NISA Posted May 9, 2004 Share Posted May 9, 2004 Polzvam tozi forum za pruv put i poneje znam kolko e oteg4itelno da se otgovarq na edni i su6ti vuprosi mnogokratno i mnogokratno se opitah da namerq tova koeto me interesuva vuv stari topics oba4e ne namerih,su6to taka vidqh v important topic ot kude da se tursqt crackove a su6to taka i v mnogo drugi saitove no namerih samo serials koeto ne mi vur6i rabota. I vmesto da mi kazvate da si svalq pulnata versiq(mom4eta tova i az moga da se setq ama ne mi se tegli o6te nqkolko dena) da mi bqhte dali konkreten otgovor naprimer : Sorry taka ne moje da stane i TO4ka po vuprosa I sum mnogo razo4arovana 4e mi zatvorihte galvata bez da moga da repayna i az ne6to za va6ite IZ4ERPATELNI OTGOVORI Kakto kazah polzvam tozi forum za pruv put i moje bi za posledno za6toto ne polu4ih nikakva pomo6t Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 9, 2004 Share Posted May 9, 2004 forum rules Mojeshe da pishesh v topica za AOM i tam da iskash crackche vupreki, che takova imash v CD1 ili CD2. Alternativno mojesh da si svalish takova ot http://www.gamecopyworld.com Pravq tema za Cracks requests. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.