iv_laz Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Имам проблем с Against.the.Ropes.(2004).Не иска да ми се отвори *.mpg файла, от който трябва да пусна филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 Честно, не те разбирам — хем търсиш отговор, хем очакваш хората някак си, т'ка, екстрасензорно да усетят точно какъв е проблема. 'ми кàжи барем като ги свалиш файловете к'во прайш с тях... С кой плейър си? Казва ли ти нещо кат' не ще да отваря филма или мълчи кат' пукал? Аз в случая не мога да помогна, ама така като си къташ информацията за теб си, пречиш и на останалите, които могат, да го направят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 10, 2004 Author Share Posted May 10, 2004 Филма е на два диска.Те са на имиджи в *.bin формат.Когато ги отворя с Daemon Tools в емулираното CD има три директории "EXT","MPEG2" и "SVCD".В папката "MPEG2" има файл с разширение *.mpg, когато отворя файла, с BSPLAYER, харда започва да върти и здраво и колкото и да го чакам не тръгва.А когато натисна върху плейара той забива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 http://www.warez.ru:8083/Win_Appz/PowerDVD...lby.Digital.EX/ Свали си тази програма. Даваш че ще гледаш Video CD и си избираш коя е буквата на устройството в което е зареден диска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 10, 2004 Author Share Posted May 10, 2004 netrootbg благодаря ти.Филма вече тръгна, но нещо не е много наред щото върви много бързо,накъсва звук и картина. Сега ще си поиграя малко с настройките да видя дали няма да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 nomera stava i ako probvash sas Crystal player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.