Psihara^^ Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Вижте какво си имам пред нас! Ти даде идея за "Покажете си прозореца" Хайде пускай я темата, че аз нямам в момента снимки от моя прозорец Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Psihara, откъде си, от ПЛД ли? Сякаш това е друг град ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Psihara, откъде си, от ПЛД ли? Сякаш това е друг град ^^ Това ми изглежда, че е точно над Universe. Иначе ето ви един стар изглед от Студ. град в Сф Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Psihara, откъде си, от ПЛД ли? Сякаш това е друг град ^^ Нье е Това е на бул. България, точно преди СОУ "П.К. Яворов" големия блок от страната на гимназията - ебахти клюкара съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Аз виждам ето това, когато съм си в Хисар и когато е зима. Като си припомних тази снимка и тръпки ме побиха, макар че обичам зимата, и особено нещата, които могат да се правят на топло под юргана Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Хубаво време имаше днес . Това е от терасата на моята стая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Я, съседче Някаква снимка с лошо качество от 2оо5-та. Aко успея да си намеря зарядното за фотоапарата, ще ви снимам софийското вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Я, съседче Ориентирай ме малко, на къде си ? Едит: Мда, усетих къде си ..там отдолу чат пат ходя за консумативи, и в киното пием кафе през ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Красота, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Скоро ще показваш и от малко по-високо )))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Искрено се надявам към края на другата година вече да си имаме малка къща в прерията и всяка сутрин да се будя и да виждам това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Утре сутринта ще снимам,тази сутрин просто забравих а фотоапарата беше пред мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Искрено се надявам към края на другата година вече да си имаме малка къща в прерията и всяка сутрин да се будя и да виждам това: Еххх... ако някой ден имаш този изглед сутрин ще си най-щастливия човек на света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Това виждах зимата, имам и сегашни снимки (от преди месец), обаче са в някоя от всичките сд карти, утре ще кача друга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Plovdiv by EVN Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Plovdiv by EVN Много смешно! Напрай една червена точка в черното и да знаете че където е тя, там ще съм и аз по празниците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Една и от късните часове днес ..пак скучаех.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Една и от късните часове днес ..пак скучаех.. Майко мила... с какъв апарат снимаш, направо ме разбиваш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Обиквновенна сапунерка Samsung NV24HD. Аз го земах, че прави страшни High Definition клипове, пък се оказа че и снима добре и на тъмно ...това на по горната снимка са 5 снимки в една, не е снимано просто веднъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Тамън мислех, че си го направил с dSLR с някоя приставка, но пък видях, че има загуба на детайл. Ама те са те попитали вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Много смешно! Напрай една червена точка в черното и да знаете че където е тя, там ще съм и аз по празниците. Оооопс, сори, май съм забравил да махна капачето..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Обиквновенна сапунерка Samsung NV24HD. Аз го земах, че прави страшни High Definition клипове, пък се оказа че и снима добре и на тъмно ...това на по горната снимка са 5 снимки в една, не е снимано просто веднъж. Брех, браво! Аз имам това , чудя се дали може да прави такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Брех, браво! Аз имам това , чудя се дали може да прави такива неща Всеки един апарат може да прави такива неща. Някои имат подравняване в самия апарат, но и без него става. И без това то не върши много работа. Софтуера за правенето на панорами даже е в диска с апарата ти. Panoramio или нещо от сорта беше. Пробвай. Изобщо не е трудно. Програмата сама намира сходните обекти на съседните снимки и прави застъпката. Единствено трябва да имаш повтарящи се обекти в снимките и да се стремиш да не мърдаш много, защото разликата после се реже от горе и отдолу. Още нещо важно, но невъзможно с повечето съпунерки: настройките за снимката трябва да са еднакви за всичките снимки по възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Става пак и със сапунерката, въпроса е да си на ръчен режим с една скорост и бленда на всеки кадър, доколкото за самата програма за сглобката на самата панорама ползвам фотошоп, точно със три кликания всичко се нарежда автоматично. Много е важно, като се снима на тъмно апарата требва да ти е в покой, препоръчително е статив. Настройките горе ми са f/7.8 и скороста е 16.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Панелки фтл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.