pcdoctor82 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Здравейте, моля Ви за Помощ! Вчера си купих един принтер мултифункционален на Sagem - Sagem MF5401,оказа се че в диска към него няма драйвери . Аз съм с Виста -64 Битова дава драйвери в съпорт сайта им , свалих ги, и се оказва ,че за Vista i Xp не са съвметими , ако някой може дами помогне да ми пише тук ! Сега няма какда тръгне нито скенера нито принтера ! Благодаря Ви предварително! Рових се къде ли не ,но нямаше из Гугъла! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 как така "че за Vista i Xp не са съвметими", а в същото време дава драйвери в сайта им? Какво дава в сайта точно? Ако няма драйвери за Виста 64 и не намериш моднати отнякъде, решението е виртулна машина, примерно в VMWare, едно ХР и оттам да ползваш машинарията. Аз така ползвам един стар скенер, под вин98. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcdoctor82 Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 В сайта им има драйвери пише,че са съвместими с Xp i Vista ,обаче като тръгнеш да ги инсталваш , дава ,че не са съвместими с операционната система и прекратява автоматично инсталирването!@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Ми инсталирай ги ръчно през add hardware, там където ръчно си избираш устройството и директорията с драйвъри. Като ти каже, че не са подписани му кажи да си гледа работата и да продължи... Силно ме съмнява сагем да правят такива устройства, по-скоро си поръчват на някой голям производител и си лепват името и фирмуера, така че може да се търси кой е правил устройството и с техни драйвъри. Защо не си купи нещо нормална марка или викаш по-Тънко ако може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.