съм че имало много добър ефект! в момента съм на вариант 1,да пишеш ако има ефект! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 и аз имам подобен проблем - значи пробвай: 1 - с найлони торбички в тях,пълниш вода и във фризера за 24 часа поне! 2 - спрей за отпускане на обувки-по магазините го имало,на цена около 4-5 лева! 3 -памуци с ракия или спирт отпред и ходиш яко! Със спрея трябва да стане,чувал съм че имало много добър ефект! в момента съм на вариант 1,да пишеш ако има ефект! Мерси за инфото Ще ги попродавам малко и после ще действам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thephoenix Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Пичове, не ви съветвам да носите малки обувки или маратонки - независимо колко ви харесват. Казвам ви го, като човек който си е патил от това. Преди около 10-на години и аз си купих много яки маратонки Nike, които ми бяха малко малки ... Реших че ще се поотпуснат. Но вследствие на тяхното носене, се наложи да ми направят 2 хирургични интервенции, на палците на двата крака /врастнал нокът/, което си е доста неприятна процедура. Така че за 60 лева - не си разбивайте здравето. Съжалявам че "развалям" темата - но исках да ви предупредя за възможни последствия, които може би и не подозирате, а като се сблъскаш е вече късно ... Айде със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.