Jump to content
BulForum.com

Продавам проследяващо устройство с GPS

Recommended Posts

Здравейте, чичо ми подари въпросното чудо след командировка в Китай. За съжаление го бях помолил до ми вземе GPS, но той горкия не отбира много-много от модерна техника и ми купил това. Както и да е - на мен не ми върши работа и затова го продавам. Става въпрос за това:

igp0062.jpg

Възможностите му са следните:

Ако от Вашия телефон наберете SIM картата, която е в устройството тя Ви връща SMS със точните координати където се намира.

Може да се настрои да изпраща SMS когато напусне определен район, зададен от вас.

Има възможност да се настрои да уведомява при надвишаване на определена скорост , или надвишаване на определена температура.

Има SOS бутон, след като се натисне, устройството изпраща SMS на определен интервал с координатите където се намира.

Едно от най-хубавите му качества,че може да служи и за подслушване, първо му се изпраща SMS с команда "monitor" и след позвъняване устрийството не прекъсва а приема обаждането и може да се чуе какво става около него.

Всички настройки стават с един SMS към него, с който му оказваме коя функция ни трябва да е активна.

Удобно е да се монтира някъде в колата за да се проследи в случай на кражба, или да разберете къде е жена ви (мъжът ви ) в момента....

Координатите ги изпраща в такъв вид 42.4242727 025.6180758, като числата се вкарват в Google earth и от там се вижда нагледно къде точно се намира. Ако разполагате с личен GPS за колата, може да вкарате тези координати като крайна точка и ще имате нагледно маршрута до обекта, който носи tracking устройството.

Пробвах го, работи безотказно (отклонението е около 7-8 метра).

Цена: 220лв

Нова цена - 210лв

0886 758049

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...