Bob Arnold Posted May 10, 2004 Share Posted May 10, 2004 az sum fen na taia igra:) mnoo zaribiavka durta e no si ima po4ti vsi4ko:) po4ti vsi4ki otbori ot celia sviat moje da se igrae i kato manager igrali li ste ia:) upravlenieto e samo s 1 kop4e:) i strelkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 18, 2004 Author Share Posted August 18, 2004 http://www.warez.ru:8080/FTP/GameZ/*Small+...soccer/swos.rar ka4ih ia tuka aide vihste ia i sled vreme moje da napravim niakoe purvenstvo:)) mnoo me zaribiava zaradi tova 4e ima po4ti vsi4ki otbori v sveta samo ia pusnete i se uverete, upravlenieto e mnogo lesno i burzo se svikva, ave napravo e zlatna taia igra ve4e 7 godini ia cukam 4at pat i mnoo mi e kef, i purvenstva si pravim s priateli mnooo iako aide vishte ia i mi pishete kakvo vi e mnenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Качих я и след 5 минути я изтрих. П.П освен Ctrl има ли други копчета ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Въпрос: Защо като напредваш ако смениш посоката топката продължава напред ? Само заради това не ми харесва играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Ahhah ot igra ot predi 8 godini kakvo iskate ?? Ne moga da razbera zashto se zanimavate s takiva igri ! V internet si ima mnogo po-dobri zamestiteli na taja igra i se zarejdat po za 1 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 Въпрос: Защо като напредваш ако смениш посоката топката продължава напред ? Само заради това не ми харесва играта. <{POST_SNAPBACK}> zashtoto niama ball control igra4a ti dostatu4no zatova ako igraesh s po slabi otbori e dobre da pravish mnogo pasove i 4ak kato si blisko do vratata da streliash za gol ave igrata e maniashka zatova 4e ima po4ti vsi4kite otbori ot sveta i stavat iaki purvenstva puk i managera me kefi vutre v igrata moje da igraesh vuv vsi4ki durjavi trenior i igra4 ako iskash a tova 4e se rita samo s edno kop4e me kefi sushto:) ako natisnesh leko e lek udar ako natisnesh po iako e iak udar a ako natisnesh po riasko e prehvurlisht moje i kato biesh topkata da pravish vurtiashta taka se vkarvat mnogo golove samo triabva da poigraete malko i kato zadobreete shte vi haresa igrata mnoo pove4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Играта си е зарибявка, ама с тоя шибан ball control .. много трудно се прави Даже и паса е доста труден ако съотборника не е точно отпред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 Играта си е зарибявка, ама с тоя шибан ball control .. много трудно се прави Даже и паса е доста труден ако съотборника не е точно отпред <{POST_SNAPBACK}> emi purvona4alno igrai sus silni otbori puk posle kato zadobreesh i kato gi biesh s po 5 6 na nula vseki si puskash po slab za da ti e po kef kato biesh i da ti e po trudno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Играта е жестока. Играя я от няколко години, и все още си я цъкам от време на време. Преди няколко дена като видях че е качена в warez- a и отново си я пуснах. Много, много добра игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 21, 2004 Author Share Posted August 21, 2004 Играта е жестока. Играя я от няколко години, и все още си я цъкам от време на време. Преди няколко дена като видях че е качена в warez- a и отново си я пуснах. Много, много добра игра. <{POST_SNAPBACK}> da jestoka e koga sha napraim edna sbirka i da napraim edin turnir:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted August 21, 2004 Share Posted August 21, 2004 Сбирка...турнир... не знам човече, аз съм от Пазарджик, и не знам дали скоро ще идвам към Пловдив(предполагам че си от там), така че засега без мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Arnold Posted August 22, 2004 Author Share Posted August 22, 2004 Сбирка...турнир... не знам човече, аз съм от Пазарджик, и не знам дали скоро ще идвам към Пловдив(предполагам че си от там), така че засега без мен. <{POST_SNAPBACK}> ee kude si se zabil tam ve:)))da nameria niakoi koito se kefi na igrata i toi da e ot drug grad bati kusmeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.