frivolous Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Телевизорът е закупен от МЕТРО има остатък от гарнцията 2год, почти не е ползван,тъй като съм живял в чужбина-това е и причината да го продавам.Няма никакви забележки.Функционира перфектно както за ТВ-и , така и за компютърен монитор.Превъзходен за игри Обявата е за гр.Пловдив Цена:800лв тел:0889804029 SKYPE:FRIVOLOUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Кой модел на Самсунг е този??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frivolous Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 модела е LE37S81B Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvinski Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 модела е LE37S81B Имам интерес но на коренно различна цена. Все пак нов е :http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09,027245, виж цената за покупка през интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frivolous Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Имам интерес но на коренно различна цена. Все пак нов е :http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09,027245, виж цената за покупка през интернет. не се бях интересувал,но сега се поразрових.съществува макар и не голяма разлика м/у модела в технополис LE37S81 и моят LE37S81B.Общо взето са малко подобрения в картина,контраст,повече екстрички като входове и изходи.Аз съм го купувал от Метро преди 10 месеца(Има остатачна гаранция 24 месеца) за 1050лв все още там е 998лв.Телевизорчето не е работило дори и 20ч.Сигурен съм че който и да го закупи ще остане напълно удволетворен от избора си !! все пак да не бъда дебелокож цената мога да е коментирам,но в леки граници,не коренно различна !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dilqnski Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Тълкуването на продуктовите модели на марката Samsung е по следния начин: LE - фрагмента се отнася за LCD телевизори. Тоест типа телевизор(CRT, LCD, LED, Plasma и т.н.) 37 - фрагмента както всички се досещат е дължината на диагонала в мерна единица инч. S - фрагмента е серията продукт. Тоест различните вече модели, без да се взема под внимание големината на матрицата. 81 - тази част от кодировката означава вече конкретните екстри за дадения модел. Дали ще има Full HD, DVI, каква съраунд система ще ползва и т.н. Надявам се ме разбра. B - в случая последния символ, се отнася до цветовата гама, в която се продава телевизора. В твоя случай става дума за черен. Ако беше бял моделът на телевизора ти щеше да е LE37S81W. Тъй, че не заблуждавай незапознатите потребители на форума. И тъй като имам интерес, моята оферта е ~60% от цената а именно 500лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvinski Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 За мен точно това значи "В" в наименованието. Интереса ми е сериозен, ако има корекция на цената, спрямо цената в техномаркет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frivolous Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 ееее изядохте ме ! Вчера набързо прегледах характеристиките и признавам си се заблудих от този сайт : http://gdgt.com/samsung/le37s81b/specs/ там се опоменава,че Contrast ratio: 10000 :1 [dynamic] а на LE37S81 е 7000:1.И двата модела са черни,но единият не завършва на B(lack) ..??? Няма значение,да не ставам дребнав.Ще смъкна от цената. 740ЛВ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frivolous Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 НОВА ЦЕНА 710лв !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frivolous Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 стана 650лв !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frivolous Posted October 20, 2009 Author Share Posted October 20, 2009 стана 650лв !!!! продаден !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.