KraSezZza Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Вчера си счупих екрана на телефона по много тъп начин - забравих, че го зареждам на земята и от тъмния ни килим, не видях къде стъпвам Сега не виждам кой ме търси, но иначе апаратът си работи. Трябва само дисплея да се смени и ще е както преди... Та ако има някой такъв дисплей и го продава, нека веднага ми пише тук, във форума! Обявата ще е валидна до вторник вечерта, защото в сряда почивам от работа и ще отида в някой сервиз да видя дали ще могат да го сменят. Който има оферти към мен да пише в темата или на ЛС! Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
samarafan Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Около 100 лева са нови, има и безплатна доставка за някой, търси за е60 н80 и н90 мисля че само 3те бяха с този дисплей.Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gism0 Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Имам н80 цял ако ти тряа ohm.gismo ми е skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 Благодаря ви за предложенията и идеите, но в случая нямам полза да купувам още един такъв телефон или пък да давам 100 лв. за нов дисплей Все пак самия апарат го взех за 90 лв. от съфорумник! Ако има нещо евтинко, втора ръка ще се навия, ама... Ще питам на бул. Руски в някой от сервизите, дано там ми предложат нещо изгодно като цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 Положението е трагично Дисплей не можах да намеря. Моля модераторите да затворят темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satana_JO Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 И аз като теб си бях счупил дисплея на Нокия Н73 .......Доста тарсих магазин от които да си закупя това смотано екранче.Намерих го само в един магазин....->На руски , парвите магазинчета като трагнеш от колелото на гарата към моста, от страната към бул.В.Априлов.Моя струваше 60 кинта.И като за тези пари вече му изгоряха 10-ина пиксела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.