krezzz Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Продавам BlackBerry 7230 отключен. Причина за продаването е покупка на ново от Мтел Перфектно запазен и със нова батерия. Със целофан на дисплея Батерията държи 3-4 дни при средни разговори около 30-40 минути на ден. Идеален органайзер. Безценен помощник при нужда да следите електронната си поща постоянно и в движение. Характеристика: Email,Phone and SMS,Corporate Data Access** Organizer,Wireless Internet,BlackBerry Messenger*** Size 4.5 x 2.9 x 0.8 inches / 11.3 x 7.5 x 2.0cm (LxWxD),Weight 4.8 oz/136g Keyboard Backlit QWERTY keyboard Navigation Thumb-operated trackwheel and ESC key Voice Input/Output Integrated earpiece and microphone, hands-free headset Notification Tone, vibrate, on-screen or LED indicator User Interface Intuitive icons and menus Display High resolution full-color display supporting over 65,000 colors Battery Removable/rechargeable Lithium Battery Life* Up to: 4 hours - talk time† 10 days - standby time† Memory 16 MB flash memory Modem Embedded RIM® wireless modem Email Account Compatibility Integrates with an existing enterprise email account or up to 10 personal/business email accounts Includes BlackBerry Desktop Software Supported by version 3.6 or higher Works with BlackBerry Enterprise Server Supported by: Version 2.1 or higher for Microsoft® Exchange Version 2.0 with Service Pack 2 or higher for IBM® Lotus® Domino® Version 4.0 or higher for Novell® GroupWise®‡ Handheld Security Password protection and keyboard lock Network World Band: 900/1900 MHz GSM™/GPRS networks Works In: US (1900 MHz) Canada (1900 MHz) Europe/Asia Pacific (900 MHz) Цена 80лв. Може коментар. От Пловдив съм. За другите градове може да се достави с куриер. За връзка пишете на меил stoil.stankov@nasheto.info BB Messenger PIN 20101DB2 Снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 sha mi kajish li samo kade vidq tva WI-FI Wireless Internet?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliensk Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 moje li snimki? ako e sin zainteresovan sam. 4e sam izgubil na edin 4ovek takuv sin i tursa. moje i da ne e raskodiran i bez zariadno prosto da mu go vurna :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 sha mi kajish li samo kade vidq tva WI-FI Wireless Internet?????? Извинявай но ти къде го видя това ? Я пак прочети, но бавно ! moje li snimki? ako e sin zainteresovan sam. 4e sam izgubil na edin 4ovek takuv sin i tursa. moje i da ne e raskodiran i bez zariadno prosto da mu go vurna :-) Пиши ми на меил stoil.stankov@nasheto.info ще ти отговоря на твоя меил до 3минути максимум (все пак съм с BlackBerry). Снимки на телефона: тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyr hvorev Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Извинявай но ти къде го видя това ? Я пак прочети, но бавно ! Пиши ми на меил stoil.stankov@nasheto.info ще ти отговоря на твоя меил до 3минути максимум (все пак съм с BlackBerry). Снимки на телефона: тук na infoto ot linka kadeto go dade kadeto tosta dobre si go editnal kakto trqbva i da bade kakto v infoto kadeto mnogo ama mnogo qsno si pisheshe daje v predniq mi post e CTRL c CTRL v Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 na infoto ot linka kadeto go dade kadeto tosta dobre si go editnal kakto trqbva i da bade kakto v infoto kadeto mnogo ama mnogo qsno si pisheshe daje v predniq mi post e CTRL c CTRL v "Майсторе" ! Никога и никъде не е писало или пише Wi-FI ! Ти правиш ли разлика между Wireless Internet и Wi-Fi ? В поста отстраних липсващ аксесоар (Cradle). Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Продавам BlackBerry 7230 отключен. Причина за продаването е покупка на ново от Мтел Перфектно запазен и със нова батерия. Със целофан на дисплея Батерията държи 3-4 дни при средни разговори около 30-40 минути на ден. Идеален органайзер. Безценен помощник при нужда да следите електронната си поща постоянно и в движение. Нов супер оферта ! 70лв. ! За контакт пишете на меила stoil.stankov@nasheto.info ! Отговор ще получите пак по меил в рамките на 3 минути ! Супер класен телефон на супер ниска цена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 Последна цена 65лв. ! Перфектен бизнес телефон за голямо натоварване на невероятна цена ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krezzz Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 Продаден ! Със здраве да си го ползва новият собственик ! Моля темата да се изтрие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.