Botev1912 Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Интересува ме това дъно нали е добро, щото чувам че имало проблеми с биоса ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Добро е но за тези пари има по добри Солтеци които нямат проблеми с биос и не е ли A7N8X-X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 10, 2004 Author Share Posted May 10, 2004 da de obarkal sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 11, 2004 Share Posted May 11, 2004 Вместо да взимаш: Asus A7N8X-X NFORCE2, DDR400, SB5.1, ATA133, USB2.0 Вземи: Soltek SL-75FRN3, nFORCE-2, DDR400, SB5.1, Lan, ATA133, USB2.0 Даже Soltek e по-евтино с около 6$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 И с какво Soltec е по добър от ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 няма проблеми с биоса гони по висока шина от този асус ,няма проблеми с паметта пуска по-голямо напрежение на паметта и процесора(не съм 100% сигурен).Има защита от прегряване.По добър оверклок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Az lichno sum sus sushtoto duno kato na backbone Soltek KT600 R i sum mnogo dovolen ot nego dosega ne mi e napravilo nito edin problem inache oshte ne sum go probval za clock no tova e zaradi procesora mi mnogo gree puk i neznam da li e s otkluchen mnojitel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Тфа моито дъно е старото ми иначе пробвай дали ти е отключено иначе най-доброто дъно за клок е DFI LANPARTY(Ultra-Al) Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Тфа моито дъно е старото ми иначе пробвай дали ти е отключеноиначе най-доброто дъно за клок е DFI LANPARTY(Ultra-Al) A този SOLTEK KT600 R не го ли продаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 12, 2004 Share Posted May 12, 2004 Него го продадох отдавна(преди 2 седмици) заедно с процесора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 I az se bqh naduhal da si vzimam takova duno ama kato vidqh che v BG go nqma i se bqh otkazal no posle 3 meseca po kusno nqkude vidqh che edna firma e zapochnala da prodava veche DFI Lan Party super ludo duno e tova Backbone kutiqta ti kato moq pic li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 кутията ми е с един пи4 дето на фанелката му пише Лан Парти и един луд компютър и отзад много пичове още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 няма проблеми с биоса гони по висока шина от този асус ,няма проблеми с паметта пуска по-голямо напрежение на паметта и процесора(не съм 100% сигурен).Има защита от прегряване.По добър оверклок. Явно имаме различна представа за стабилен компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 ако говорим за не клокнат процесор то сяко дъно естабилно и какво искаш да каже с това стабилен компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aragorn Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Дъното не е добро за клок. Кофти множители, 2-у фазно захранване на CPU - по-голяма нестабилност. Малко екстри в сравнение с конкурентни модели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 ако говорим за не клокнат процесор то сяко дъно естабилнои какво искаш да каже с това стабилен компютър. Преди 3 дена се наложи да изключа компютъра, щото спасявах един хард на приятел, иначе щеше да ти постна картинката на network status-а да видиш колко дена се бяха насъбрали Не че не го скъсвам от бачкане. Да не говорим, че все има нещо да рендва. Да не говорим за несправедливите обвинения към Windows XP, че бил бъгъв и не вървял. Аз син екран на моя компютър до сега не съм виждал, но съм се нагледал на сини екрани по другите. Всичко предизвикано от кофти периферия с кофти драйвери. И ефтина памет. Стабилен компютър тука е и един пентиум 166 дето е даунклокнат - той пък за година и половина нонстоп работа нито веднъж не е забил, ама е с FreeBSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 и искаш да ми кажеш че асуса е по стабилен от солтека Това не П4 там е Асус е №1 но при АМД нещата не стоят така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted May 14, 2004 Share Posted May 14, 2004 да бе аз го погледнах какво е ама хич не видях че е за атлони там не знам нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Zna4i Asus e po-dobro ot soltek za pentium 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 Zna4i Asus e po-dobro ot soltek za pentium 4? аха и SOLTEK е по-добър от ASUS за AMD Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted May 20, 2004 Share Posted May 20, 2004 ахаи SOLTEK е по-добър от ASUS за AMD tnx man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.