Jump to content
BulForum.com

Търся дисплей за Nokia N80

Recommended Posts

Вчера си счупих екрана на телефона по много тъп начин - забравих, че го зареждам на земята и от тъмния ни килим, не видях къде стъпвам :( Сега не виждам кой ме търси, но иначе апаратът си работи. Трябва само дисплея да се смени и ще е както преди... Та ако има някой такъв дисплей и го продава, нека веднага ми пише тук, във форума! Обявата ще е валидна до вторник вечерта, защото в сряда почивам от работа и ще отида в някой сервиз да видя дали ще могат да го сменят. Който има оферти към мен да пише в темата или на ЛС! Благодаря предварително ;)

Благодаря ви за предложенията и идеите, но в случая нямам полза да купувам още един такъв телефон или пък да давам 100 лв. за нов дисплей :( Все пак самия апарат го взех за 90 лв. от съфорумник! Ако има нещо евтинко, втора ръка ще се навия, ама... Ще питам на бул. Руски в някой от сервизите, дано там ми предложат нещо изгодно като цена :)

И аз като теб си бях счупил дисплея на Нокия Н73 .......Доста тарсих магазин от които да си закупя това смотано екранче.Намерих го само в един магазин....->На руски , парвите магазинчета като трагнеш от колелото на гарата към моста, от страната към бул.В.Априлов.Моя струваше 60 кинта.И като за тези пари вече му изгоряха 10-ина пиксела.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...