Jump to content
BulForum.com

Against.the.Ropes.(2004)

Recommended Posts

Имам проблем с Against.the.Ropes.(2004).Не иска да ми се отвори *.mpg файла, от който трябва да пусна филма. :confused

Честно, не те разбирам — хем търсиш отговор, хем очакваш хората някак си, т'ка, екстрасензорно да усетят точно какъв е проблема. 'ми кàжи барем като ги свалиш файловете к'во прайш с тях... С кой плейър си? Казва ли ти нещо кат' не ще да отваря филма или мълчи кат' пукал?

Аз в случая не мога да помогна, ама така като си къташ информацията за теб си, пречиш и на останалите, които могат, да го направят. ;)

Филма е на два диска.Те са на имиджи в *.bin формат.Когато ги отворя с Daemon Tools в емулираното CD има три директории "EXT","MPEG2" и "SVCD".В папката "MPEG2" има файл с разширение *.mpg, когато отворя файла, с BSPLAYER, харда започва да върти и здраво и колкото и да го чакам не тръгва.А когато натисна върху плейара той забива.

netrootbg благодаря ти.Филма вече тръгна, но нещо не е много наред щото върви много бързо,накъсва звук и картина. Сега ще си поиграя малко с настройките да видя дали няма да се оправи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...